אנסי בצרפת
-
מומלץ לטייל באנסי ושאמוני בסוף ספטמבר?והאם כדאי לשכור רכב? אשמח לקבל הצעה לתכנון הטיול ..מאיפה להתחיל ומקומות לינה מומלצים עם נוף יפה ..לא משנה תקציב .. אנחנו זוגות
-
אנסי בצרפתהתשובה היא כן לשאלותיך.
המון מידע כאן בפורום על יעד זה.
העזר בשורת החיפוש שמעל ההודעות.
-
אנסי בצרפתאנסי יפה בכל עונה. בהחלט מומלץ לשכור רכב ולטייל באזור. יפה מאוד באוקטובר. הקור ממש מתחיל בדרך כלל בנובמבר.
טיול נעים לכם
-
אנסי בצרפת- באוקטובר חגיגות ירידת העדריםלא להחמיץ את האירוע הססגוני ברחובות אנסי
פרות מקושטות, מצעד כפרי של תלבושות עממיות ותזמורות משלוש מדינות שמלוות את ירידת העדרים.
-
אנסי בצרפתאנחנו מתכוונים גם לבקר בשאמוני ..השאלה מה מומלץ לבקש קודם אנסי או שאמוני?אנחנו נוחתים בג'נבה עם רכב רציתי לחלק 3 לילות באנסי ו שתי לילות בשאמוני ..מומלץ?
-
אנסי בצרפתלא חשוב מה קודם.
לא חשוב מה החלוקה.
אני מרגיש שלא חיפשת חומר כפי שהצעתי לך, ואתה מצפה שמישהו יעשה את העבודה במקומך. כאן בפורום, אוהבים מאד לעזור, למי שעוזר לעצמו, ועושה לפחות סימנים של עבודה עצמית...
-
אנסי בצרפתשלום לך
צודק הנוסע המתמיד.השאלה היא לא מה קודם, זה יקבע על פי מזג האויר. השאלה העיקרית היא מה מעניין אתכם. אין מה לעשות באנסי 3 ימים או בשאמוני יומיים. שתיהן ערים קטנות, יפיפיות אבל תוך שעתיים שלוש- ממצים אותן. השאלה היא מה מעניין אתכם ואיך אתם משלבים טיולי טבע ונופים בסביבתן.
המרחק ביניהן סך הכל כמו תא-חיפה, בלי פקקים. ומה הלאה? ממליצה כמו קודמי לקרוא את החומרים באתרים השונים. תוכלו לקרוא על האזור טיולים באלפים הצרפתיים
טיול מוצלח לכם
-
אנסי בצרפתהיי

אני הייתי בספטמבר שעבר עם רכב, מזג אוויר היה מושלם כל הטיול !
משדה התעופה בגנבה נסענו נסיעה קלילה לאנסי וישנו שם 7 לילות
היינו יומיים בשאמוני אבל בחרנו להישאר ללון באנסי ופשוט לטייל לשם עם הרכב
בהמשך נסענו עם הרכב לעוד שבוע בפריז אבל זה כבר לא רלוונטי אלייך.
החלוקה של הימים לדעתי תלויה במסלול .. רצינו לבקר בליון ובערים ליד ג'נבה
ולכן העדפנו להישאר באנסי ולבצע גיחות לשאמוניכייף לכם זה הטיול הכי כייפי שהיה לי עד היום !!
תעשו חיים !