שאלה לגבי לחם
-
היי,
אטייל בקרוב באזור דנבר, SLC והפארקים באזור
מטיול קודם זכור לי שהתקשינו מאוד למצוא לחם טעים בסופרים, לסנדוויצים וכדומה
אולי במקרה מישהו יודע על סופרים עם לחם נורמלי או מאפיות שכדאי לחפש?
תודה
גלית
-
שאלה לגבי לחםחש בייגלים טעימים בכל מקום, הם אוכלים את הכל עם בייגל ופחות עם לחם.
-
שאלה לגבי לחםלחם בארהב זו סוגיה בעייתית מאוד, הם פשוט מכינים לחם מתוק וספוגי. המקום היחיד מחוץ לערים הגדולות בהם היה לחם טוב היה בבישופ לפני שנסענו ליוסמיטי שם נהננו ממאפיית שץ המפורסמת. חוץ מזה קנינו לחן בסופר גילינו שכשאחוז הסוכר נמוך יותר הוא יותר טעים
-
שאלה לגבי לחםהלחם ממש בעייתי שם. שהיינו שם שלושה חודשים. בסוף הסתפקנו בביגלים (לצערנו בעיקר חיטה לבנה(. רוב הזמן היינו בבאן פ3נסיסקו. שם מצאנו מעדניה בקולומבוס שהיה לה לחם סביר. לטיולים קנינו לחם לבן פרוס והשתדלנו לא להזדעזע שהוא מחזיק מעמד טרי גם ביום השלישי של המסלול. מצד שני הוא היה מעולה עם חמאת בוטנים וריבה

-
שאלה לגבי לחםתודה למשיבים
התקווה שהייתה לי נגוזה

נסתפק במה שיש ונוסיף על זה הרבה ריבה, סקיפי ונוטלה....
גלית
-
שאלה לגבי לחםפשוט תזרמו עם הבייגלים.
מתרגלים לזה וזה טעים עם גבינה לבנה וגבינה מלוחה.
יש גם בייגלים עם כל מיני תוספות כמו חמוציות או שבבי שום.
-
שאלה לגבי לחםאבל הכי טעים לדעתי זה האינגליש מאפין, זאת לחמניה סופר רכה שנמכרת באריזות של 6 בסופרים שאני חי עליה בארוחות בוקר.
החברה הכי ידועה זאת thomas.
-
שאלה לגבי לחםלא מנסיון אישי אבל הייתי מחפשת בסופרים הבריאותיים
כגון Trader Joe's או Wholefood Market שם נראה לי
שיש יותר סיכוי ללחם מחיטה מלאה whole wheat או שיפון rey.
*נסיון אישי חסר בתחום הלחם, בתחומים אחרים אני מאד אוהבת את הסופרים הנ"ל, במיוחד טריידר ג'ו.
-
שאלה לגבי לחםזה נכון. אבל יש בארצות הברית בעיה גינרית עם הלחם. הוא אחר בכל מובן מהלחמים כאן. גם החיטה מלאה ושיפון. המושקעים ביותר שם מגרדים בקושי את הלחמים מהבונז'ור בסופר. מי שלחם טוב חשוב לו, מתקשה עם הסוגיה שם.
אחרי חודשיים של מלחמות, ניסיונות לוחמים שנאכלו בעיקום אף, אחרי שניסינו הכל. רובם נאכלו כטוסט. ממליצה פשוט לוותר. מראש ללכת על הפשוט לבן התעשייתי.
זה טיול. לא נורא.
ירקות ופירות טובים ניתן למצוא בטריידר ג'ו ובsafe way
אנחנו צרכנו המון ובאופן קבוע (מה שהפך את זל המזון שלנו ליקר מהסל הממוצע האמריקאי)
-
שאלה לגבי לחםשלום
לדעתי עושים כאן קצת "עוול" לרשתות המזון השונות .
כמעט בכולן כולל וולמארט "סופרסנטר" יש מאפיה שאופה גם לחם במקום .
כבר כמה שנים שאנחנו בטיולי הקרוואן באזורים שונים קונים ברשתות לחם שנקרא לחם צרפתי (או איטלקי במקרים מסוימים) .הלחם ארוז כמו בגט אצלנו (בשקית ניר לרוב) הכיכר קצת יותר רחבה מבגט והמרקם איפה שהוא בין בגט ללחם רגיל (אחיד לבן לא שחור )הטעם בהחלט טוב , מחזיק די טוב כמה ימים ומשתפר מאד בתור טוסט .
(האמת נראה לי קצת הגזמה לכתוב כלכך הרבה על לחם .....)
בכל אופן בתאבון.
אילן
-
אם אוהבים לחם חי בסגנון לחם עינן של אנגל -
ואם אתם פתוחים לחידושים cinnamon raisin breadואם אתם פתוחים לחידושים cinnamon raisin bread
העדפה שלי.
האמת שטעים במיוחד אחרי חימום בטוסטר!!!
כמו עוגה...