ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התלבטות לגבי חברת טיסה

פורום תאילנד
    11
    22
    10419
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דיין 123*
      דיין 123* נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אשמח אם תעזרו לי, במיוחד מי שכבר טס עם חברה אוקראינית.

בחודש דצמבר מתכננת טיול עם 3 ילדים בוגרים (מ- גיל 11 ועד 16.5).

יש לי 2 הצעות לגבי טסות בינלאומיות.

1. לטוס עם אל על שהמחיר יקר יותר ב- 1000 $

2. לטוס עם חברה אוקראינית עם עצירות קצרות של 3 שעות בהלוך ו1.5 חזור וכמובן מחיר זול יותר ב 1000 $.

חושבת לחסוך , אך יחד עם זאת לא יודעת איך הטיסות  אוקראיניות.

אשמח לתגובתכם.

תודה מראש

דיאנה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

התלבטות לגבי חברת טיסה

הי דיאנה,

אני לא מכירה את החברה האוקראינית אז לא יכולה לעזור לך בזה, אבל יש אינספור שרשורים כאן בפורום על הנושא כך שעד שיענו לך תוכלי בחיפוש קצר למצוא שרשורים ארוכים עם דיעות שונות על חברות התעופה הטסות לתאילנד, יתרונותיהן וחסרונותיהן.

מעבר לכך, האם בדקת את חבילת הקוד-שייר של אל על ותאי אייר? מדובר על חבילה הכוללת טיסות של אל על לבנגקוק וטיסות פנים בתוך תאילנד של תאי אייר. אנחנו רכשנו את החבילה הזאת בקיץ האחרון, והיא יצאה לנו מאוד משתלמת כלכלית בהשוואה לטיסות אחרות שהיו זמינות באותו מועד (בעוד שרכישת טיסות אל על לבנגקוק בלבד מחוץ לחבילה היו יקרות מאוד).

מעבר לכדאיות הכלכלית, טיסת אל על הישירה לבנגקוק נעמה לנו מאוד. היא היתה בלילה, המטוס היה חשוך ושקט מה שאיפשר לנו לעבור את רובה בשינה ולא להגיע הרוסים מדי לתאילנד...

• 72amalia
          72amalia נערך לאחרונה על ידי

התלבטות לגבי חברת טיסה

בפסח שעבר טסנו עם האוקראינים - אני בעלי + 4 ילדים.

חסכנו 3000$ אז אני עומדת מאחורי ההחלטה כי זה המון כסף לחסוך אבל חרא של חברת תעופה, אוכל לא אכיל הילדים לא היו מוכנים לגעת בכלום מזל שאני תמיד לוקחת סנדוויצים וחטיפים לילדים, מטוסים משנת אנו באנו מה שאומר שאין שום מערכת בידור, שהיה מאוד קשה בגלל הילדים, צפיפות כמו באלעל, והכי נורא זה היחס המגעיל של הצוות, אנטיפטים ברמות קשות, אגרסיבים ממש.

הקונקשין בקייב קצר זה נכון אבל שדה התעופה שלהם הזוי: אין שום מקום להחליף כסף ואם את רוצה לקנות שתיה או אוכל - מקבלים רק כסף אוקראיניcool

לסיכום: לא חווית טיסה נעימה בכלל אבל ב 3000$ חגגנו בתאילנד

• Shay_The_Guy
            Shay_The_Guy נערך לאחרונה על ידי

התלבטות לגבי חברת טיסה

התכוונת שזה יחסוך לך ב100 דולר. 🙂 

וכן, כמו שענו לך פה, זה חברה שלא משהו, על הפנים ולא שווה הפרש של 100 דולר.

לא שאל על, היא חברה מדהימה, היא אחת מחברות התעופה הפחות טובות בעולם לפי כל סקר שיוצא בערך ...

אבל כאילו .. הישיר הזה(והמונופול המגעיל שהם שומרים עליו שרק הם יכולים לעשות את זה) שווה לך את את ההבדל של ה100 דולר...

החווית תעופה לא תיהיה טובה פה ולא תיהיה טובה פה. את יכולה לשבת ליד ישראלים צעקנים, אם דיילים שלא בא להם להגיע לעבודה, ליד מישהו שמנמן, שלא יתן לך מקום לזוז בכסא שלך, וליד מושב שכל הטיסה יוריד את המושב שלו כמה שיותר למטה, ועוד ישחק עם זה כדי להיות עוד יותר למטה ולהפריע לך עוד קצת...

בכל מקרה יכול לצאת לך טיסה על הפנים.

