בודפשט - מסעדות
-
בודפשט - מסעדותלי היקרה - אין כמוך!!
עוד המלצות על מסעדה שיכולה להתאים לקבוצה כזו באזור כיכר הגיבורים - פרט לפאפריקה של סלבדור?
שבת שלום,
שמוליק
-
בודפשט - מסעדותBagolyvar השייך לרשת Gundel אבל יותר זולה ממנה.
-
בודפשט - מסעדותLbd - המון תודה על ההמלצות המיוחדות והמאוד מעניינות!
-
איטלקית שיקית בבודפסטלשמוליק ולמבקרים אחרים בבודפשט: יש לי המלצה למסעדה איטלקית, גדולה, עם אוירה, תוססת(מאד לא ״בודפסט סטייל״- מאד שיקית, ממש מקום בילוי טרנדי כך נראה): TG Italiano. היינו בערב והיה כפי שתיארתי מבחינת אוירה. אוכל טוב. מחירים סבירים. (זול יותר מתל אביב זה בטוח). המלצתי לחברים שנסעו אחרינו והודו לי.
TG Italiano
Budapest, Október 6. St 8, 1051 הונגריה
http://goo.gl/maps/wo64Dמסעדת השטרודלים- לשמוליק- הכונה לthe first strudel place ? לא זוכרת במדויק. מסעדה לא רעה. קלאסית יותר מהראשונה- כלומר מסורתית. ביתית. באותו רחוב של הראשונה. בזכותה גילינו במקרה את הראשונה- בדרכנו עברנו שם והזמנו לערב השני.
ויומהולדת שמח לחמות. בריאות.
-
איטלקית שיקית בבודפסטנורית,
תודה רבה!
נראית המלצה מצויינת.
שמוליק
-
איטלקית שיקית בבודפסטהיי שמוליק,
מסעדת - Frici Papa Kifozdeje ברחוב Király u. 55
נכנסנו אליה באקראי וללא המלצה מיוחדת. מסעדה מקומית שמרבית הסועדים בה היו מקומיים. אוכל הונגרי אותנטי. יש מנות קבועות בתפריט ויש מנות על לוח מחיק שהן מנות הבית לאותו הערב. המלצר מגיש לך את הלוח המחיק ומסמן לך מה עדין נמצא בסירים במטבח.
היה עממי, טעים, נקי וזול.
-
איטלקית שיקית בבודפסטהיי מיקי,
תודה רבה!
יש שם גם היצע מנות לא בשריות?
שמוליק
-
זומלא תשובה לשאלתך, אבל...מראה על מחירי המסעדות בהונגריה.
חבר שלי נסע לחופשה ובדרך עצר במסעדה. הוא אכל מנת סטאק עגל עם תוספת צ'יפס במחי 1500 פורינט (21₪). לדעתו היה מצויין.
מכוון שהתפריט בהונגרית, אתן לכם דוגמאות:
מנה ראשונה מ- 390 מרק מ- 290 שניצל וינאי או סטאק עגל 1500 קינוח מ-250 פורינט (כ-4₪).
-
איטלקית שיקית בבודפסטשמוליק, אמי ואני אכלנו במסעדה הזאת (נכנסנו אליה במקרה), ואני מצטרפת להמלצתה החמה של נורית, עם הסתייגות קטנטנה ולא קריטית: חיכינו המווון זמן לאוכל (מתישהו התחלנו להסתכל על השעון ומדדנו חצי שעה, וזה היה כבר אחרי שחיכינו מספיק זמן כדי להתחיל להסתכל על השעון..).
המנות לא גדולות במיוחד אבל טעימות ממש. אני מציינת את זה כדי שמי שמגיע עם תאבון בריא ידע מראש להזמין קצת יותר מהרגיל... אני למשל הזמנתי מנת רביולי ושמחתי מאוד שהזמנתי לצידה גם תוספת של תרד מאודה - עשיתי את זה רק כי אני חייבת ירק עם הפחמימה שלי, אבל בדיעבד גיליתי שמנת הרביולי כשלעצמה היתה קטנה וזקוקה לאיזה תגבור כדי להשביע... (מזה אתה בטח מבין שגם הצמחונים יחגגו שם עם הפסטות...)
מכיוון שהאוכל לא יקר במונחים שלנו, אין בעיה עם זה. המסעדה יפה וגדולה יחסית כך שתתאים גם לחבורה גדולה.
-
איטלקית שיקית בבודפסטשמוליק בכיף!
אני למשל לא אכלתי בשר במסעדה זו, ביקשתי מנות צמחוניות, היה מגוון של תפוחי אדמה, מבושל, במחית, צ'יפס. היו כיסנים ממולאים (ללא בשר), פסטה ביתית, אפונה, אורז ועוד שלל מנות כאשר רוב המנות הצמחוניות היו רשומות למלצר על הלוח המחיק, ברגע שהזמנתי משהו, הוא מחק/עדכן בלוח המחיק ורשם אצלו בפנקס.
היו כאלו שהזמינו מנות בשר מבע"ח שונים, לרבות עופות, בקר וגם בע"ח לא כשרים. אבל אתה יודע כבר איך וכיצד להתנהל במסעדות כאלו.
מה שכן אני נזכר שהיה קשה להם לחבר לנו מעל 8 מקומות יחדיו וישבנו בשולחנות עגולים נפרדים.
להלן נקודת תופה למצב שבו תרצו שולחן ארוך משותף.
-
איטלקית שיקית בבודפסטשמוליק
אין לי מה להוסיף רק לומר תודה
מאפסנת את האשכול הזה כי אנחנו בפסח בעקבותיך בהרכב דומה.
ממש אשמח אם תכתוב תובנות של אחרי
תודה
איריס
-
איטלקית שיקית בבודפסטLBD, יסמין ומיקי היקרים -
שוב תודה על כל הסיוע.
איריס - נשתדל...
בכל מקרה - כמובן וכמובן שאשמח לחלוק איתך תובנות כאלה