קניית תיק גב ביער השחור
-
אהלן חברים, מישהו במקרה רכש באזור היער השחור תיק גב של deuter או כל חברה איכותית אחרת במחיר מוצלח במיוחד? אשמח להמלצות על חנויות של ציוד טיולים או חנויות של מותג ספציפי. ובכלל- יש איזשהי המלצה שאסור לוותר עליה בנוגע לקניות באזור? תודה

-
-
קניית תיק גב ביער השחורההיצע בדקתלון מאוד מוגבל יחסית להיצע באתר שלהם. ראינו המון מוצרים שרצינו באתר, ופיזית בחנות הם לא היו קיימים. הביקור שלנו בחנות היה מאוד מאכזב, היצע דל מאוד מההיבט המותגי ושפע היצע מכל מיני מותגים גנריים/מותגים מקומיים. כך שאם מחפשים תיק x או נעליים ממותג מסויים, יכול להיות שיהיה אבל גם סביר שלא תמצאו. לא ממליץ להגיע לשם במיוחד, רק אם עוברים על הדרך מקולמר.
-
קניית תיק גב ביער השחורתודה רבה! אני אבדוק במסלול שלנו אם אנחנו מגיעים לאזור

-
קניית תיק גב ביער השחורתודה רבה! אני אבדוק במסלול שלנו אם אנחנו מגיעים לאזור

-
קניית תיק גב ביער השחורכדאי לבדוק את המסלול,לא רק כדי להגיע לדקטלון.
אלזס , בהחלט שווה גיחה מהעיר השחור.(רקוויאר,קייסברג,אגושהיים,ולמר,ריבווילה...)כמובן לא כולן יחד

תלוי במספר הימים שלכם באזור...
אמה
-
קניית תיק גב ביער השחורדקלטון נמצאת באלזס? רוצה להרחיב קצת לגבי המקומות שכתבת לי עליהם? אנחנו רוצים להקדיש יום אחד או יומיים לשוויץ או לצרפת. ישנים כל החופשה במקום אחד, בסנט מרגן. ליד טיטיזי נדמה לי. תודה

-
קניית תיק גב ביער השחורבוקר טוב,
בדרך כלל עושים טיול יום לאזור אלזס.
הוא קרוב יחסית ומקסים. יש שפע אפשרויות פעילות גם עם ילדים.
כדאי לקרוא בבולגים הרבים כאן באתר..
עודף עיירות מתוקות יכול להכביד אולי על ילדים צעירים..
בערך העיירות הקרובות וכאן דקטלון קולמר
אפשר כמובן להגיע לשטראסבורג היפה..
הכול תלוי במספר הימים שלכם בנופש,תחומי עניין..
אמה
-
קניית תיק גב ביער השחורתודה אמה
יש הרבה עבודת קריאה לפניי... הולכת לצלול אל תוך האינטנרט.
תודה על העצות!!! 
-
קניית תיק גב ביער השחוראמה, וואו!!!! עכשיו קלטתי שהכנסת בתגובה שלך לינקים ממש של מפות ממקום הלינה שלנו לאלזס ועוד. תודה!!!!!!!!!!!!!!! את מקסימה!
-
קניית תיק גב ביער השחורבכייף! תיהנו!