אבל כן, ה100 דולר הבדל לא מצדיקים את ההבדל בין 11 שעות טיסה ישירה ולבין, 16+ שעות שיקח לך עם האוקראינים.

אם את רוצה חברת תעופה מהטובות בעולם וזה בערך באותו מחיר כמו אל על, למה שלא תטוסי עם הירדנים ?

אני לא יודע מה את חושבת עליהים, אבל גם לפי כל הסקרים, וגם לפי זה שטסתי איתם מספר פעמים, הם באמת כנראה חברת התעופה הכי טובה בעולם ואם לא הכי טובה, אז מבין הטובות. 

(ולא אני לא צוחק)

השירות שלהם פי 20 יותר טוב מאל על, האוכל פי 20 יותר טוב, המטוס פי 20 יותר חדש.. ומלא ישראלים יהיו על הטיסה גם ככה... 

• סווudiקאפ
              סווudiקאפ נערך לאחרונה על ידי

אין הצדקה

לשלם הרבה יותר עבור שירותי העברה ממקום למקום.

אם ההפרש 1000 דולר שלמשפחה סביר שזה הפער או כמו במקרה של עמליה שחסכה 3000 דולר (500 דולר לאדם) אז עדיף לחסוך -  ב 3000 דולר אפשר לבלות כשבועיים בתאילנד משפחה.

תמיד קיים השיקול מה יקרה אם.. ומי יותר בטוח, לאל על מגיע שאפו על זה שתמיד ממשיכים לטוס בכל מיני מצבים משונים, אבל הפרשי המחיר לפעמים כל כך הזויים שאם היו מיישרים קו עם המתחרים (אפילו 100 דולר הפרש) אז כנראה שמזמן היו לאלעל 5 טיסות ביום לתאילנד ואם היו משדרגים את המטוסים שלהם כמו הירדנים שעכשיו טסים עם דרימליינר 787 לתאילנד אז בכלל. 

• דיין 123*
                דיין 123* נערך לאחרונה על ידי

אין הצדקה

קודם כל תודה לכל מי שכתב והגיב. אכן ההפרש הוא 1000 $ למשפחה שפשוט חשבתי ליהנות מכסף הזה בתאילנד. סוכנת נסיעות טסה גם לתאילנד והיא גם הזמינה את אותה טיסה אוקראינית. נכון שאין שם במטוסים טלויזיות אישיות ואוזניות, אך היא אומרת שבעבר טסה איתם והכל היה בסדר. כסאות נוחים, ארוחות מזמינים כשרות (לא יודעת מה כלול בארוחה) ומקווה שמותר לעלות לטיסה סנדווצים,חטיפים.

• moga11
                  moga11 נערך לאחרונה על ידי

אין הצדקה

הסוכנת תדאג לסדר לעצמה מקום בביזניס במחיר של אקונומי,

למה ? כי היא סוכנת.....

לא טסתי איתם אבל כן טסתי עם האוזבקים שזה בערך אותם

מחירים אבל יחסית הם בסדר ומנסים להשתפר כל הזמן,

יותר יקר אבל יותר איכות אלו הירדנים גם איתם טסתי מס'

פעמים ותמיד היתה טיסה טובה ובטוחה.

וכמובן הטורקים מצויינים במחיר סביר למי שלא חושב

פוליטיקה.

דרך אגב הכי זולים טראסאירו 580-720 דולר לאדם כדאי לבדוק.

• 72amalia

אין הצדקה

הארוחות הכשרות עוד יותר לא אכילות מהארוחות הרגילות.... באמת בחיים לא נתקלתי באוכל כל כך לא אכיל כמו אצל האוקראינים וטסתי בהרבה חברות תעופה... 

אין שום בעיה להביא איזה אוכל וחטיפים שבא לך.

אם הסוכנת אמרה לך שהכסאות נוחים אז בטח גם באלעל נוח לה והיא לא טסה אף פעם בחברות תעופה טובות......

חוץ מזה - תמיד תקחי בערבון מאוד מוגבל את מה שאומרים לך סוכנים, תזכרי שבסופו של דבר האינטרס שלהם זה למכור לנו והם עובדים על עמלות שונות אז הם יגידו מה שצריך להגיד כדיי לשכנע אותנו במה שהם רוצים למכור לנו.

מבחינתי החיסכון הכספי הצדיק את הטיסה איתם, בדיעבד הייתי מתכוננת לטיסה יותר טוב בעיקר בגלל הילדים (האוכל, החוסר בידור, והבעיה בשדה בקייב)

למרות זאת אני גם יכולה להגיד בלב שלם שזו הייתה פעם ראשונה ואחרונה

• דניאלדן
                      דניאלדן נערך לאחרונה על ידי

אין הצדקה

...בנוסף יש לקחת בחשבון שהם פשטו רגל בעבר הלא רחוק...

