ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כרטיס ממסיתור

פורום צפון אמריקה
    3
    3
    936
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • vered88
      vered88 נערך לאחרונה על ידי

שאלה נוספת:-)) הייתי בסניף ממסי והנציג הציע לי כרטיס ממסיתור שמאפשר הנחות מקומות שונים ורשתות בארה"ב-האם הכרטיס הזה אכן משתלם?הנחות משמעותיות?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

כרטיס ממסיתור

הכרטיס משתלם בעיקר למי שמזמין בתי מלון ישירות ברשתות/באתרי המלונות ומקבל הנחת AAA, בד"כ 5 או 10 אחוז פחות.

אם תעשי חיפוש בפורום על כרטיס AAA תמצאי שרשורים רבים בנושא.

• shaq8891
          shaq8891 נערך לאחרונה על ידי

כרטיס ממסיתור

את הכרטיס הזה הם מציעים להרבה אנשים שנקרא

AAA Show Your Card And Save

אם זה באמת הנחות משמעותיות?! אני קצת חלוק בדעתי, והייתי אומר שתלוי מה התכניות שלך בארה"ב?

המליצו פה לא מזמן על הכרטיס, ואמרו שזה באמת משתלם לשלם את דמי החבר לעומת ההנחות שמקבלים.

הכרטיס אכן מעניק ברשתות מלונות מסוימות/אתרי קמפינג כ- 5% - 15% הנחה בעת התשלום,  פה ושם הנחות של דולרים בודדים לאטרקציות מסוימות(לדוגמה יוניברסל סטודיוס כ-3$ הנחה אם אינני טועה), הנחות בקניות ברשתות אופנה מסויימות, רשתות מזון מסויומות, השכרות רכב באופרן אם אינני טועה ועוד..

אחד הדברים שזכורים לי לטובה מהכרטיס(עשיתי כזה לפני כ-4 שנים) הוא שלכל סניף של AAA שנכנסנו אליו יכולנו לקבל מפות וספרים(אתרי קמפינג, אטרקציות,הנחות) של האזורים שאליהם נגיע בחינם!

שוב, תלוי מאוד אם תהיה לך נגיעה באחת מהאופציות הנ"ל, אם לא אז לדעתי לא שווה את דמי החבר השנתיים של 170 - 180 ש"ח 

קיימת אפשרות אמנם לעשות כרטיס אשראי של לאומי קארד ממסיתור(פטור מתשלום בשנה הראשונה לממסי, פטור מדמי כרטיס ללאומי - בקיצור חינם למשך שנה) ואז לבטל אותו כשרוצים אבל לזכור לבטל אחרת בשנה השנייה משלמים לממסי...

בהצלחה

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון