פראג סופ"ש
-
רציתי בבקשה עזרה .
נוסעים זוג ל4 ימים עכשיו בספטמבר לפראג מלון סגור טיסות סגורות .
כמה כסף צריך לקחת ליום יום.
המלון ממוקם קרוב לעיר העתיקה.
בבקשה חייבים יעוץ בעניין חלק אומרים 100 לזוג .
חלק אומרים 100 לבן אדם מה נכון?
-
פראג סופ"שאיך אפשר ליעץ למישהו כמה כסף לקחת? אחד אוהב מסעדות יוקרה והשני מסתפק בסופרמרקט אחד רוצה סיור מאורגן ברובע היהודי ואחד מעדיף ללכת לבד. אולי פתאום יבוא לכם סיור סגווי? מציעה לקחת סכום שנראה לכם ובמידת הצורך להוציא מכספומטים שמפוזרים ברחבי העיר
-
פראג סופ"שאי אפשר לענות על זה. אני הוצאת כלום יחסית, אבל זה בגלל שלא נכנסתי לאתרים בתשלום, אכלתי בעיקר בטייק אוויי והלכתי שעות על שעות ברגל כי זה מה שמתאים לי. יש כאלו שיילכו לשבת במסעדות כל היום עם בקבוק יין טוב, יש מי שיקחו מוניות. אפשר להוציא 50 יורו ליום ואפשר גם 200. קחו מספיק, קחו כרטיס אשראי, ואם יישאר יורו מיותרים (אל תמירו הכל לקרונות על ההתחלה, אלא כל פעם 100) - יישאר לנסיעה הבאה.
-
פראג סופ"שאז מה הבסיס אם לא ממש מבזבזים בערך .
אני לא רוצה להשתמש בויזה
-
פראג סופ"שלפני כשנה טיילנו (זוג) . ב + 3ימים הוצאנו על ארוחות כ1000 ש"ח. לא קימצנו בארוחות אבל אנחנו לא אכלנים גדולים ולא אכלנו במסעדות הכי יוקרתיות ולא הכי זולות. הארוחות היו טעימות.
ז"א שהוצאנו כ 70 יורו לזוג ליום על אוכל כמובן שאפשר להוציא יותר וגם פחות.. הוצאה נוספת-זוג נעליים ב55 יורו.
לא רשמתי כמה עלתה מונית משדה התעופה , גם לא כניסה לתיאטרון השחור. לא קנינו מתנות.
ולכן ההצעה לקחת כרטיס אשראי או כמה אירו יותר מהתחשיב שלכם נכונה.