...היו ביטולי טיסות פתאומיים ובלי התראה מספיק לנוסעים להתארגן 

...לטיסות חלופיות...

...בשום פנים ואופן לא להזמין טיסות לטווח ארוך...להתייחס אליהם 

...כחברת LOW COST בכל מה שקשור להזמנת הטיסות...

• Shay_The_Guy

אין הצדקה

1000 דולר אין שאלה בכלל, 

החברה האוקראינית היא על הפנים , אבל גם אל על הם לא משהו...

מה בכלל שאלה על לחסוך 1000 דולר בשביל 15 שעות פה או 11 שעות פה...

ברור שתחסכו ... 1000 דולר זה המון כסף בתאילנד...

וגם ברור שהסוכנת תגיד לך מה שאת צריכה לשמוע רק כדי שהיא תמכור לך את הכרטיס.

אין שאלה פה לכי על הכי זול,

לא להזמין מטרנסרו, אם יש לך את האופציה, הם אולי זולים, אבל על סף פשיטת רגל, כלומר בשניה שפושטים רגל ואת הזמנת כרטיס אצלהם, הלך הכסף והלך הכרטיס... והם באמת על סף פשיטת רגל יכולים לסגור כל יום.

• מאירקה23
                          מאירקה23 נערך לאחרונה על ידי

אין הצדקה

כמה דיוקים: אוקראין לא פשטה רגל. החברה האוקראינית שפשטה רגל היא אירוסוויט. חברה אוקראינית אחרת..

לגבי טרנסאירו-זה נכון שפורסם שהיא עומדת לפני פשיטת רגל אבל בדיוק שלשום פורסם שאירופלוט שהיא חברה רוסית ענקית ויציבה קנתה אותם ולכן אם יש אופציה זולה לטוס איתם הם וגם אירופלוט-עדיפות על אוקראין אייר.

קחי בחשבון ש1000 דולר הם בממוצע כ10 לילות חדר במלון 3-4כוכבים בתאילנד.

תנמיכו ציפיות וטוסו בזול.

בהצלחה

• דניאלדן
                            דניאלדן נערך לאחרונה על ידי

מאיר-אירוסוויט ואוקרניאן הם אותו דבר!!אותו בעלים!

..שניהם בשליטה של אותו אוליגרך-אותם בעלים..רק השם שונה..mail

• Shay_The_Guy

אין הצדקה

קודם כל למה לדייק, אני אמרתי טרנסרו לא אמרתי  חברה אוקראינית...

ולהפך אני תומך בלחסוך את ה1000 דולר האלה בכל מחיר.

אם זה לא הועבר טוב אז היה קצר בתקשורת איפה שהוא.

אני בעד לחסוך בטיסות אחרת שינוי לא יהיה פה.

דבר שני שיגידו מה שרוצים זה שקנו אותם זה לא אומר כלום.

יכול להיות שקנו בשביל לסגור אותם גם כן.

הם כן על פשיטת רגל,

למזל שנינו לא צריך לריב על זה בפורום, בשביל זה יש גוגל,

עוד יותר למזלינו טרנסרו היא חברה פומבית ואפשר לראות את מצב המניה שלהם בכל רגע נטון.

הנה המנייה שלהם >

http://www.bloomberg.com/quote/TAER:RM

תמיין לפי חודש (או לפי שנה) ותוכל לראות את ההתרסקות שלהם 

אין שום אנדקציה שהמצב שלהם משתפר

הפוך המצב שלהם רק מחמיר.

• oferbenzvi
                                oferbenzvi נערך לאחרונה על ידי

בחירה טובה, דיין 123

הם בסדר, עזבי את כל הצדקנים.
                                רק להוריד ציפיות - כמו שעשיתי בעבר עם אלעל - חברת הגנבים הגדולה המעסיקה אנטיפטים וסוציופאטים כדיילים. עומד לחזור איתם מבנגקוק ב 25.9 , ולא צופה, שוב, בעיות. יש אפילו אפשרות שדרוג לביזנס בתשלום לא גבוה. את "הבידור" נביא עימנו ואוכל של מטוסים גם ככה לא משהו - רק בביזנס או ראשונה. 

• 72amalia

למה צדקנים??

לא הבנתי את ההערה על צדקנים......mail

למען הסר ספק - אני לא חסידה גדולה של אלעל, בלשון המעטה(כפי שאפשר לראות מתגובות קודמות שלי כאן).

הבחורה ביקשה דעה על חברת תעופה וכאחת שטסה איתם נתתי את דעתי על חווית הטיסה שלי - שמה לעשות הייתה אחת מהגרועות שחוויתי. ולידיעתך כשטסנו איתם קיבלנו שידרוג של נוסע אחד לביזנס כי לא היה מקום באקונומי... וזו בושה לקרוא לדבר הזה מחלקת ביזנס!!!

אישית כשאני טסה, ובטח כשאני טסה כל כך הרבה שעות, חשוב לי שהאוכל יהיה טוב ( ויש חברות שהאוכל בהם טוב מאוד כמו לופטנזה וקאתיי פסיפיק וסינגפור ו....) חשוב לי שהכסאות יהיו נוחים ומרווחים (כמו בחברות שהזכרתי קודם) וחשוב לי שיהיה לי מה לראות במשך כל השעות טיסה ושלילדים יהיה מעניין (ראית פעם את חבילות הבידור בחברות שהזכרתי?) וחשוב לי שהדיילים יהיו נחמדים וסימפטיים ויזכרו שהעבודה שלהם זה לתת שירות לאנשים.

כמובן שכל אחד עושה את הבחירות שלו ולכל אחד יש דברים שחשובים לו יותר או פחות. כשאני מביעה את דעתי על משהוא אני מביעה את הדעה האישית שלי - והיא לא צדקנית!!!!!!

• איציק 69
                                    איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

אל על כן או לא ובלי להיות צדקנים

אל על אומנם יקרה ביחס לאחרים , השירות בינוני ומטה ,המטוסים מיושנים והאוכל בלתי נסבל בקיצור מוצר ישראלי אופייני:בינוני באיכות ויקר במחיר. מצד שני הטיסה ישירה וחוסכת חניות ביניים מעצבנות ,החברה עומדת בלוח זמנים ומבחינת הביטחון אין לה מתחרים היא משלבת אנשי בטחון סמויים כנוסעים מה שנותן הרגשת בטחון גדולה יותר. אז שכל אחד יעשה את השיקול שלו מה עדיף לו .

• ospil
                                      ospil נערך לאחרונה על ידי

התלבטות לגבי חברת טיסה

היי יש לי עוד אופציה שאתם יכולים לשקול, טיסה דרך קטאר. אני עכשיו בתאילנד טסתי איתם לפה. זה היה מסלול לרנקה - דוחא - תאילנד. אחת החוויות טיסה הכי טובות שהיו לי, המטוס, המושבים, האוכל, יש להם מערכת בידור לכל מושב שתוכל להעביר את הזמן של הילדים בקלות, סרטים, סדרות, מוזיקה, יש משחקים גם שאפשר לשחק נגד מי שיושב לידך(דרך מעולה להעביר את הזמן). נכון שאולי יש את החשש לנסוע דרך קטאר, אבל לא הרגשנו אפילו טיפה של עוינות, אחרי ההגעה מלרנקה אפילו לא הסתכלו על הדרכון, ככה שלצורך העניין גם לא יודעים. אבל דיברנו עברית חופשי בשדה, והיו עוד משפחות עם ילדים וכולם התנהגו כרגיל.

ממליץ לכם לבדוק, לי זה חסך אלף דולר לעומת אל על, בתקופה הזאת של החגים.

אני לא נסעתי עם משפחה, אני בחור צעיר שטס עם חבר. אבל היו איתנו משפחות עם ילדים בטיסה והכל היה בסדר. כדאי לשקול.

• איציק 69

לגבי קטאר

2 חניות ביניים יש עם קטאר כמה זמן לקח לך להגיע לתאילנד 20 שעות בערך ? האם זה באמת נוח ? אני לא בטוח בזה...

• ospil
                                          ospil נערך לאחרונה על ידי

לגבי קטאר

שמע זה מאוד תלוי בבן אדם, לפי דעתי קונקשן זה לא תמיד משהו רע. קצת להשתחרר מהמטוס. אז למישהו אחר שטס ישיר לוקח 12 לי 20.

גם אל תשכח שאין פה את העניין המזוודות, אם היה זה באמת היה מסרבל. פה סך הכל לצאת לדיוטי לעשות סיבוב ולהמשיך הלאה.

• איציק 69

לגבי קטאר

לטלטל משפחה עם 3 ילדים בשני קונקשנים שאחד מהם בקטאר עם כל מה שמשתמע מכך במשך 20 שעות לא חושב שזה רעיון מוצלח.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון