ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בניתי מסלול צריך עזרה

פורום דרום אמריקה
    2
    4
    7925
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Itay_3475245
      Itay_3475245 נערך לאחרונה על ידי

אהלן לכולם . אני מתכנן חטוס שנה הבאה בינואר פברואר בערך ( כן הרבהזמן אבל התחלתי לבנות ולתכנן כבר)
      מטרת הטיול הוא נופים חופים בטן גב מסיבות וקצת טראקים . לאמעוניין בטיול בלינת שטח בכלל .
      התכנון שלי כרגע הוא 4-5 חודשים 
      להתחיל בארגנטינה צ׳ילה משם ברזיל פרו קולומביה פנמה( בסימן שאלה) ומקסיקו.
      אז קודם כל שאלות לזה האם סכום של 45-50 אלף לא כולל הטיסה והדברים של הארץ יספיק לי ל4-5 חודשים במקומות האלו? דבר שני הנה המסלול שחשבתי עליו בארגנטינה ובברזיל ביינתים אשמח לטיפים ועזרה מה אומרים , כמה ימים בכל מקום כדי וכו.

ארגנצ׳ילה-
      נחיתה בואנוס כמה ימים 
      טיסה לאל קלפטה- יום יומיים קרחון מתנפץ -משם לפוארטו נאטאלס להישאר או להמשיך( פארק בלי טראק) לפונטו ארנה)  וחזרה לאל קלפטה דרך פוארטו נאטלס ומשם לאל צ׳אלאטן( פיץ רוי טרקים יומיים ) ואז קרטרה אוסטרל בואן 5 ימים ומשם ירידה בברילוצ׳ה.-- משם לפוקון ומשם חזרה לבואהוס איירס ומשם לאיגואסו . עוברים לברזיל דרך מפלי האיגואסו.

הערות- חשבתי לוותר על כל הקטע של הטורס ופונטו ארנה כי זה ללכת ולחזור שוב בשביל אל צאלטן אז מה אומרים. יש עוד אפשרות ללכת קודם לאושוויה ולעבור כבר המקומות האלה בלי סיבובים .

ברזיל-
      באים מהאיגוואסו הברזילאי ונוסעים לפלורה.(5 ימים בערך) משם טיסה לסלבדור. מסלבדור הפלגה למורו . אפשר לשלב מסלבדור לאיטהקרה . משם יורדים לריו. ומריו ללכת למקומות באזור כמו איליה גראנדה בוזיוס ,פארטי. 
      אפשר ליד איטה לפני ריו גם לאריאל אג׳ודה ופורטו סגורו.
      מריו טיסה ללימה פרו.

זהו ביינתים מה אומרים? מה אפשר לעשות בברזיל ממה שרשמתי חוץ מחופים ומסיבות?
      מצטער שזה ארוך אבל זה ממש חשוב 
      ואם אפשר עזרה בהמשך תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Itay_3475245

בניתי מסלול צריך עזרה

מישהו?? 

• נטע1
          נטע1 נערך לאחרונה על ידי

בניתי מסלול צריך עזרה

קודם כל, אני חושבת ש7 מדינות ב4-5 חודשים זה לא אפשרי אלא אם אתה רוצה לראות רק מעט דברים ספציפיים בכל מדינה.

דבר שני, אני הוצאתי 28 אלף בטיול של חצי שנה בארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, בוליביה, פרו ואקוודור.

זה היה לפני 5 שנים כך שיכול להיות שהמחירים השתנו.

אני חסכתי מאוד והשתמשתי בטיסה פנימית רק פעם אחת.

הסכום שתוציא תלוי לא מעט בכמות הטיסות והנסיעות שתעשה. נראה שיש לך הרבה טיסות אז אני הייתי מתחילה מלבדוק את המחירים של הטיסות.

לגבי המסלול שלך:

מה אתה מתכוון לעשות בטורס דל פאינה בלי טרק? טיולים יומיים? אם כן, איפה תישן? יש שם בקתות ומלון אבל לדעתי כולם מאוד יקרים ודורשים הזמנה הרבה זמן מראש. מה אתה מתכוון לעשות בפונטה ארנס?

בטיול כ"כ קצר הייתי מוותרת על אושוואיה.

דבר אחרון, הואנים בקרטרה אוסטרל, כשאני הייתי שם, עשו טיול של שבוע (אני לא טיילתי עם ואן).

• Itay_3475245

בניתי מסלול צריך עזרה

כן הכוונה לטרקים יומיים

את ממליצה לוותר עליהם? ולהגיע לאל צ'לטן ישר מאל קלאפטה ומשם את הקרטרה אוסטרל?

וכעיקרון התכנון הוא בלי פנמה כרגע שזה 6 מדינות (5 כי ארגנצ'ילה מחשיב ביחד) 

אם אוסיף את פנמה כנראה שאשאר יותר מ5 חודשים ..

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון