מסלול באיים בדרום-עזרה
-
שלום לכולכם
היינו בתאילנד לפני 8 שנים וחוזרים לבקר בתחילת נובמבר
מדלגים על הצפון(יש לרשותינו שבועיים) ועוברים ישר לדרום
היינו בעבר בקופיפי היה מדהים,בפוקט היה סבבה
קנינו כרטיס מבנגקוק לפוקט ביום הראשון שנוחתים
נהיה בפוקט עוד יומיים
עוברים לקופיפי ושם נשהה עוד 3 ימים
עוברים לקראבי-לחוף או נאנג שם נשהה כ3 ימים
בנגקוק יומיים אחרונים לשופינג
מה דעתכם על המסלול
האם הייתם משנים משהו?
איך מגיעים ומתי יוצאת כל מעבורת מי יודע?
-
מסלול באיים בדרום-עזרהרע מאוד נובמבר חודש מאוד מאוד גשום בכל החוף המערבי מצד שני כבר הייתם במקומות האלה למה לא לשנות לחוף המזרחי : קו סאמוי,קו פאנגאן וקו טאו ?
-
ממש הפוך..נובמבר הוא חודש מתאים לפוקט וקופיפי. בנובמבר מתחילים גשמים עזים ביותר בצד של קוסמוי. אני מסתמך על 14פעמים שהייתי בתאילנד בתקופות הללו ואחרות ועל סטטיסטיקת מזג אוויר
-
ממש הפוך..לפי דעתי..
...נובמבר היא תקופת "תפר"-וכאשר סוער(לא גשם טרופי שבא והולך)..
...סוער ב2 הצדדים-כך שזה לא משנה באיים המזרחיים או המערביים..
...אפשר לעבור צד ללא בעייה בהתאם למזג האוויר...

-
0121danשולח לך משהו לפרטי
-
0121danלא קיבלתי
-
ממש הפוך..אז בקיצור בחרנו בעונה לא טובה לטוס לתאילנד?
-
אני כבר מבולבלתאז מה,אכלתי אותה?
-
אני כבר מבולבלתקודם כל - אין דבר כזה "תקופה לא טובה לבוא לתאילנד" זה לא קיים פשוט......
תאילנד זו מדינה עם מזג אוויר טרופי, מה שאומר שתמיד תצפי לבלתי צפוי! אין דרך לדעת מה יהיה בימים הספציפיים שתהיי שם, את יכולה ליפול על ימים נהדרים ויכול להיות שירד גשם כל הזמן....
נובמבר זה סוף עונת המונסונים, מבחינה סטטיסטית,הצד של פוקט הרבה הרבה פחות גשום מהצד של קוסמוי.
מה שלי יותר מפריע בתכנון שלך זה הריצות ממקום למקום כל יומיים..... כל מעבר ממקום למקום לוקח חצי יום במקרה הטוב, מה שאומר שיש לך נטו בערך יומיים בכל אי - ניצול זמן נוראי לדעתי האישית!!
לפי מה שאמרת יש לך 8 ימים..... אז משתקעים בפוקט ומשם תצאו לטיול של יום בקופיפי, לריילי.... אבל תשתקעו במקום אחד, תתרווחו לכם, תהנו לכם, תרגעו ....
-
אני כבר מבולבלתמצורף קישור בנובמבר עדיין גשום מאוד בפוקט והאזור מהניסיון שלי רק מאמצע נובמבר ואילך הגשמים מתחילים להירגע .אבל כמובן שהיו שנים שהיה בסדר גמור בנובמבר והיו גם שנים שהמונסונים גלשו לדצמבר , זה מזג אוויר טרופי וקשה לחזות מה יהיה.
-
כנראה לא הדגשתי לא 8 ימים.סהכ 16 ימיםאנחנו לא 8 ימים
-
מסלול באיים בדרום-עזרההיי, קודם כל תרגעי ותנשמי

אני גם הייתי מספר פעמים בחודשים האלו, ולמעט גשם בלילה לא נתקלתי בגשם.
ועכשיו גם מתכננת להגיע בתקופה הזו....שהיא מדהימה בעיניי ולא עמוסה וכייפית ורגועה.
אני פשוט לא סוגרת את הטיול מראש, כדי שאם ארצה לעבור לאי אחר אוכל...
