שאלה דחופה- תודה לעונים
-
שלום הייתי רוצה לדעת בבקשה איזו קידומת מוסיפים למספר הנייד שלי להתקשרות בתוך תאילנד - על מנת לרשום אותו על צמיד זיהוי לבנותי למקרה שחלילה ילכו לאיבוד תודה רבה
-
שאלה דחופה- תודה לעוניםלא ברור...
יש לך סים תאילנדי או ישראלי?
אם תאילנדי,אז של איזו חברה? לכל חברה יש הקידומת שלה
-
שאלה דחופה- תודה לעוניםאני טסה עוד שבועיים עם נייד שלי עם סים ישראלי- לא תאילנדי
-
שאלה דחופה- תודה לעוניםאז כדאי שתשימי סים תאילנדי,זה יותר משתלם מכל חבילה שיציעו לך בישראל!
-
שאלה דחופה- תודה לעוניםואם בכל מקרה החלטת להשאר עם הישראלי אז הקידומת מתוך תאילנד תיהיה +972
-
שאלה דחופה- תודה לעוניםניתן לקנות סים תאילנדי בסיסי בעלות של 50 בהאט בכל "סבן אילבן" או "פמילי מארט"
-
שאלה דחופה- תודה לעוניםתוכלו להסביר איך בפועל מתבצע ? אני קונה סים מותאם למכשיר עם בנק של
שיחות + גלישה ?
-
שאלה דחופה- תודה לעוניםניתן להטעין חבילות של גלישה ושיחות מראש לפי זמן וכמות שימוש
-
שאלה דחופה- תודה לעוניםבשביל חבילת של אינטרנט ושיחות לחודש ללכת לחנות החברה ישרות (AIS/TRUE/DTAC) ולשלם במקום.
-
שאלה דחופה- תודה לעוניםהתהליך פשוט מאוד.
ניגשים לאחד מדוכני חברות התקשורת בשדה התעופה, בוחרים חבילה וזהו למעשה (את כרטיס הסים הם יכולים להכניס למכשיר הטלפון).
פרסמתי טיפ מפורט בנושא, כאן באתר למטייל. -
הצטיידותראשית חשיבה נכונה ועל כך הברכה
לא הצלחתי לקלוט את גיל בנותייך אבל בראש ובראשונה לקבוע בינכן תהליך הליכה ביחד ותמיד להקפיד לא להיפרד.
אני ציידתי את כל אחד מילדיי בכרטיס עם שמו באנגלית, כרטיס ביקור של המלון ובמעט כסף מקומי (הכל בשקיק ניילון).
מאחר ואצלי יש להם סלולריים כולנו הצטיידנו בסים מקומי ואת המספר שלי הכנסנו גם להגדרת חירום.
דבר נוסף - משטרת התיירות מספר טלפון 1155 שם יש מי שיענה באנגלית.
אצלנו קבענו - שבמקומות כמו בשוק סופ"ש מאתרים נקודה מרכזית אליה מגיעים אם נפרדים ולא מוצאים אחד את השני (למשל מגדל השעון - יש שניים או הכניסה לרכבת התחתית), בכל מקרה הכלל שאם אין טלפון/קליטה 10 דקות ראשונות מי שאיבד את ההורה נשאר באותו מקום בו גילה שאיבד את ההורה (משתדל באופן בולט על מדרכה או במרכז המעבר) וההורה הוא זה שחוזר לכיוון. עברו 10 דקות - תנועה לנקודת מפגש.
אולי נשמע קצת מוגזם, אבל זה מפחית חרדות (יש שיגידו מגביר).