קנית ציוד שנורקל בסרי לנקה עבור המלדיביים
-
שלום לכולם,
אנחנו זוג שטסים בשבוע הבא לטיול בסרי לנקה ובאיים המלדיביים.
המליצו לנו לקנות מראש ציוד שנורקל (מסכה ושנורקל) עבור הצלילות במלדיביים.
רציתי לשאול האם ניתן לרכוש ציוד כזה בסרי לנקה? או שאני צריך לקנות בארץ מראש?
תודה
רם
-
קנית ציוד שנורקל בסרי לנקה עבור המלדיבייםאנחנו טסנו עם ציוד הצלילה הבסיסי שלנו שכלל חצי חליפה (קליפסו), סנפירים, שנורקל ומסיכה. בהגיענו לאי Eriyadu גיליתי שאבד לנו שנורקל אחד, ניגשתי לחנות המזכרות (יש רק אחת כזו בכל אי תיירותי) וקניתי שנורקל הכי פשוט ב- 6-7$.
להתחיל לחפש עכשיו חנות בסרי לנקה? לא יודע כמה זה כדאי אם אתם לא מגיעים לחופים. כי בחופים תמצא את מבוקשך בנקל.
מה גם שלקחת אתך שנורקלים ומסיכות מהארץ זה עדיף ורצוי שיהיה משהו מקצועי ולא איזה צעצוע סיני לא רציני שרק יקשה ויפריע על חוויית השנירקול.
סט של מסיכה טובה+ שנורקל פשוט עולים בארץ 100-150 ש"ח ואתה יודע בדיוק מה אתה לוקח אתך. תבדוק ותעשה התאמה פה בחנות מקצועית ותבטיח לעצמך חוויית שנירקול לא מהעולם הזה!
-
קנית ציוד שנורקל בסרי לנקה עבור המלדיבייםאהלן,
קנה בארץ (יותר זול), לא צריך ציוד מקצועי. יש בכל חנות ספורט. -
קנית ציוד שנורקל בסרי לנקה עבור המלדיבייםתודה רבה.
אנחנו נהיה בחופים באיזור ארוגם ביי.
אם בטוח מוכרים שם אז אולי כדאי לקנות שם?
הרי סביר להניח שיהיה לזה שימוש חד פעמי....
הציוד שם עד כדי כך לא איכותי?
אם בארוגם ביי זה יעלה חצי מחיר אז אולי זה עדיף...
מה אתה אומר?
-
קנית ציוד שנורקל בסרי לנקה עבור המלדיבייםלא נכנס לכיס... 100-150 ש"ח זה זניח ביחס למה שאתה משקיע בטיול לסרי לנקה ומלדיביים.
מסכה טובה its for life
מה טיב הסחורה בסרי לנקה, אין לי מושג. היות ואני צולל יש לי ציוד קבוע משלי.
-
קנית ציוד שנורקל בסרי לנקה עבור המלדיבייםקצת מרגישה שעבדו עליי אבל קניתי ביריד חבר מסיכה ושנורקל לי ולבעלי ב-400 ש'ח לשנינו בשביל השהייה שלנו במלדיביים. נקווה שזה יוכיח את עצמו כמשתלם וככל הנראה גם ככה נמשיך עם הציוד לקורסי צלילה וכו בארץ כשנחזור