השכרת רכב - auto-europe או AVIS?
-
היי,
אנחנו מזמינים רכב דרך חבר (hever), שמקנים הנחה להשכרת רכב מ- auto-europe, Avis, Ofran ו-אלבר.
מקריאתי ראיתי כי Avis ו- Auto-Europe הם היותר פופולריים.
יש המלצה על אחת מהם?
תודה רבה
-
השכרת רכב - auto-europe או AVIS?כמה תיקונים לשאלה שלך.
אוויס היא חברת השכרת רכב בינ"ל (מצויינת לדעתי) - עם נציגות בישראל. אבל אפשר להזמין אצלם דרך כל סוכן נסיעות ודרך כל אתר באינטרנט, מישראל ומחו"ל.
אלבר היא נציגות ישראלית של דולר \ טריפטי. אבל גם לדולר \ טריפטי אפשר להזמין דרך כל סוכן ואתר.
מצד שני - אופרן היא סוכנות נסיעות (מצויינת לדעתי) להשכרת רכב. הם משכירים רכבים מכל החברות, לפי בקשתכם והשתנות המחירים. אבל הם לא חברת השכרת רכב.
לכן ההשוואה בין סוכנויות (אופרן, גוליבר וכו) לבין חברות השכרה (אוויס, הרץ וכו) היא לא נכונה.
-
השכרת רכב - auto-europe או AVIS?היי עמיחי
תודה רבה על עזרתך ועל ההבהרות החשובות.
אני אכן לא בקיא וחסר ניסיון בהשכרות רכבים כמו שהבחנת.
אני חושב שאעדיף לשכור רכב ישירות מחברת השכרה ולא דרך סוכנות.
שמתי לב כי לא התייחסת ל- auto-europe , הם פחות מומלצים?
תודה על ההמלצה על AVIS.
-
השכרת רכב - auto-europe או AVIS?צ'או, גם אוטו-יורופ הם 100%. וזה לא כ"כ משנה אם השכירות נעשית באמצעות סוכן או חברת הרכב - בשני המקרים תקבל וואוצ'ר של חב' הרכב. לך על ההצעה שמכילה את המחיר והתנאים האחרים הטובים ביותר - כפי שעשיתי עשרות פעמים בעבר.
-
השכרת רכב - auto-europe או AVIS?דווקא בהשכרות פרטיות שאני עושה אני בד"כ מעדיף בסוכנות. לפעמים דרך סוכנות בארץ (אופרן, גוליבר) ולפעמים בחו"ל (EXPEDIA, RENTALCARS). עם אוטו-יורופ עוד אין לי ניסיון, אבל זה לא אומר שהם לא טובים...
הסיבה שאני מעדיף סוכנות היא שאם יש בעיה עם חברת ההשכרה, אז הסוכנות יכולה לעזור במקרים רבים. כמו כן אפשר בקלות להשוות בין הצעות רבות ואפשרויות רבות של חברות השכרה רבות (במיוחד באינטרנט). יש גישה אחרת (קראתי כאן בפורום) שאומרת שאם שוכרים ישירות מחברת השכרת רכב אז יותר קל לבצע שינויים בהזמנה. לי לא הייתה בעיה לשנות הזמנה מול חברת השכרה גם אם הזמנתי בסוכנות. כמו כן אם מזמינים דרך סוכנות גדולה מחו"ל אז שירות לקוחות עובד 24\7. גם לסוכנויות ישראליות יש כונן לילה.
אני מעדיף לשכור רכב בחברת השכרה גדולה (כמו אוויס והרץ ועוד כמה) אם הפרש המחיר סביר. הסוכנויות שהזכרת (גם אופרן וגם אוטו-יורופ) עובדות גם עם חברות גדולות וגם עם קטנות אז שים לב באיזו חברה מתבצעת ההזמנה בפועל, לא רק איזו סוכנות ביצעה אותה.
-
השכרת רכב - auto-europe או AVIS?על אחת כמה וכמה כשאתה לא מנוסה מכיר ובקיא
עדיף דרך סוכנות השכרת מכוניות (גוליבר, אופרן) או סוכן
ולא הזמנה על עיוור -באינטרנט.
הבעיה אינה ההזמנה.
אלא כאשר מתעוררת בעיה-מה עושים
כשיש לך סוכנות השכרת רכב (רצוי עם מספר חירום) הם יפתרו לך את הבעיה (או ינסו או יתווכו)
לא הכול הוא המחיר
במיוחד אם אתה לא בקיא בקריאת כל האותיות הקטנות, והפחות קטנות-מה כן או לא נכלל במחיר הרכב ,הביטוחים שלו, והרשת מלאה ב"צרות צרורות" שהיו בנושא.
-
השכרת רכב - auto-europe או AVIS?מנסיון אישי Avis ואלבר הן החברות המועדפות עלי להשכרת רכב בחו"ל, כבר שנים שאני בעיקר עובד עם אלבר (האינטרקציה איתם יותר נעימה לדעתי, גם יותר גמישים עם איסוף והחזרה מנקודות שונות). בכל אופן - לא תטעה כך או כך, תבלה.
-
השכרת רכב - auto-europe או AVIS?אני מזמין תמיד באוויס.
לא מכיר את החברה השניה.
-
השכרת רכב - auto-europe או AVIS?תודה רבה לכולם, עזרתם לי מאד והחכמתם אותי.
אני מבין מכם את היתרונות בהזמנה דרך סוכנות, אראה עד כמה ההפרש במחיר גדול.