Khao Sam Roi Yot
-
הלו הלו,
מישהו יכול לעזור ולעשות מעט סדר לגבי ביקור בשמורה-
מה הדרך המומלצת בהגעה מהוא-הין (2 אנשים)?
איך נכנס השיט עם הסירה כאן? וגם ביקור בmarshlands?
כמה זמן +/- להשקיע?
לא מצאתי מפה או מידע אחר שמסביר את זה טוב... בטח מישהו כאן יודע

תודה!
-
-
Khao Sam Roi Yotקודם כל וואו ,
מרשים שיש אנשים שבורחים מהפוקט, צ'אנג מאי, בנגקוק...
בקשר לקאו סם... נראה לי שזה יותר מתאים לטיול ארוך או למישהו שגר שם ומטייל...
או חוקר את תאילנד לאורכה ורוחבה...
לא הייתי הולך עד כדי כך בשביל טיולי חודש חודשיים...
אממ זה נחמד אבל זה לא וואוו.. .בלאוס יש הרבה יותר וואו מזה
בכל זאת יותר עזרה ממה שעמיר נתן לך אני לא מתיימר להגיד, המדריך שלו מושקע ומרשים ברמות.
-
Khao Sam Roi Yotשלום,
חודש שעבר חזרנו מטיול שכלל גם את שמורת SAM ROI YOT. פעם שניה שלנו שם.
מאחר ותהיה בהואה הין (אם תצטרך המלצות לגבי הואה הין, פנה אלי), אני מציע לך לנסוע לאזור פראנבורי. יש שם יופי של בתי מלון ואזורים לטייל.
אנחנו שכרנו משם סירה (LONG TAIL BOAT) ליום שלם. התחלנו באי הקופים, שיוט באזור איים נוספים ולשמורה.
המשיט שלנו קנה לנו במקום כרטיסים לשמורה.
שילמנו לו 1300 באט ליום (משמונה בבוקר עד קרוב לחמש אחר הצהריים) ועוד עלות הכניסה לשמורה (אם אני לא טועה, 200 באט למבוגר ו-100 לילד).
בשמורה הולכים ברגל בערך שעה כולל טיפוס לא קל, אבל עם נקודות תצפית מרשימות עד שמגיעים למערה (PRAYA NAKHON CAVE).
ממליץ למרוח חומר דוחה יתושים.
הירידה מהסירה במרחק כמה עשרות מים מהחוף, נרטבים. לקחת נעלי הליכה לשמורה ונעלי גומי למים.
-
Khao Sam Roi Yotאמיר - תודה רבה על הקישור! שימושי ביותר. כשעשיתי חיפוש בפורום לא מצאתי אותו.
שי - תשובה מספר 2 היא הנכונה
הנסיעה להואה-הין היא לסופ"ש.טלי - תודה. קראתי את הטיפים שפירסמת, תודה על התוספת כאן!
כבר סגרתי מלון להואה-הין לשני לילות לסופ"ש הקרוב. אני עכשיו מתלבט אם להגיע לשמורה ברכב שאשכור כמו שאמיר הציע, או שלשלם לשכור סירה כמו שטלי הציעה...
-
Khao Sam Roi Yotכדי שלא תהיינה אי הבנות: אין קשר בין הסירה לבין ההגעה לשמורה.
1. להגיע לשמורה ניתן בדרכים שונות - מונית מקומית, סיור מאורגן בסוכנות מקומית או רכב שכור.
2. לאחר שהגעת לשמורה, ניתן להכנס למרכז המבקרים ולקחת מפות למסלולים השונים בשמורה.
3. אחת מגולות הכותרת באזור היא המערה והמקדש בראש ההר Phraya Nakhon
וישנן שתי דרכים להגיע אליה:
- טיפוס ארוך והליכה רבה לאורך הפסגות - נוף מדהים
- שייט בסירה עד לנקודה הקרובה ביותר וטיפוס ישר עד למערה
המערה עצמה נמצאת בגובה של כ- 500 מטר מעל גובה פני הים.
-
Khao Sam Roi Yotהו! זה בדיוק הסדר שהיה חסר לי בתכנון.
תודה אמיר

-
תהנו! -
נהננו מאודהיה ממש נחמד, יום מושלם!
-
נהננו מאודהמקום אכן מקסים. בהמשך לדברים שכתבנו, אנחנו הגענו לשמורה בשייט בסירה. משיט הסירה ירד וקנה לנו כרטיסים ואז השיט אותנו לחוף הקרוב למערה. בדרך עצרנו ליד אי קופים (לא ירדנו לאי. הגיעו קופים רבים לקו המים ואף שחו כדי לקבל בננות) ובאי נוסף שיש בו מקדש הוא עצר לנו וגם שם פגשנו קבוצת קופים לא קטנה. היה מהנה ביותר
-
נהננו מאודשמח לשמוע שנהניתם, איזה כיף !
-
Khao Sam Roi Yotשי
הנה דוגמא מצוינת לסייג לחכמה שתיקה
אם אינך מכיר את סאם רוי יוט ואף פעם לא היית שם אז אולי עדיף לא להגיב בכלל
סתם לרשום דברים לא נכונים זו לא המטרה של הפורום ובטח לא לחלק ציונים לאחרים שכן רשמו דברים נכונים .
אז השתתפותך בפורום היא תחת הקפדה על כללי הפורום ונא להתייחס לפורום זה ברצינות ובמקצועיות .