המלצה לדירה בבודפשט
-
הי,
זקוק להמלצה לדירה למשפחה בבודפשט.
מישהו?
תודה וחג שמח
-
המלצה לדירה בבודפשטמצרפת מקום שהוזכר כאן כמה פעמים לטובה:
בהזמנה מהאתר הרשמי, היתה להם הצעה - לקבל חניה או הסעה משדה התעופה (לכיוון).
כדאי לבחור לינה מרכזית ליד תחנת המטרו פרנץ דק טר / כיכר ורושמרטי / מדרחוב ואצי.
-
המלצה לדירה בבודפשטTownhall apartments
באותו רח קיראלי 32, יותר זול מ 7seasons, מיקום מעולה, אבל מומלץ לקחת דירה פנימית שפונה לחצר, בקומות גבוהות יותר.
-
המלצה לדירה בבודפשט -
המלצה לדירה בבודפשטה שאלה' לאיזה תקופה?
כי האזור של קוזדי קורט והדירות הקרובות עליו,נחמד אבל למשל בדצמבר פחות מקושט,ופחות אטרקטיסי,לטעמי.
נכון שהעיר לא ענקית ותחבורה ציבורית טובה,אך ידיין תלוי למתי..
והיו תגובות על רעש מהפאבים שבאזור.בחורף החולונות סגורים יותר..אולי פחות שומעים..
בבודפשט לא מעט דירות מלון,כדאי לבחון גם בהיבט התקופה.
למשל יש ממש על כיכר ורמושי,עם מבט לדנובה..מאוחרי בית האופרה...
-
המלצה לדירה בבודפשטתודה על ההמלצות.
יש לנו כרטיסים לפסח.
מה מייחד את רחוב קיראלי?
מה דעתכם על לינה באיזור גשר ארזבט בצד של פשט?
-
המלצה לדירה בבודפשטלפני כשבועיים הייתי במלון ליד גשר אליזבט
מיקום נחמד, מרכזי, ליד אמצע מדרחוב ואצי, מסעדות, שופינג, אזור נעים ושוקק.
אני חושבת שעדיף להתקרב לתחנת פרנץ דק טר... משם יותר נוח, יותר אופציות תחבורה קרובות . עוד כמה דקות ברגל.
רחוב קיראלי - סמוך לפרנץ דק טר
רחוב צר, תוסס, עם מסעדות, בתי דירות, מינימרקט.. לא מצאתי ברחוב ייחוד כלשהו..
קרוב לרובע היהודי, קרוב לשד' אנדראשי
בראשון בבוקר יש את בזאר גוזדגו', כמו נחלת בנימין. נחמד, לא יותר.
ויש פאבים זולים, שאולי רועשים בלילה..
-
המלצה לדירה בבודפשטלי,
זכיתי לבלוג חם וטרי ישר מהתנור.
עוד יש לנו זמן, אבל לא יכולתי להתאפק ועברתי עליו במהירות, ובטוח שאעזר בו, כמו הרכבל שלפני עשרים שנה עלינו איתו ושכחתי לגמרי איך מגיעים אליו.
תודה על כל הטיפים.
-
המלצה לדירה בבודפשטפעם ראשונה היינו בעיר בסוף אפריל ממש.בבודה.השניה בדצמבר, מלון מדוז באנדרשי פינת פרנץ ליסט.אגב,יש בו חדרי דירה וחדר ענק עם ג'קוזי וטראסה.
בדצמבר צעדנו המון גם ברגל כי העיר הייתה יפה ומזמינה.
פחות אהבתי את אזור הדק.מאוד רועש,תנוע אין סופית של תחבורה ונחשול אנושי רב.אולי בדצמבר יותר..האזור של מתחם השוק ...המבנים בפנים החצרות נראו טוב.מבחוץ,פחות אהבתי את האזור.אולי תוסס בערבים.השוק היה נחמד.לא משהו שעבורו הייתי לנה שם.
הייתי מחפשת סביב כיכר ורמושי,גם תחנת קו 1 גם קרוב לדנובה גם נעים..
אזור האופרה,באזיליקה,על קו מטרו 1.
לא היינו,אבל תראה את אלה..
לא מתוך נסיון, אולי מתוך רצון למיקום לחופשה הבאה..

גשר ארזבט,יש כמה דירות שנראות ממש מעולה...קרוב לתחנת מטרו,קו חשמלית 2 השוק..
-
המלצה לדירה בבודפשטKirály utca מקביל ברובו לשדרות Andrássy הרחוב כאמור תוסס ומלא חיים. זה רחוב אותנטי הרבה יותר מ- Váci utca שהוא אולי המדרחוב הכי מפורסם בהונגריה, אך גם הכי מצועצע ומתויר עם היתרונות והחסרונות שבדבר.
מתחם Gozsdu יוצא על Király וכמוהו עוד כמה מתחמי מסעדות, בתי קפה, בארים ומקומות בילוי.
זהו בהחלט האזור המועדף עלי בבודפשט.
-
המלצה לדירה בבודפשטחפשו את הדירה שלנו מהקיץ הזמנו דרך airbnb.com דירה מרווחת משופצת ונקיה! עם מכונת כביסה. מייבש ומכונת שטיפת כלים. העלות היתה ל5 420 דולר ל5 ימים. הדירה במיקום מרכזי ממש מול בית הכנסת היהודי. 3 דקות מתחנת אסטוריה 5 דקות ומתחנת הdeak המרכזית ביותר
-
המלצה לדירה בבודפשטשלום בחודש מאי האחרון התאחסנתי במלון 7 העונות ברחוב קיראלי מדובר במלון דירות עם גדלים שונים של הדירות. נקי מאוד מאוד מקום מרכזי שוקק חיים וזול קרוב לאמצעי תחבורה מומלץ מאודץ כמו כן אני ממליצה גם על מלון מילניום מרשת מריוט שהינו מלון דירות נקי ודירות מרווחות מקום מצויין באמצע הואצ'י אבל קצתיותר יקר מלי