תכנון טיול צד מערבי - עזרה
-
הי,
אנחנו רוצים לטייל בצד המערבי של האיים בסוכות.
בנקוק - ריילי- קופיפי-בנקוק.
תוכלו להסביר לי מה אמצעי התחבורה עד שמגיעים למלון ?
בנקוק - קרבי טיסת פנים .
ואז איך מגיעים לריילי? עד לאזור של המלונות (ואיפה ישנים)?
איך עוברים מריילי לקופיפי?
ומקופיפי איך חוזרים לבנקוק?
תודה!
-
תכנון טיול צד מערבי - עזרההכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
ההגעה מקראבי לריילי ביץ' נעשית בנסיעה משדה התעופה למזרח בקראבי ומשם סירה לחוף ריילי ביץ'.
מריילי ביץ' ניתן להגיע לקופיפי באמצעות מעבורת ישירה.
הדרך הנוחה להגיע מהאי קופיפי לבנגקוק היא דרך פוקט, כלומר לקחת מעבורת מקופיפי לפוקט וטיסה ישירה לבנגקוק. -
תכנון טיול צד מערבי - עזרהמבנגקוק את טסה לקראבי. משם לוקחת מונית-שעה-עד חוף או ננג. משם לוקחים סירת טקסי רבע שעה שייט עד לריילי. מריילי לקופיפי.שטים בחזרה לאוננג ומדם יש מעבורת לקופיפי.בערך שעתיים. מקופיפי שטים לפוקט ומשם טיסה לבנגקוק
-
בבקשה..התמונות באדיבות "מרטין מבנגקוק"
-
תודה רבה! -
קח בחשבוןקח בחשבון שחודש אוקטובר הוא בד"כ חודש גשום מאוד בחוף המערבי ולא יודע כמה תוכל לטייל שם בתקופה הזאת .
-
קח בחשבוןבחודש אוקטובר, כמות הגשמים היא כמעט זהה באיים המזרחיים והמערביים, כך שהכל עניין של מזל.
-
קח בחשבוןהסתכלתי באמת באתר הסטטיסטיקה. אני טסה מ26.9 עד ה4.10. באוקטובר זה אותו כמות גשמים ובספטמבר המצב במזרחי קצת יותר אוב. טוב. אני מאמינה שזה הרבה מזל בהקשר הזה
-
קח בחשבוןקחו בחשבון שאם מזג האוויר סוער הפלגות לקו פי פי עלולות להתבטל וגם סיורי שיט אם אתם מעוניינים לקחת שם , חודש מאוד לא מומלץ לנסיעה לחופים והאיים בדרום.