מתלבטים לגבי יעד
-
היי,
אנחנו זוג + 2 נערות בוגרות, מתלבטים לאן לטוס לשבוע בסוף יוני.
מה אנחנו אוהבים?
אטרקציות (לא ספורט אתגרי) כמו מגלשות הרים, שיט באגם, רכבל, פארק שעשועים שווה וכו'.
ערים קטנות: בתי קפה, כנסייה אחת, מוזיאון מעניין במיוחד, ובעיקר אווירה.
טבע ונופים - לא יותר מדיי.
אין בעיה בנסיעות ארוכות. היינו ב: צפון איטליה, הולנד, פריז, לונדון, ברצלונה, איי יוון.
נשמח להמלצות, תודה

-
מתלבטים לגבי יעדתיארת בדיוק את היער השחור

עם טעימות מאלזס/שויץ
פארק אירופה שווה ביותר
מגלשות טודנאו, בריכות/מרחצאות, רכבלים, אגמים, מוזאון רכב, עיירות ציוריות, שופינג
* כדאי להזדרז עם הטיסה וסגירת הלינה.
-
מתלבטים לגבי יעדתודה על תגובתך

"הזהירו" אותנו מהיער השחור כיעד שהוא מאד מאד מתויר...
נשמח להצעות נוספות
-
מתלבטים לגבי יעדאוסטריה מומלצת מאד
אזור זלצבורג או טירול.
תלוי כמה זמן יש לכם.
אמנם אין לונה פארק גדול כמו ביער השחור.
אך יש הרבה אטרקציות לילדים, טבע, הרים ,רכבלים, עיירות, טירות, מזחלות שלג ועוד...
-
מתלבטים לגבי יעדרונה ערב טוב,
בסוף יוני אין לכם מה לחשוש מהיער השחור (כמו מיעדים אחרים) באשר לעומס התיירים (הישראלים (-: ?).
רוב גדול של המשפחות ממתינות לחודשי יולי-אוגוסט, רבות מהן ממתינות אפילו לסיום הקייטנות והגנים הפרטיים מה שאומר עומס גדול באוגוסט, בדגש על השבועיים האחרונים שבו, חלק אחר (לא מבוטל) מחכה לסיום בגרויות של הילדים הגדולים (שבועיים אחרי יולי).
וגם באירופה עצמה עדיין לא יוצאים לחופשה למיטב זכרוני.
מנסיון של כמה טיולים שלנו (כולל ביער השחור) בתאריכים שהגיעו עד סוף השבוע השלישי של יולי - המצב מצוין ! הבדל משמעותי בתנועה בכביש ובתורים לאטרקציות השונות למול תיאורי מטיילים שהגיעו אח"כ בדיוק לאותם אזורים שהיינו בהם.
-
מתלבטים לגבי יעדהיי,
תודה על ההמלצות ועל צפירת ההרגעה
בהחלט אבדוק את היער השחור כעת.
סמדרולה - האם טיילתם באוסטריה? חשבנו על טירול או זלצבורג....
-
מתלבטים לגבי יעד -
מתלבטים לגבי יעדלפעילות מהסוג המבוקש- ממליצה על יעדים הרריים- יכול להיות הפירנאים, האלפים (אוסטריה,שוויץ,צרפת) ואפילו דולמיטים.
יוני כבר חודש טוב מבחינת מזג האוויר.
בין היער השחור לבין אוסטריה-לדעתי, אוסטריה "לוקחת" בגדול. היתרון היחיד שאני רואה ביער השחור הוא פארק אירופה (המוצלח) והיכולת לגלוש לאלזאס עם תרבות אחרת .
הנופים-האתגרים-הכול הרבה יותר יפה באוסטריה (או באלפים הצרפתיים ?)
-
מתלבטים לגבי יעדאבל התקופה המדוברת - סוף יוני, בעיני בהחלט נקודת זכות לטובת החלק ההררי של הריווירה-פרובנס-דרום פרובנסל-ארדש (משהו מכל זה) עם הפריחה הסגולה של שדות הלוונדר. בשבילי זו משאת נפש. טרם הייתי בעונה הזאת.
בנוסף, מיקוד באחד מהאזורים האלה מאפשר את החלוקה בין הרבה כפרים מתוקים ועיירות שוק נחמדות לנוף יפה באזור ההררי ול"לא יותר מדי נוף" אם רוצים לברוח מדי פעם לערים הגדולות.
אטרקציות לנערות יש לדעתי בריווירה יותר מאשר בפרובנס הכפרית, ואולי במחוז ארדש שבו עוד לא הייתי (הרבה מערות ופעילויות טבע). רוצה לספר שממש לאחרונה הגיע אלי קרוב משפחה שנסע לכנס בקאן במסגרת העבודה. הוא האריך את השהות באזור ביומיים ובא להתייעץ מה לעשות בהם. באחד הערבים הוא קפץ לאנטיב. בבוקר החזרה לארץ הוא בילה בניס, וביום המלא שהיה לו נסע לטייל סביב gorge du loup ונכנס לכפרים לה באר סור לו וגורדון. חזר הביתה מופתע ונסער מהפוטנציאל של האזור, מהנוף מחד ומהבריחה לערים מאידך.
אני חושבת שלפעמים הציפייה לרכבלים ומגלשות נובעת מכך שזה מה שמכירים או שזה משהו שקראו עליו בפורום או שמעו מאחרים. יש גם אטרקציות מסוגים אחרים.
-
מתלבטים לגבי יעדלא נכנסת בכלל לדיון מה מחפשים ולמה .
אני רק מתייחסת למה שרונה ביקשה בראשית השרשור.
אגב לדעתי הרביירה היא אופציה מתאימה לנערות פרובנס קצת פחות ואת מכירה את שני היעדים ואת ההבדלים בינהם, למרות שאצלנו נהוג להגיד הכול באותה נשימה כמו אלזאס-לורין ופרובנס-רביירה

-
מתלבטים לגבי יעדאת צודקת יונית. גם אני משתדלת לשים לב לציפיות שאנשים מציגים. אבל ההרכב המשפחתי (שתי נערות), עונת השנה, הרצון לנוף אבל לא יותר מדי - כל אלה הביאו אותי לגעגוע גדול לטיול מלפני שנה בריוויירה עם המתבגרת שלי. אני גם יודעת שלדיון מלפני כמה שבועות בוודאי היתה השפעה מרתיעה. זה נראה לי עכשיו די חבל.
-
מתלבטים לגבי יעדבדרך כלל אנו אוהבים לטייל בסוף יוני.
יער השחור,אם לבנות נכון בהתאמה לגיל ולרצונות לכם,יכול להיות יופי של טיול.
יש ביער השחור מהכול.קרוב לאלזס,לבודנזי..וסוף יוני תקופה מקסימה.
פשוט לא חייבים כל שביל התרנגול או בית השעון.
אלפים הצרפתיים,טיסה לג'נבה וטיול סביב אנסי או שמוני.אין על המפלים,קניוני הטבע,העיירות המתוקות,אנסי,...
סלובניה-קרואטיה יהיו נהדרות! נכון,אפשר יותר משבוע...ואפשר רק שבוע.המתבגר הפרטי היה מאוד מופתע ואהב.
או טיול עירוני,עיר גדולה ומגוונת לשבוע.עם אפשרויות יצאה מחוץ לעיר.
אפשר ברלין וסקסוניה,רק ברלין.פראג וסקסוניה...יש באתר סיכומים נהדרים לשם.
אם לא מכירים את המקומות,אפשר להיכנס לבלוגים,לסרטוני יוטיוב...להתרשם