ילדים בדיסנילנד
-
הי,
נוסעת עם הילדים לדיסנילנד ואני קצת בפחדים לגבי חטיפות ושחלילה ילכו לאיבוד.
האם יש הצעות /טיפים לגבי שעון איתוראן או משהו אחר שאפשר לקחת לשם ולשים על הילדים ולהיות רגועים ?
-
ילדים בדיסנילנדהחטיפות זו אגדה אורבנית. צריך כמובן לשמור על הילדים, בלי קשר לחטיפות שלעולם לא קרו.
תהנו!
-
ילדים בדיסנילנדאצלנו הם הולכים עם תג שכולל שם ופרטים של ההורים כדי שהחוטפים ידעו למי להתקשר לבקש כופר. סתם
, כדי שאם הם נאבדים אז יוכלו לאתר את ההורים. -
ילדים בדיסנילנדבאיזה גיל? ילדים בגיל בית ספר אפשר לצייד במכשיר פלאפון.
עקרונית אפשר גם לשים מכשיר סלולרי עם חיבור רשת ואז לאתר אותו במכשיר אחר - אבל זה אולי קצת אוברקיל.
שמעתי גם על משפחות שמלבישות את הילדים בחולצות בולטות וזוהרות - גם זה נשמע לי קצת קיצוני.
-
ילדים בדיסנילנדבתור מי שחזרה לפני כמה ימים מאורלנדו לבוש צבעוני בולט הוא רעיון מצויין. לא בגלל חטיפות אלא בגלל הצורך למצוא אוצתם בקהל גדול ( במיוחד אם כמו אצלי הם עולים על מתקנים בלי מבוגר וצריך לאתר אותם בירידה )
-
ילדים בדיסנילנדתראה את המוצר הזה
-
ילדים בדיסנילנדגם אני שמתי לילדים תג (כמו שמקבלים בכנסים מקצועיים) עם שם ומספר טלפון של ההורים, והלבשתי אותם בחולצות צבעוניות זהות שכבר היו לי. לא רכשתי משהו מיוחד. אגב, נראה לי שדיסנילנד דווקא אמור להיות מקום בטוח, לא? יש מצלמות אבטחה בכל פינה והמון, המון אנשי צוות. טיול בעיר יותר מלחיץ מבחינת איבוד הילדים.
-
ילדים בדיסנילנדכמו שנכתב. דיסנילנד הוא אחד המקומות הבטוחים בעולם. את החתיפות ראיתם במסרטים או שמעתם כאגדה אורבנית. אבל יש שם המונים, לכן מומלץ להשתמש באחד משיטות הזהוי שהוצעו כאן.
-
ילדים בדיסנילנדבארה"ב מקובל לשים על הילדים ריתמה ולהסתובב איתם ככה. מדובר במעין תיק קטן וחמוד שמונח על הכתפיים של הילד, שממנו יוצא חבל שמתחבר ליד של ההורה. אני מצרפת תמונה.
הפטנט הזה מתאים בעיקר לקטנטנים. לילדים יותר גדולים תכינו שרשרת ועליה כרטיס שנכתב בו שהילד לא מדבר אנגלית, ומופיע מס' הנייד שלכם.
בכללי כדאי לפצל את הילדים בין ההורים. כל הורה יודע מי הילדים שהוא אחראי עליהם, ומסתובב איתם יד ביד לכל המתקנים שהם רוצים ללכת. אם מגיעים בימים לא עמוסים, זה באמת לא נורא. אנחנו הגענו בחרדות, ובסוף שיחררתי את הגדולים כך שהסתובבו במתקנים לבד ופגשו אותנו בנקודות מפגש שנקבעו מראש.
-
ילדים בדיסנילנדקשה לי להסכים עם האמירה שרתמה זה "מקובל". זה קיים כן, אבל לא כזה נפוץ. בהחלט רואים כאלה בדיסני (אגב ראיתי כזה גם בשטרסבורג), אבל די נדיר.
-
ילדים בדיסנילנדכמו שכתבו כאן - גם ברחוב סואן או בגן חיות אפשר לאבד ילד. זה לא מעשי ללבוש חולצות זוהרות בכל יום טיול, לכן כדאי לחשוב על פיתרון שיכול להיות קבוע.
אני מנסה להרגיל את הילדים לכך שכל הזמן יש להם תיק קטן על הגב (יש שם תמיד בקבוק מים, וגם מכשיר טלפון שאני יכול להתקשר אליו והם יודעים לענות). כמובן שזה רק מגיל בית ספר.
-
ילדים בדיסנילנדעמיחי במקומת אחרים אין המונים כמו בדיסני. לא צריך לזהות את הילד שלך בין מאות אנשים.
כשמשחררים ילדים לבד ( שלי עלו על מתקנים לבד וחיכיתי להם בירידה ) מאוד קל לזהות אותם בירידה ע"פ לבוש.
מאוד מאוד פרקטי...לא צריך לקנות שום דבר מיוחד ולא חייבים בבגדים זהים. רק צבעים בולטים. -
ילדים בדיסנילנדאיילת - רק אמרתי שחוץ מדיסני יש עוד מקומות שקל לאבד בהם ילדים. מסכים שילדים שעולים בנפרד מההורים על מתקן זה מקום יותר לחשש.
אגב, צילמתי משפחה אמריקאית שלא צריכים לדאוג בעניין הזה:
-
נראה ש liorRam נרגעה והכל בסדראפשר להרגיע את השרשור