אטרקציות מומלצות בניו יורק
-
הי אשמח לאטרקציות בניו יורק. אנחנו נשהה שם ארבעה ימים יחד עם ילדים מתבגרים. אשמח לכל רעיון
-
אטרקציות מומלצות בניו יורקא. אמפייר סטייט בילדינג - עוד לא ראיתי מישהו שלא מתפעל מהנוף שנשקף ממנו. רצוי מאד להגיע אחר הצהריים לקראת שקיעה כדי לראות את העיר ביום ובחשיכה.
ב. אם אתם בעניין מוזיאונים - מומה - המוזיאון לאמנות. יכול להתאים גם לילדים מתבגרים. גם המטרופוליטן מומלץ מאד ובחינם! ( תשלום לפי נדיבות הכיס ) .
ג. מחזות זמר - כמו מממיה, מלך האריות וכו'. אפשר לקנות כרטיסים באינטרנט ו/או בכיכר טיימסקוויר.
ד. ברודווי וטיימסקוויר בלילה - חובה!
ה. הפלגה לסטטן איילנד ( חינם ) יציאה מדרום מנהטן - באטרי פארק.
ו. ביקור בגראונדזירו - אם יש זמן - לבקר במוזיאון החדש שנפתח באוקטובר 2014.
ז. סנטראל פארק - לא יודע אם יש הופעות ( בקיץ היו ). אפשר לבדוק באתר הרשמי של סנטראל פארק .
ח. גשר ברוקלין - לחצות ברגל לקראת חשיכה, לראות את מנהטן מהצד של ברוקלין בלילה.
ט. טיולים רגליים - בצ'לסי, גריניץ' וילאג', ככל שהזמן מאפשר.
י. אם זאת הפעם הראשונה כדאי לשקול אפשרות לכרטיס נסיעה ל- 24 שעות באוטובוס לתיירים ( HOP ON HOP OFF ) עם המסלול הצפוני של מנהטן ובעיקר המסלול הדרומי ( DOWNTOWN).
יא. לטייל לאורך השדרה החמישית - ולהתרשם מחנויות הכלבו המפורסמות, כולל החנות הראשית של אפל עם הכדור.
בהנאה!
-
אטרקציות מומלצות בניו יורקתודה רבה
-
אטרקציות מומלצות בניו יורקבנוסף למה שנכתב , ממליץ לחלק את האטרקציות ע"פ אזורים וככה לחסוך נסיעות מיותרות:
בחלק הדרומי - ציינה טאון , ליטל איטלי , רובע סוהו , וול סטריט מעבורת לסטאטן איילנד , אתר התאומים ואחה"צ הליכה על גשר ברוקלין.
חלק מרכזי -יוניין סקוור (הרבה פעמים יש שם כל מיני הופעות רחוב) רוקפלר סנטר - אפשר לעלות לתצפית על העיר (יותר זול ופחות עמוס מהאמפייר סטייט בילדינג) , כל אזור הווסט ווילג' (סוג של שיינקין ידוע גם כאזור של קהילת ההומואים) , טיילת ההיי ליין שמסתיימת בצ'לסי מרקט (רק אם יש לכם עודף זמן), וכמובן כל אזור טיימס סקוור מומלץ תמיד אבל בעיקר בלילה.חלק עליון - מוזיאון ההיסטוריה (נחמד לשעה- שעתיים) , סנטרל פארק (בפעם האחרונה שכרנו אופניים ל 3 שעות והסתובבנו בפארק). ביציאה הדרומית מזרחית של הפארק יש את חנות אפל הענקית - חוויה לראות איך עושים כסף.אני יודע שיש גם סיורים מודרכים בהארלם - הבנתי שמאוד יפה אבל לא הייתי.אם אתם בקטע של מוסיקה חייה - cafewha - אחלה מקום עם הופעות חיות - כדאי להזמין מקום באתר אינטרנט שלם (יכול להיות שיש לי קופון למשקה שני חינם).לגבי המחזות זמר בברודווי , לדעתי למבוקשים (כמו מלך האריות וכ"ו) אין סיכוי למצוא בעמדות של tickets ברגע האחרון אז אם לא הזמנתם מראש חפשו מופע אחר.אני חושב שצריך פשוט לחרוש את מנהטן ברגל וככה רואים תוך כדי תנועה.עופר -
אטרקציות מומלצות בניו יורקעופר תודה רבה..
אני מעריכה מאד מאד את העזרה הרבה שנתת לי לאורך כל ההכנות לטיול העמוס הזה, הארוך הזה, הבלתי נגמר הזה..
תודה על ההשקעה בתשובות ועל העזרה בכל פניה אליך.
אסנת
-
אטרקציות מומלצות בניו יורקעכשיו מתחיל הקטע היותר כייפי......
מאמין שההשקעה בתכנון תוכיח את עצמה
תעשו חיים ומחכה לשמוע איך היה.
עופר
-
אטרקציות מומלצות בניו יורקמאוד ממליצה על התצפית החדשה של One world observatory. מומלץ לרכוש כרטיסים מראש במקום או באינטרנט.
הילדים מאוד נהנו מביקור ב-sony wonder lab ומהשייט לססטן איילנד.
-
אטרקציות מומלצות בניו יורק1. מוזיאון 9/11 נפתח במאי 2014 ולא באוקטובר.
2. פעם ראשונה בניו יורק? כדאי לקרוא קצת חומר מעבר למומלץ כאן בפורום (והדברים המומלצים כאן באמת מצוינים! ) יש המון דברים נוספים שאולי יתאימו למשפחה שלך.
-