דרום אפריקה- נתיב הגנים
-
שלום,
אשמח להמלצות לגבי נתיב הגנים מפורט אליזבת לכיוון קייפטאון - כמה ימים מומלץ להקדיש לעניין (אנחנו נהיה עם רכב שכור) ומה הן האטרקציות המומלצות ביותר במסלול?
תודה!
-
דרום אפריקה- נתיב הגניםההצעה לי היא שתפתחו כאן בפורום את אתר הטיפים ותתחילו לקרוא.
אף אחד כאן לא יערוך עבורכם מסלול. השאלה שלך מורכבת מדי.
אחרי שתקראו ותתאפסו, תוכלו לשאול שאלות ממוקדות שעליהן יהיה קל לענות.
-
דרום אפריקה- נתיב הגניםתודה, אבל האמת שקראתי פה לא מעט טיפים על נתיב הגנים ועדין לא כלכך ברור לי כמה ימים מומלץ להקדיש לאיזור.. 3? 5? שבוע? יש לנו 11 ימים לנתיב הגנים (מפורת אליזבת') + קייפטאון והאיזור ואשמח להמלצה על חלוקה הגיונית..
-
דרום אפריקה- נתיב הגניםלא ציינת מה הרכב המטיילים זוג? משפחה?
האם מעדיפים טיול כוכב או מתגלגל.
אני הייתי מקדישה 3-4 ימים לקייפטאון רבתי, יום אחד לדרך היין (אפשר כטיול יום מקייפטאון) וכחמישה ימים לדרך הגנים.
קח בחשבון שהנסיעה מקייפטאון לדרך הגנים ארוכה מאד ולמעשה לוקחת לך כמעט יום שלם ברוטו.
-
דרום אפריקה- נתיב הגניםתודה! אנחנו זוג, נוחתים בפורת' אליזבת ומשם עם רכב הכוונה להגיע לקייפ טאון. יש לנו 11 ימים לנתיב הגנים + קייפ טאון.
אנחנו גם מתבלטים מתי להחזיר את הרכב, האם לכל הטיולים בקייפטאון והאיזור כדאי להיות עם רכב?
-
דרום אפריקה- נתיב הגניםבאיזור קייפטאון כדאי עדין להישאר עם רכב. למרות שזו עיר עדין ההתניידות בה ממקום למקום תהיה בדרך כלל ברכב.
דרך הגנים זה בעיקר טבע, מסלולי הליכה, חופים וכדומה. הייתי נוסעת מפורט אליזבת לציציקמה ונשארת שם לילה אחד, יש שם מספר מסלולי הליכה, אומגות, באנגי לאמיצים.
משם הייתי ממשיכה לכיוון פלטנברג ביי \ נייזנה לכשלושה לילות. יש באזור כמה שמורות יפות (Roberg, Featherbed, Wildernes) למסלולי הליכה, חופים ואטרקציות שונות סביבם. משם בדרך כלל המסלול הקלאסי ממשיך להרמנוס (בעונת הליוויתנים), שנחשב המקום ביותר לצפות על ליוויתנים. אנחנו לא היינו אז לא יכולה לחוות דעה על המקום. משם אפשר להמשיך ל-4-5 ימים לקייפטאון רבתי. אפשר לבקר בדרך בדרך היין וללון שם או לבקר בדרך היין כטיול יום מקייפטאון.
בקייפטאון חוץ מהדברים הקלאסיים כמו הר השולחן, הטיילת, כף התקווה הטובה, גני קירסטנבוש וכו', ממליצה מאד על סיור מודרך ב-township, מרתק.