אז תסגרי לך כל פעם 2-3 לילות קדימה...וטיסות פנים אל תסגרי ויהיה בסדר
גם אם קצת יורד גשם...בבריכה זה מגניב...ומקסימום נכנסים לספא להעביר את הזמן...או לקניון...
שנה טובה
-
כנראה לא הדגשתי לא 8 ימים.סהכ 16 ימיםאם את לוקחת 3 ימים אחרונים בבנגקוק זה משאיר לך 13 יום ל קו פי פי , קראבי ופוקט וזה בסדר בערך 4 ימים לכל יעד .קחי בחשבון שאם מזג האוויר יהיה סוער ההפלגות אל ומקו פי פי עלולות להתבטל .
-
תודה על העידוד
אין חשש לגבי זה שלא יהיה מקום במלונות טובים\טיסות פנים נוחות?חשבתי לסגור הכל מראש
-
תודה על העידודאת לא נוסעת בעונה העמוסה ואין חשש שלא תמצאי מקום קחי רק בחשבון שהמלונות בקו פי פי מאוד יקרים יחסית לתאילנד .
-
לנשום זה חשוב
אתם נוסעים בתקופה מצויינת,
אל תדאגו, גם אם יהיה טיפה טיפות מדי פעם זה עובר מהר , וזה לא משהו שמעכיר את הטיול
אבל לפי החישוב שלי יוצא שאתם תיהיו 10 ימים ? אתם ציינתם שבועיים בתחילת המודעה אז זה טיפה לא מסתדר לי ..
בכל מקרה זה נראה לי מצויין, מה שתיכננתם, איים מגינים וכיפים,
ובאמת הכל יהיה חלומי,
אם הייתי משנה משהו ? נראה לי שאני אישית הייתי הולך יותר לאו ננג, במקום קראפי כי זה משהו שאני יותר הייתי אוהב, אבל זה לגמרי תלוי בכם,
נראה לי הטיול שתיכננתם די מושלם ..
בקשר למעבורות זה מאוד משתנה, עדיף שתשאלו שתגיעו למקום..
-
תודה רבה-מגיבהאנחנו נוחתים ב5,טסים בחזרה ב19 כלומר 14 יום
ה5 לא ממש נחשב כי נוחתים ב5 ומשם ממריאים ב6 לפוקט
תכננתי:
3 ימים לפוקט
מעבר לקופיפי ועוד 3 ימים בקופיפי
שישי-מעבורת לקארבי לחוף או נאנג-אכן לזה התכוונתי
3 ימים שם ולחזור לבנגקוק בטיסה,למשך יומיים
מה דעתך
-
תודה רבה-מגיבהאני חושב שבתור מסגרת זה יפה, אבל לא הייתי מנסה להדבק לימים עד כדי כך , כמו סרגל, אממ הייתי נותן לי יום פה יום שם מרווח אם הייתי יכול, או תוכנית מה יקרה אם התאהבתי במקום ואני רוצה עוד יום בגן עדן...
אבל בתור מסגרת התכנון די יציב ומושלם.
מה יהיה במציאות ? מה אני יגיד לכם ..
תאילנד יש לה כזה מנהג לקחת תוכניות ולשנות אותם לטובה... אז יהיה טוב..
ויהיה מגניב ויהיה מדהים ויהיה אחלה,
אני הייתי מוריד את פוקט כי היא תיירותית מדי... ומאוד תלוי באופי הטיול שאתם מחפשים, אם זה לא בחורות וזה, ואני מאמין שזה לא בחורות וזה, אז תוותרו על פוקט, היא תיירותית מדי, ואין יותר מדי מה לחפש שם לדעתי.
הייתי מוסיף את הימים לאו ננג...
אבל זה אני, ואם יש לכם אטרקציה שאתם רוצים לראות דווקא בפוקט, אז זה אחלה..
בכל מקרה מה שתחליטו יהיה בלתי נשכח.
-
תודה רבה-מגיבהעמוס מדי 3 ימים ברוטו לכל מקום כאשר כל מעבר שורף חצי יום משאיר לכם מעט מאוד לכל יעד הייתי מוריד את קו פי פי ומוסיף את הימים לפוקט וקראבי.
-
תודה רבה-מגיבה