ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קוסטה ריקה-הוזלת עלויות

פורום מרכז אמריקה
    2
    2
    3556
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ronitli
      ronitli נערך לאחרונה על ידי

לאחר מאמצים רבים הצלחתי למצוא כרטיסי טיסה אטרקטיביים לקוסטה ריקה. האם ניתן להוזיל את עלויות הפעילויות האתגריות? האם ניתן להזמין את כולן במקום אחד ובכך להוזיל ואם כן,למי לפנות? האם המחירים במקום זולים יותר? כמו כן אנחנו שכרנו שירותים של מדריך. יחד עם זאת, בתכנית שנשלחה אלינו, כל סיור טבע כפוף לעלות נוספת. האם אני חייבת לקחת מדריך מקומי בכל שמורה אליה אנו מגיעים? תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

קוסטה ריקה-הוזלת עלויות

יכול להיות שתוכלי פה ושם למצוא חבילות שיזילו כמה פעילויות יחד ( מניח שלא בהמון), במקום את מתכוונת בכניסה למקום או בהזמנה מראש מישראל לעומת הזמנה במהלך הביקור? אני באופן אישי כמעט לא מזמין דברים מראש , אלא אם יש ממש בעייה להשיג מקום.

ככה שאטרקציות כמו זיפ ליין למשל וכו'- אני אארגן ואחליט שם, תוך סיכון, נמוך לדעתי, שאני אשאר בלי כלום ( לא זכור לי שויתרתי על משהו- ואם זה היה בגלל מחיר- זה מחיר שהייתי מודע לו עוד מראש). כשאת שם יש לכם אפשרות לעשות קצת שופינג בין סוכנויות ואולי להיטיב את מצבך, לעיתים יתכן גם קצת מיקוח קל יעזור. למשל למעיינות החמים בפורטונה- אנחנו מצאנו מקום שמכר כרטיסים ב-22$ ללא בופה או 28$ עם, וכל השאר היו באזור ה-30$ ללא בופה- והגענו ולא היה שום קטצ'..

לא כל שמורה מחייבת מדריך- אני לא יודע מה בתוכנית שלכם. אבל מדריך בהחלט יוכל לסייע לכם לראות דברים שלא תבחינו לבד- בעיקר בע"ח- אפשר בד"כ להשיג מדריכים באזור השמורה ולא צריך תמיד מראש ( אלא אם רוצים מישהו ספציפי). אלא אם במדריך התכוונת לנהג וזה משהו אחר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון