שבנו
-
שלום לכולם !
עדין ישנים יותר ביום מאשר בלילה ואשתי בכלל חזרה חולה ועם חום, אבל אנחנו כבר כאן מספר ימים ומנסים להתאושש מטיול מהנה אך גם מאוד מתיש.
הופתענו שם במיוחד מהחום והלחות ששררו בקוויבק, במונטריאול ובניו יורק. חשבנו שברחנו מזה כשיצאנו מארץ. אז חשבנו... האמת, זה גרם לנו לסיים את הסיורים הרגליים בערים אלה בשעה מוקדמת מהמתוכנן, כך שגם הספק אתרי הביקור צומצם. מכיון שמדובר בטיול שרובו טיול השלמות, לא ממש נורא.
תודה לכל מי שתרם לי מידע לטיול זה מעל דפי הפורום, במסר פרטי או בטלפון. לא אזכיר שמות, כי די בטוח שאשכח להזכיר מישהו ואין לי כוונה לפגוע באף אחד.
ולמוני ושאר המטיילים בספטמבר, טיול מהנה !
-
שבנוברוכים השבים.
-
שבנוברוכים השבים! עשית לי חשק, בקרוב מאוד אצא לבדוק את המסעדה שכתבת עליה (בבית הספר לשפים)...
-
תודה, ריקי ! -
עמיחיהיו גם חוויות חזקות עוד יותר וכמובן יקרות מאוד. כשקצת נתארגן בחזרה לשגרה המקומית, אעלה דיווחים ותמונות.
-
שבנומחכה בסבלנות... הנסיעה שלי באוקטובר... אבל חייב להודות שהמסעדה בתוך בית הספר פשוט נשמעת מדליקה.
-
שבנולמעשה יש שם מספר מסעדות, כל אחת בסגנון אחר:
-
Bocuse Restaurant, Roth Hall, 1946 Campus Drive, Hyde Park, NY 12538-1499
Reservations: 845-451-1012
Hours:
Tuesday through Saturday
Lunch: 11:30 a.m.–1 p.m.
Dinner: 6–8:30 p.m.-
American Bounty Restaurant, Roth Hall, 1946 Campus Drive, Hyde Park, NY 12538-1499
Reservations: 845-451-1011
Hours:
Tuesday through Saturday
Lunch: 11:30 a.m.–1 p.m. (Last reservation accepted for 1 p.m.)
Dinner: 6–8:30 p.m. (Last reservation accepted for 8:30 p.m.)Bounty Lounge:
Tuesday through Saturday
11:30 a.m.–1 p.m.
6–8 p.m.-
Ristorante Caterina De’Medici, Colavita Center for Italian Food and Wine, 1946 Campus Drive, Hyde Park, NY 12538-1499
Reservations: 845-451-1013
Hours:
Monday through Friday
LUNCH: 11:30 a.m.–1 p.m.
DINNER: 6–8:30 p.m.AL FORNO ROOM: 11:30–6 p.m.
-
Apple Pie, Roth Hall, 1946 Campus Drive, Hyde Park, NY 12538-1499
Phone: 845-905-4500
Reservations: Not Required
Hours:
Monday through Friday (when classes are in session)
7:30 a.m.–5 p.m. -
-
שבנוצביקה

ברוכים השבים
ומחכה לכל הדווחים הטובים (כי אותי מעניינים כל הפרטים קטנים כגדולים)
וכרגיל מפות המסעדות והחנויות שלך ,מתוייקות אצלי קרוב קרוב ללב

תודה
טובה
-
שבנוטובה, אם את כאן, אני חייב לצרף מספר מתאבנים למה שיבוא לפרט יותר כשאתפנה.
-
שבנוצביקה
פשששששש
התמונות נראות כיצירות אומנות

פתחת לי את התאבון - ואתה יודע שצריך לאכול גם בעיינים ...
איתך עד לדיזרט (כולל כמובן)
תודה
טובה
-
שבנותודה צביקה - מה מומלץ למתחילים? ובתקציב סביר (נניח עד 80$ לאדם)?
-
שבנועמיחי,
התמונות שצרפתי מ-Per Se ו-Le Bernardin הן מ"ארוחת טעימות" של 7-10 מנות של מסעדות אלה שהן בעלות 3 כוכבי מישלן ואלה, מה לעשות, ארוחות מאוד מושקעות ומאוד יקרות.
המחיר יקר יותר בערב מאשר בצהרים. בחלק מהמסעדות, כולל המכוכבות, ניתן לאכול בצהרים ארוחה של 2-3 מנות במחיר קבוע במחיר שתואם את התקציב שהגדרת, עם זאת אינני טוען שהחוויה תהיה זהה לארוחת טעימות בערב. בחלק מהמסעדות יש גם Lounge, או בר, שבהם ניתן להזמין A La Carte ולהתאים את הארוחה לתקציבכם.
דוגמאות:
Aureole - מסעדה של כוכב מישלן אחד, שניתן לאכול בה בצהרים ב-$38/$43 לארוחה של 2/3 מנות בהתאמה.
Babbo - מסעדה של כוכב מישלן אחד, שניתן לאכול בה ארוחת טעימות בצהרים ב-$49.
Bâtard - מסעדה של כוכב מישלן אחד, שניתן לאכול בה ב-$55/$69/$79 ארוחה של 2/3/4 מנות בהתאמה.
Le Bernardin - כן ! מסעדה של 3 כוכבי מישלן, שבצהרים ניתן לאכול בה ארוחת 3 מנות ב-$80. (נדרש ז'קט).
Bouley - מסעדה של כוכב מישלן אחד, שניתן לאכול בה בצהרים ארוחת טעימות של 5 מנות ב-$55. כנראה, העיסקה הטובה ביותר במנהטן ברמה זו. (נדרש ז'קט ואם אין לך - ישאילו לך).ואנחנו רק באות B, להמשיך ?