איזור מומלץ ללינה ברומא
-
היי
מה האיזור המומלץ ללינה ברומא? אני מעוניין להיות ממוקם במרכז העיר, סמוך לאטרקציות ובייחוד במקום שנעים להסתובב בו בלילה.
כמו כן, אשמח להמלצות למלונות ספצייפים באיזור זה בתקציב של עד 150 דולר ללילה בחדר יחיד?
-
איזור מומלץ ללינה ברומאמרכז העיר זה בין המדרגות הספרדיות לפיאצה (כיכר) נבונה .
150 יורו ללילה למלון זה תקציב בסדר גמור .
-
איזור מומלץ ללינה ברומאאם תכנס לאתר BOOKING, באיזורים: Navona, Spagna, Pantheon.
-
איזור מומלץ ללינה ברומאתודה לשניכם
מה לגבי Termini Central Station? מצאתי שם את מלון ראדיסון במחיר טוב והוא נראה מצוין.
-
איזור מומלץ ללינה ברומאמצאת שם מלון טוב וזול בדיוק מהסיבה שאיזור טרמיני רחוק מהמרכז ושם מתרכזים כל המהגרים . בהחלט לא מקום שנעים להסתובב בו בלילה .
-
איזור מומלץ ללינה ברומאתודה, לא אזמין.
האם יש המלצה למלון ספציפי בתקציב של 150$ במיקום טוב?
-
איזור מומלץ ללינה ברומאלדעתי האזור של הטרמיני לא מסוכן בלילה.
אזור הטרמיני הוא כ-40 דקות הליכה מהמרכז, פחות מזה בתחבורה ציבורית.
אני לא הייתי פוסל לישון באזור הזה.
המרכז של רומא מאוד יקר וקשה למצוא בו מלון טוב ב 150 יורו ללילה.
מתוך 4 ימי טיול ברומא, יומים טיילנו מחוץ למרכז (בותיקן ובווילה בורגזה).
אנחנו שילמנו באפריל כ-180 יורו ללילה באזור ויה נציונליה, קרוב למרכז, ובדיעבד לא הייתי פוסל להתמקם קצת יותר רחוק.
-
איזור מומלץ ללינה ברומא3 פעמים היינו ברומא ו-3 פעמים חזרנו לאותו מלון alexandra hote; שנמצא בכיכר ברניני, ברחוב ויה וונטו.
מקום מרכזי, תוסס, אין בעיה להסתובב בלילה. קרוב מאוד למדרגות הספרדיות ולפיאצות למיניהן.
מומלץ ביותר!
-
איזור מומלץ ללינה ברומאלאורך ויה נציונל והרחובות הקטנים שיוצאים מימנו יש בתי מלון לא רעים במחירים סבירים. ניתן להגיע משם ברגל כמעט לכל מקום ויש משם גם תחבורה ציבורית מצויינת.