תחבורה ציבורית בברלין
-
מניסיון להבין את העלויות והכדאיות של רכישת כרטיסי תחבורה ציבורית בברלין הגעתי לתובנות שנראות לי לא הגיוניות. אולי תעזרו לי?
נוסעים לחמישה ימים בהרכב של 5 אנשים.
לפי הבנתי להלן אופציות (אשמח לנוספות למי שמכיר):
אופציה 1 - 3 כרטיסים יומיים איזור AB ו 2 כרטיסים יומיים איזור ABC (שדה התעופה ביום הראשון והאחרון) עלות לאדם - 35.50 יורו.
אופציה 2 - כרטיס שבועי (אין כרטיס ל 5 ימים) + 2 כרטיסים חד פעמיים לאיזור ABC לשדה התעופה - עלות לאדם - 36.10.
אופציה 3 - 5 כרטיסים יומיים קבוצתיים (2 לאיזור ABC +שלושה לאיזור AB) - מדובר בכרטיסים של קבוצה עד 5 אנשים שחייבים לנסוע יחד בכל נסיעה.
עלות כוללת 85.50 יורו כלומר 17.10 לאדם.
ויש כמובן את האופציה הרביעית והיא לרכוש את כרטיס BWC ל 5 ימים לאיזור ABC בעלות של 39.50 יורו לאדם.
בקיצור האופציה השלישית נראית טובה מידי!! האם לא הבנתי נכון?
כמובן זה מחייב שכולם נוסעים יחד ללא התפצלות.
אשמח לתגובות/תובנות.
תודה.
-
תחבורה ציבורית בברליןהיי,
עשית עבודה טובה ואכן הכרטיס הקבוצתי היומי הוא המשתלם ביותר.
אנחנו השתמשנו בו באופן קבוע בטיול שלנו בעיר למשך שבוע...
תהנו...
-
תחבורה ציבורית בברליןדרך אגב, קל מאוד למצוא את הכרטיס במכונות המטרו תחת אופציית כרטיסים מיוחדים. קצת התקשנו למצוא אותו במכונות של רכבות העלית...
-
תחבורה ציבורית בברליןהאם נוסעים גם ילדים אם ען כדאי ברלין וולקאם קארד מקנה ל 2 ילדים חינם חושבת שעד גיל 16 והנחות באתרים מחיר ל א ימים כרטיס abc 39 יורו
-
תחבורה ציבורית בברליןהמחיר שציינתי הוא ל 5 ימים מתאים למבוגר ועד 2 ילדים בגיל 6 עד 14
-
תחבורה ציבורית בברליןענת תודה. ממש מפתיע הפער במחיר. אבל נראה שזה בהחלט האופציה הכי זולה לתחבורה ציבורית בברלין.
-
תחבורה ציבורית בברליןהכרטיס הזה גם נותן מגוון הנחות באתרים ולנו יצא מאוד משתלם, קיבלו הנחה יפה בגן החיות והאקווריום במוזיאון הטבע והמרכז הטכנולוגי. יש באתר visitberlin.de רשימת מקומות שהכרטיס נותן הנחה,
-
תחבורה ציבורית בברליןאלון שלום,
אפשר קישור לאתר שבו רשומות כל האופציות?
גם אנחנו כנראה נהיה 5 והאופציה השלישית תתאים לנו ,,,
תודה
סמדר
-
תחבורה ציבורית בברליןאלון שלום,
אשמח אם תוכל להפנות אותי לאתר בו ביררת את מחירי כרטיסי הנסיעה הציבורית בברלין,
תודה
יעל
-
תחבורה ציבורית בברליןמצרף לך לינק לטיפ שכתבתי בנושא התחבורה בברלין, בו תמצא קישורים רלוונטיים לאתרי התחבורה של ברלין:
-
תחבורה ציבורית בברליןלגבי הכרטיס היומי הקבוצתי ל- 5 אנשים , אם החמישי בחבורה הוא ילד בן 9.5 עדיין אפשר לקנות הכרטיס?(ילדים עד גיל 14 חינם)
אם אפשר לצרף קישור זה יעזור,
תודה !
-
תחבורה ציבורית בברליןאפשר בכרטיס של 5 אנשים גם לנסוע כבודד. ההתניה היא מקס' 5 אנשים.
אנחנו התניידנו 8 אנשים עם 2 כרטיסים, היו ימים שהתפצלנו, כל חבורה של 2 זוגות הייתה עם כרטיס אחד.
-
תחבורה ציבורית בברליןל SMAD555
הכרטיס הקבוצתי מתאים לעד 5 אנשים שם אין ילד חינם אלא עד 5 יכולים להתשמש בו כלל ילדים מעל גיל 6
הכרטיס אותו ציינתי הוא BERLIN WELCOME CARD
ושם על כרטיס בודד ניתן לצרף ילד בן 6-14 בחינם. כרטיס זה הוא כרטיס תיירים המקנה גם הנחות שונות
-
תחבורה ציבורית בברליןבברלין צריך לקחת בחשבון ש"כרטיס יומי" הוא עד 3:00 am ולא ל 24 שעות.
לעומת כרטיסי Berlin WelcomeCard שהם ל48 72 וכ"ו שעות
-
תחבורה ציבורית בברליןתודה על התשובות

-
תחבורה ציבורית בברליןריף, תודה על הקישור והתשובות.
-
תחבורה ציבורית בברליןוריף עוד שאלה מהנסיון שלכם: האם ניתן לנסוע ברכבת ישירות משדה התעופה שונפלד ועד לתחנת הרכבת ה ZOO ואם כן באיזה קו?
תודה. -
תחבורה ציבורית בברליןיש רכבת ישירה לגן החיות .קווים RB14 ו RE7
עד תחנת גן החיות Berlin Zoologischer Garten
יש לצאת מהטרמינל בצד שמאל יש שביל מקורה שמגיע עד מעבר תת קרקעי
לתחנת הרכבת.
-
תחבורה ציבורית בברליןחבל כבר השיב לך, מניסיוני צריך לוודא בדיוק את מספרי הקווים בהתאם ליום שאתם צריכים כי זכור לי שיש הבדל בלוחות הזמנים בין אמצע שבוע לסופ"ש.
הכי טוב לפנות לדלפק הרכבת בשדה התעופה, נמצא בטרמינל מיד אחרי היציאה מהמכס (לא ניתן לפספס) שם תוכל לקנות כרטיסים כבר לכל השהות, לשאול את הפקיד/ה מהי הרכבת הקרובה, מאיזה רציף בדיוק היא תצא. מכיוון שאני לא שאלתי וסמכתי על הדייקנות הגרמנית, התברר שטעיתי, הולכים לתחנת הרכבת כ-10 דק' ומגיעים למעבר תת קרקעי עם 6 יציאות לרציפים (אולי יותר) ללא הכוונה אלקטרונית ורק שאלה של עוברים ושבים יכולה סייע, אני ניסיתי להבין בלוח שעליו כרזה עם מספרי רכבות וזמנים ולא הבנתי כלום.
ממליץ להיערך מבעוד מועד ברכישת הכרטיסים בקופה, לשאול בנחת ולדעת היטב לקראת מה הולכים.
אבל שלא יהיה ספק, האתרים בלינקים שצרפתי מועילים מאוד גם בזמן און ליין ובתנאי שיש לך גלישת אינטרנט, ניתן לתכנן בהם כל נסיעה ברמת דיוק נהדרת.
-
תחבורה ציבורית בברליןריף וחבל תודה. עזרתם מאד!!