ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה לארה"ב במחיר סביר.

פורום צפון אמריקה
    5
    5
    2551
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • סיליס
      סיליס נערך לאחרונה על ידי

אנו רוצים לטוס לניו יורק ומיאמי בפסח. מצאנו כרטיסים זולים  עם אוקריאנה איירליינס, מדובר בכרטיסים ללא אפשרות ביטול, ולכן אנו חוששים. גם במחיר הזול משמעותית מעלה חשש. האם מישהו טס, מכיר את החברה? אשמח לקבל חוות דעת. כמו כן אם יש רעיונות אחרים לטיסה במחירים סבירים (דרך אירופה) אשמח לטייפים בנושא. תודה רבה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

טיסה לארה"ב במחיר סביר.

מה  זה זול ?

מה המסלול של הטיסות ?

כמה זמן הקונקשן ?

מתי ?

• dhz
          dhz נערך לאחרונה על ידי

טיסה לארה"ב במחיר סביר.

אישית, אני לא הייתי מזמין כרטיסים זמן כה רב מראש וללא אפשרות ביטול.  אני מעדיף לשלם יותר ולשמור לי אפשרויות ביטול במחיר סביר (ואני בדרך כלל מזמין כרטיסים רק חודש - חודש וחצי לפני הנסיעה).  כבר השתמשתי באופציית הביטול או השינוי יותר מפעם אחת במרוצת השנים.

• אורן
            אורן נערך לאחרונה על ידי

טיסה לארה"ב במחיר סביר.

לאור המצב הגיאופוליטי הרעוע באוקראינה לא הייתי רוכש כרטיסים בחברה זו ובטח לא נוחת נחיתת ביניים באוקראינה.

• FlyingOut
              FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

טיסה לארה"ב במחיר סביר.

נתחיל מהערה חשובה: מרבית הכרטיסים המוזלים, בכל החברות, הם ללא אפשרות לביטול. אז עצם העובדה שאלו כרטיסים ללא אפשרות ביטול לא צריכה להעלות חשש.

משזה נאמר,

אוקראינה-איירליינס היא לא בדיוק אחת מהחברות המפוארות באירופה. חברה בינונית שמציעה מטוסים מיושנים יחסית וזוכה לאינסוף תגובות פושרות או שליליות על איכות השירות בטיסה ועל רמת שירות הלקוחות. אני, באופן אישי, הייתי מוותר על התענוג.

בשנה האחרונה ניתן לראות ירידה ברורה במחירי הטיסות לארה״ב - לפחות במהלך החודשים הפחות פופולריים (חורף). כל שני וחמישי עולים לאוויר מבצעים של חברות מובילות כמו אייר פראנס, אלאיטליה, איבריה, לופטהנזה, KLM ואפילו אלעל שלנו. 

ואם בכל זאת תרצו להזמין כרטיסים כבר עכשיו וללא אפשרות לביטול - תוכלו לרכוש ביטוח ביטול נסיעה של טריפ-גרנטי (לא ידוע לי שיש להם מתחרים בשוק) בעלות של חמישה אחוזים מעלות הכרטיס. הביטוח מאפשר לבטל את הכרטיס מכל סיבה שהיא ולקבל חזרה 80% מהסכום. לשיקולכם.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון