קפריסין - לרנקה
-
האם יש אוטובוס תיירים בלרנקה, ואם יש שאטלים משדה התעופה למלון?
-
קפריסין - לרנקהכללית באי, יש אוטובוסים עירוניים ובין עירוניים , מוניות שרות ומוניות ספיישל. האם את מתכונת הגעה מהשדה למלון ספציפי ( איזה ? ) בלרנקה. משבת בצהריים וראשון שבתון . אין. יש מלונות עם סידור של שאטל. צריך לבדוק נקודתית מול המלון. לא ידוע לי על שאטל כללי שעושה העברות בין השדה לבתי המלון. זו נקודה קצת בעייתית באי למי שלוקח מלון שלא בחבילה. מונית מהשדה ללרנקה כ: 15/17 יורו. ולמלון בחופים ממזרח לעיר עד כפול ויותר. אוטובוס ציבורי לעיר ומהעיר למלונות יורו וחצי. תלוי בזמן הנחיתה. מחיר העברות היקרות באי בעייתי בעיקר לאלו שבאים בטיסות מוזלות בשעות מאוחרות ולא מתכונים לשכור רכב. וצריך לקחת אותו בחשבון בתחשיב הכללי פחות ללרנקה, יותר למלונות באיה נאפה, לימסול או פאפוס.
-
קפריסין - לרנקהתודה על התשובה, אני מגיעה ללרנקה בטיסה מסודרת של אל על אנחת בסביבות 10 בלילה ומגיעה למלון גולדיין ביץ האם כדאי להזמין דרך משרד הנסיעות העברה? או שאקח מונית למלון כמה יעלה לי תודה
-
קפריסין - לרנקההגולדן ביי ( הסאנדי ביי, והלורדוס ביי - צמודים) הכי מזרחית ללרנקה על "דרך דיקלייה" לכיוון איה נאפה. מונית ישירות מהשדה תעלה בין 30-45€. יש תחנת מוניות בחצר של המלון. שווה לבדוק טלפונית עם המלון באם יש להם סידור עצמי או עם התחנה. ליום, יש תחנת אוטובוס בפתח המלון מ/אל טיילת הדקלים בעיר.
-
קפריסין - לרנקהיש שירות שאטלים בשדה התעופה והוא עובד גם בלילה (אנחנו הגענו בטיסה כמו שלך + עיכוב והדלפק עדיין היה מאויש). הדלפק נמצא בסמוך לדלפקי השכרת הרכב בשדה התעופה. לצערי אין לי מושג מה המחירים והאם משתלם כי אנחנו שכרנו רכב (ולכן ראיתי את הדלפק ליד) אבל מאחר ורשמו לך מחירים של מוניות נראה לי הכי פשוט לגשת ולשאול ולקבל במקום החלטה האם להשתמש בשאטל או במונית.
-
קפריסין - לרנקהתודה לכל העונים, לאפרת שאלה: היית לא מזמן האם היית בלימסול והאם כדאי להחליף את החבילה מלרנקה ללימסול תודה