קיץ 2016 הונגריה
-
שלום,
אנחנו משפחה עם 3 בנות 16, 13,7 מתלבטים האם הונגריה יעד טוב בשבילנו כולל בודפשט?האם ריאלי משם לסוע לטירול אוסטריה?
אוהבים מעט טבע, הרבה אטרקציות כמו פארק חבלים, כבר ההינו בצכיה, סלובניה, אוסטריה, פריז, לונדון, יער שחור, אלזאס
תודה ושנה טובה
-
קיץ 2016 הונגריהלגבי בודפשט יש המון בלוגים וטיפים באתר כך שמיותר להרחיב.
לפני כמה שנים נסענו 2 מבוגרים ו-2 בני נוער לטייל בהונגריה. תחילה נסענו לעיר דברצן. בילינו בה יום שלם ולנו בה.
ממנה נסענו לעיירת הקייט Lillafured ושוטטנו בה.
המשכנו לאגר בירת היין האדום ושם לנו במלון קטן וחביב שאינני זוכרת את שמו.
למחרת בבקר המשכנו למערת נטיפים נפלאה בכפר אגטלק שמשתרעת לאורך 22 ק"מ ונמצאת בקרבת הגבול עם סלובקיה.
בצהרים הגענו לטוקאי וטיילנו בין יקבים לרוב. גם כאן נשארנו ללון.
הדרך חזרה עברה בפארק הלאומי Hortobagyi
וחזרה לבודפשט. טיילנו בחלק זה 4 ימים נפלאים באזורים פחות מתויירים אך מאד יפים
-
קיץ 2016 הונגריההי, הונגריה מדהימה, מלבד מה שמיכל פה אמרה, גם בודפשט יפייפיה ויש המון מה לעשות עם ילדים, גן חיות מהמם, לונה פארק, קרקס, שייט על הדנובה, שייט בסירות פדאלים בפארק הגיבורים, המצודה, מוזיאון המרציפן ועוד, יצאנו גם לפארק מים מחוץ לבודפשט, מעבר לכך הונגריה זולה מאוד , היורו עדיין לא נכנס, היא גם קלה מאוד להתמצאות.
-
קיץ 2016 הונגריהבודפשט מקסימה, אבל תבחרו טוב ליאן ללכת, כדי שכל הבנות יהיו מרוצות. למשל גן חיות וקרקס זה קצת גבולי לבנות היותר גדולות, אנחנו היינו כשהבנים הגדולים היו בני 12 והם דיי לא רצו ללכת לקרקס, למרות שאחרי ההופעה יצאו עם פה פעור כי זה באמת ברמה אחרת מקרקסי מדראנו שאנחנו מכירים כאן בארץ. לגן חיות בכלל לא הסכימו ללכת וזה יצא מהתכנית מראש. בפארק העירוני נהנו אבל הייתה לי תחושה שאם לא היינו מגיעים לשם, זה לא היה הפסד גדול בשבילם. לעומת זאת, הם מאוד אהבו סיור בפרלמנט, בבית הכנסת, סיור רגלי באנגלית ושייט בדנובה. לבן הקטן אני לא מתייחסת, הוא היה בן 3 ואהב את הכל. הצטערתי אחר כך שלא לקחנו סיור עם עשישיות בבודה. וכמובן הייתי גם יוצאת לסיור מחוץ לבודפשט לוישגראד וסנטנדרה.
-
קיץ 2016 הונגריהשנה טובה
בודפשט הדנובה והונגריה בהחלט מקום טוב ומגעגע לפתוח איתו שנה חדשה
מוסיפה פה שרשור שאהבתי מהקייץ הקודם - בהודעה 4 יש על הונגריה שמחוץ לבודפשט
טובה
-
קיץ 2016 הונגריהתודב על התשובות
שנה טובה
-
קיץ 2016 הונגריהאנחנו חזרנו עכשיו 5 ימים בודפסט 5 ימים באגם באלטון המקסים. ממש הכינרת של הונגריה. מים רדודים ספורט ימי. הקרקס בבודפסט מיותר בעיני ויקר היו רק כלבי ים כל השאר מופע לולינות ואקרובטירה כמו כל פסטיגל...