היער השחור תכנון ראשוני
-
שלום חבריםאני כבר מתכנן לסגור טיסות לקיץ הבא ליער השחור וחושב על נחיתה בציריך (נראה לי מהקרובים ביותר לטיסות סדירות,)
אני מתכנן לנסוע עם משפחתי (3 ילדים בני שנה וחצי, 5 ו-8) בקיץ ליער השחור ל -10 ימים עד שבועיים.
התכנון לפצל לשני יעדי לינה , האחד באיזור טיטיזי לבין פריבורג , והשניבאיזור קונסטאנץ.
העניין הוא שחשבתי לשלב גם את לגולאנד וזה נראה לי נסיעה די רחוקה מאיזור קונסטאנץ ללגולאנד.
איפה הייתם ממליצה ללון? האם לבחור יעד לינה אחר?
תודה מראש
-
היער השחור תכנון ראשוניאופציה נוספת (רק כדי לבלבל) -
אנחנו חזרנו עכשיו מהיער השחור מטיול עם גילאים די דומים ולמשך תקופה דומה (11/13 ימים ברוטו/נטו). גם לנו היתה חשובה טיסה סדירה וגם אנחנו רצינו לעבור בלגולנד.
המסלול שעשינו היה - נחיתה בפרנקפורט (טיסה בצהריים), לינה כשעה דרומית משם. למחרת טיילנו דרך צפון היער השחור (טריברג, שעון קוקיה וכו') והגענו לצימר בטיטיזי. בבוקר האחרון לפני הטיסה השכמנו מוקדם ונסענו ללגולנד (2.5 שעות אם קמים מוקדם) וישנו בסמוך למינכן. בצהריים למחרת המראנו ממינכן.
ממה שבדקתי לפני כמעט שנה טיסות לופטהנזה לפרנקפורט/מינכן היו זולות באופן משמעותי מטיסות ישירות לציריך (וגם השכירות בגרמניה זולה יותר) ואם רוצים לשלב את לגולנד אז אני חושב בסך הכל זמן הנסיעה לא גדל בצורה זו.
תהנו.
-
היער השחור תכנון ראשוניתודה רבה רבה
ישנתם במקום אחד בכל הטיול? אם לא , איפה ישנתם? ממליצים?
-
היער השחור תכנון ראשוניגם אנחנו חזרנו שבוע שעבר מהיער השחור ועשינו אותו דבר אבל הפוך:-)
נחתנו במינכן, נסיעה ישירה ללגולנד, לינה במלון של הלגולנד שהיה מדהים לילדים ובעיצוב שלו, ולמחרת נסענו דרך מוזיאון הזכוכית ושעון הקוקיה לצימר ליד טיטיזי.
אגב עלויות גם הרכב יקר יותר אם אוספים אותו בשווייץ.
מאוד ממליצה על הלגולנד, בעיקר על המלון, למרות המחיר לדעתי כדאי. המחיר כולל שני ימי כניסה לפארק.
-
היער השחור תכנון ראשונימלבד הלילה הראשון והאחרון, ישנו בצימר יחיד הממוקם פחות מ-5 דקות מטיטיזי:
צימר מעולה בחווה כפרית במרכז העניינים - מרווח, נקי ומאובזר. כולל כרטיס אדום. מומלץ !
-
היער השחור תכנון ראשוניאם לגו לנד הוא נקודת צריח
כדאי לפחות שאחת הטיסות (נחיתה או המראה) תהיה ממינכן.
אם אחת הטיסות ממינכן-כדאי שגם הטיסה השנייה תהיה מיעד בגרמניה ולא בשוויץ.
השכרת רכב בשוויץ יקרה יותר (לרוב) אבל היותר גרוע רכבים קטנים נדרשים ל"דמי החזרה במדינה אחרת" שעלולים להיות יקרים במאות יורו, ואילו רכבים גדולים ו/או אוטומטים לא ניתן להחזיר בגרמניה אלא רק בנקודת המוצא (ציריך)
לכן---כדאי לחשוב על כל הקונספט של הטיול לפני חיפוש לינה.
-
היער השחור תכנון ראשוניתודה יונית גושגוש וסיבי.. יונית..התכנון ככל הנראה לנחות בפרנקפורט וחזרה ממינכן..למרות שהנסיעה מפרנקפורט ליער השחור ארוכה יחסית..עם איזו עיר להתחיל מפרנקפורט.? חשבתי לחלק 5 עד 6 ימים לינה באזור טיטיזי. 4 עד 5 ימים באזור קונסטאנץ..יום אחד עד יומיים אולי לינה בלגולאנד כחוויה לילדים והביתה ממינכן..סה"כ מתוכנן 12 או 13 יום טיול..מה דעתכם.?
-
היער השחור תכנון ראשוניאנחנו הימרנו על מקום לינה אחד - ובדיעבד זו היתה החלטה מאוד נבונה. הנסיעות הכי ארוכות שלנו (מלבד לפרנקפורט) היו לשוויץ - שעה ו3/4.
לנו בצימר של משפחת disch בעיירה glottertal - פרסמתי טיפ בנושא.
הצימר היה מדהים מכל הבחינות וכבר ביום השני הילדים קראו לו "בית".
-
היער השחור תכנון ראשוניהי gushgush
מותר לשאול כמה עלה לכם הצימר?
ויש להם מקום רק למשפחה אחת?