סיור ביוסימיטי פארק
-
רציתי לשאול האם מישו פה עשה הסיור לגלייסר פוניט בלינק הבא :
https://secure.yosemitepark.com/event/GlacierPointTours
מדובר בסיור כולל של 4 שעות שנראה שעובר בהרבה מקומות שם,
השאלה האם זה משתלם,
מה דעתכם ?
-
סיור ביוסימיטי פארקזה נראה כמו סיור נחמד, חשוב לציין שגליישר פוינט זו נקודת תצפית אז כשהוא מציין שיש מקומות שתראו בסיור הכוונה לדעתי לתצפית ולא לטיול בכל המקומות הללו. אם יש לכם רכב אין בעיה לעלות לגליישר פוינט לבד, כדאי לתזמן לשעה שיש הסבר של הרינגרים (אפשר לגלות מתי בדיוק במרכז המבקרים) ההרצאות של הרינגרים הן חינמיות ומאוד מעשירות. לדעתי זה מספק ולא צריך לקחת סיור מעבר בתשלום, אבל זה עניין של העדפה אישית.
-
סיור ביוסימיטי פארקקודם תודה רבה! אנחנו עם רכב , יש במרכז מבקרים מסלול מומלץ עם רכב לאטרקציות לראות שם? ומפות שנותנים לנו? כי אני מניח שwaze לא יהיה רלוונטי בפנים שם לא?
-
סיור ביוסימיטי פארקבמרכזי המבקרים יש מפות ומידע ובעיקר ריינגרים נפלאים שעוזרים ומסבירים בחפץ לב.
אנחנו השתמשנו בתוך יוסמיטי ב-GPS המובנה שהיה לנו ברכב (מעבר להכוונה של הפארק ומפות) והוא היה מצוין. אני חושבת שבכלל כדאי שיהיה גיבוי ולא להסתמך רק על וייז. יש פה שרשורים רבים בנושא שאתה יכול לקרוא.
דנה
-
סיור ביוסימיטי פארקנא לא להסתמך על וויז ביוסמיטי. אין קליטה והוא לא עובד!!
אני מציעה לעלות לבד עם הרכב. עולים בדרך הגליישר כל הזמן למעלה למעלה. התצפית היא בסוף הכביש. אי אפשר להתבלבל.
מעבר לתצפית, יש מסלולי הליכה שיוצאים לאורך הדרך וניתן לעצור באחד מהם. תראה בסיפור טיול שלי מסלול נהדר שעשינו.
עוד ממליצה להגיע מוקדם. גם לגבי זה רשמתי טיפ.
לימור
-
סיור ביוסימיטי פארקאם יש לך לכם רכב, ואני מניח שכן, אז אין שום טעם.
פשוט תסעו עם הרכב לבד לגליישר פויינט, כל נקודות העצירה בדרך
ברורות ונגלות לעין.