עצירה לילית בפאריס , יעוץ.
-
היי
אני נוסע לניו - יורק עם כמה חברים ועשינו עצירה לילית של 10:40 בפאריס,
אנו מעוניינים לצאת להתאוורר קצת,
ריאלי בכלל??
אשמח אם תמליצו לי על מקומות מעניינים או אפילו סתם מרכזי קניות ואגמים:)
-
עצירה לילית בפאריס , יעוץ.האם תוכל להסביר יותר: באיזה שעה הנחיתה ובאיזה שעה ההמראה?
-
עצירה לילית בפאריס , יעוץ.מ21:40 בלילה, עד 08:20 בבוקר
אשמח לקבל גם רעיונות בשדה עצמו אם יש.
וגם, האם השדה שם "חי" בשעות הלילה במחינת החנויות והכול??
-
עצירה לילית בפאריס , יעוץ.לא מכירה לצערי מספיק את חיי הלילה בפריס... מקווה שאחרים יוכלו לעזור לכם יותר.
לא בטוחה שזה רלוונטי לכם אבל ב CDG יש מלון מרשת ibis. חדר לשלושה עולה בסביבות 100 אירו כולל wifi ויש גם ארוחת בוקר החל מהשעה 04:00.
-
עצירה לילית בפאריס , יעוץ.לצאת אל העיר תוכלו רק כעבור שעה מהנחיתה , הנסיעה ברכבת למרכז פריז אורכת כ45 דקות ,יש רק בעיה אחת עם הרכבת , הרכבת האחרונה מגיעה לטרמינל חזרה ב00:50 . תספיקו לראות מהעיר משהו ? לא נראה לי .
כמו כן צריך לבדוק מאיזה טרמינל אתם ממריאים בבוקר ולעבור אליו אם צריך באמצעות הרכבת החינמית שנוסעת בין שלושת הטרמינלים. -
עצירה לילית בפאריס , יעוץ.1)בוא נניח שהנסיעה לא תהווה בעיה, יש מה לעשות בעיר בשעה כה מאוחרת ??
2)איך השדה תעופה נראה בשעה כזאת הוא ״חי״ במחינת החנויות והמסעדות וכו׳?
3) איפה אני יכיל לברר על מלון זול ללילה?
-
עצירה לילית בפאריס , יעוץ.אני חושב שמוטב לכם לוותר על הביקור בעיר.
ראשית, 10 שעות ו-40 דקות ברוטו הם בפועל פחות מ-7 שעות נטו. ועוד בלילה.
שנית, בפריס אומנם יש חיי לילה אם יודעים למצוא אותם אבל אתם באמת מעוניינים להישאר ערים כל הלילה, בין הטיסות, ולשוטט ברחובות בחיפוש אחר פאבים מקומיים ולא-תיירותיים שבהם תוכלו לבקר? כי אני מניח שאתם לא מחפשים לראות את האתרים המרכזיים של העיר - בחושך, כנראה בקור, כשהכל סגור.
עשו לעצמכם טובה וקחו מלון בקרבת השדה ללילה. מחירים אפשר לבדוק בקיאק, ויש לא מעט אפשרויות במחירים שפויים. שימו לב שהמלון מציע הסעה מהשדה כך שלא תצטרכו להתעסק עם תחבורה.
-
עצירה לילית בפאריס , יעוץ.כדי ל"עודד " אותך
שדה התעופה מת לגמרי בשעות הערב, ברמה של בקושי דוכן לקניית שתיה, בסביבות 21.00 סוגרים את כל הדיוטי פרי ודוכני האוכל
(יצא לי להמריא משם יותר מפעם בחצות, ופעם כמעט נשארתי לבד בטרמינל שהחשיכו גם את התאורה).
פריז אינה תל אביב- והשעות של הלילה אינן מיועדות כל כך לבילויים.
לשוטט בעיר - ובמיוחד בעיר שלא מכירים בשעות הלילה נראה לי מיותר להפליא (וקר מאד).
מצאו מלון זול ככל האפשר בשדה עצמו.
-
מלוןhttp://www.booking.com/hotel/fr/ibis-paris-cdg-airport.he.ht ml
ממליצה על מלון ibis בשדה התעופה שארל דה גול. כמו שכתבתי, אני מאמינה שתוכלו למצוא חדר לשלושה בעלות של כמאה יורו.
-
-
מלוןhttp://www.booking.com/hotel/fr/f1-roissy-pn2.he.html?aid=85 0068;sid=290e5b43fb81f747c6e78be40fbaed7e;dcid=1;checkin=201 5-09-17;checkout=2015-09-18;group_adults=2;room1=A%2CA;sb_pr ice_type=total;srfid=dfbd6bcbe51a3af14f89d834cc091b6b4e5b1e2 1X2;type=total;ucfs=1&#map_closed
איך זה נראה??
זה עשר דקות משדה התעופה
---
לא הצלחתי לראות מלונות בתוך שדה התעופה, גם כשהוא כותב 0 קילומטר אז אחרי שאני יוצר מסלול במפות גוגל זה מראה שאכן יש מרחק של כמה קילומטרים!.
איפה אפשר לראות מלונות בתוך השדה??
-
מלוןזה מלון "שדה"
תבדוק אם תנאי השאטל מתאימים לכם להמראה ונחיתה
he shuttle operates every 20 minutes from 05:00 to 10:55, every 45 minutes from 11:30 to 19:05 and every 20 minutes from 20:00 to midnight.
The shuttle bus is white and has the hotel's logo on it.
The public shuttle goes to Terminal 2 - Gare TGV (Level 5). The CDGVal shuttle train can then be taken to Terminal 1 and Terminal 3. -
מלוןשימו לב שברשת פורמולה 1 השרותים והמקלחות לא בחדר. אם זה בסיסי מדי, אני ממליצה על רשת איביס בדג'ט. הייתי פעמיים ברשת הזו בצרפת. הכל מאוד פונקציונלי ופשוט אבל נקי וזול.