עלויות טיול לאוסטריה
-
שלום לכולם וחג שמח
אני חושבים לטוס לאוסטריה בקיץ הקרוב, כאשר הנחיתה תהיה במינכן.
האם מישהו יכול לפרט עלויות באזורים אלה כגון: לינה,כלכלה, אטרקציות, השכרת רכב, אם למישהו קיים קובץ אקסל עם עלויות?
האזורים שאני מדבר עליהם הם מינכן, זלצבורג, טירול
תודה רבה
-
עלויות טיול לאוסטריהאנא כנס להודעת הפתיחה של הפורום.
כמה ימי טיול?
לינת כוכב? בתי מלון?
יחיד?זוג? משפחה עם 3 ילדים מתחת לגיל 6? .....
-
עלויות טיול לאוסטריהתודה יונית על הארה
מדובר על טיול של 13 יום נטו לערך
משפחה עם 3 ילדים בני 13, 10, 4
הכוונה לישון ב3 מקומות לינה בחוות/צימרים בכיוון הזה (פתוח לשינויים)
1. מינכן סדר גודל של 3 ימים
2. זלצבורג סדר גודל של 8 ימים
3. טירול סגר גודל של 2 ימים
תודה רבה לעוזרים
-
עלויות טיול לאוסטריהעמי. עלויות בגדול .... טיסה _ מה שתשיג סביב 400 דולר לאדם. צימרים בין 60 ל 100 יורו ללילה למשפחה. רכב של 7 בערך 2500 עד 3000 שח. עלויות ליום בסביבות 150 יורו למשפחה הכולל דלק אוכל והוצאות קטנות. כרטיס אזור זלצבורג 180 יורו למשפחה. קניות- השמיים הם הגבול.
כמובן להוסיף ביטוח נסיעות חניה \ הסעות רשיון בינלאומי ועוד סביב 1000 שח.
-
עלויות טיול לאוסטריהאין לי אקסל ל גבי עלויות אבל אולי כדי לקבל מושג.....טסנו באוגוסט האחרון עם הרכב זהה,כרטיסי טיסה למינכן הוזמנו כבר בינואר ועלו 510 לכרטיס ( אל על- טיסה סדירה). טסנו ל 13 לילות ושהינו בפלכאו שבחבל זלצבורג בחווה -עלות של 1000 יורו ל 13 לילות. רכב עלה כ3000 ש״ח . המחירים בסופר די זהים למחירים בארץ.לגבי מסעדות לא אכלנו בשר אז קשה לקבוע אבל בגדול מנת פסטה 40 ש״ח, מנת דג 70 ש״ח,. בממוצע הוצאה למסעדה היתה 50 יורו למשפחה. אפשר לבשל בצימר מה שמאוד מוזיל עלויות. לגבי אטרקציות הם די יקרות ,אנחנו השתמשו בזלצבורגכארד לשבועיים מה שמאוד הוזיל עלויות זה עלה בסביבות 1000 ש״ח לכל המשפחה.
-
עלויות טיול לאוסטריהחברים
תודה רבה נותן לי סדרי גודל בעליות
אני מבין פחות או יותר כמו היער השחור
-
עלויות טיול לאוסטריהאני הייתי 9 ימים באזור טירול וזלצבורג ועלה לי 700 יורו (רק על עצמי) לינה, בזבוזים ואטרקציות לא כולל טיסה ורכב. ישנו במלונות רק עם ארוחת בוקר אם לוקחים דירה ללא ארוחת בוקר זה מוזיל משמעותית את הטיול.