מלון בלאס וגאס
-
שלום לכולם ,
הזמנתי את מלון אקסקליבר בלאס וגאס , לפי התגובות הוא לא משהו..
האם משהו שהה שם ?
האם הוא במרכז הסטריפ?
האם כדאי להחליף?
תודה
-
מלון בלאס וגאסהוא לא מהמלונות הטובים ביותר בעיר, זה נכון, אבל אני לא חושב שהוא ׳גרוע׳. הוא אחד המלונות הזולים ביותר באזור הסטריפ - באופן קבוע.
מה שכן, המיקום שלו לא רע בכלל. הוא לא ממש במרכז הסטריפ, נהיה ריאלים, אבל הוא במרחק הליכה ממרכז העניינים (בערך ק״מ מהבלאג׳יו שעבור רבים מסמל את מרכז הסטריפ).
-
מלון בלאס וגאסאנחנו החלקנו בקבלה שטר של 20 וקיבלנו שדרוג לקומות עליונות (שדרוג של 2 רמות אם אני לא טועה..). החדר היה ענק, הנוף היה מהמם, ובכללי ממש ממש ממש נהננו מהשהייה שם.
-
מלון בלאס וגאסאתחיל בזה שהיינו באקסקליבר והוא מעולה! נותן תמורה מעולה לכסף שלך. הוא ממקום טוב מאוד,בתחילת הסטריפ, הוא מלא חיים וססגוני, שלא כמו הפריז למשל(שנחשב טוב ממנו), אך הוא היה בעניינו מרדים משהו...
יש את המלונות שהם סופר מעולים,שבהם נכללים הבלאג'יו, ונישן, סיזר,ווין,ועוד כמה.
ברמה מתחתם יש את הפריז, mgm, מיראז', ti, לוקסור, אקסקליבר ועוד רבים.
בדירוג של טריפאדוויז האקסקליבר מדורג 80, לפני רבים מהמלונות בדרגה שלו, ולא הרבה אחרי פריז (מדורג 70) היוקרתי.
אנחנו מאוד נהננו שם, וחוזרים לשם בעוד חודש וחצי שוב.
-
מלון בלאס וגאסאני הזמנתי את מלון באליס - משהו היה שם? יש לי הרגשה לא משהו
-
מלון בלאס וגאסמלון באלי'ס טוב מאוד וממוקם מצוין. החדרים גדולים, ממליץ לעשות מה שנכתב כאן, לתת טיפ של 20 דולר לפקיד הקבלה לנסות ולקבל שידרוג. חפש בגוגל על 20 dollars trick
-
מלון בלאס וגאסמלון אקסקליבר לא ממש ממש מרכזי אלא בתחילת הקטע הדרומי של הסטריפ.
גדול מאד.
אהוב על ישראלים .
אווירת "שכונה".
יחסית זול.
אל תצפו לשירות מי יודע מה.
סך הכול נותן תמורה לכסף.
-
מלון בלאס וגאסראובן
דבר ראשון מגיע לך כפיים, באמת כל הכבוד לך על המענה הזריז ותמיד אתה עונה
וזה עוזר המון!
אז שמעתי בקול וחיפשתי בגוגל טריק 20 הדולר, כנראה שאני תמימה משהו שאפילו שקראתי לא האמנתי שיש דברים כאלה, וגם אחרי שקראתי שזה די נהוג ופופולרי אני קצת מהססת זה מעיין שוחד לא???
עמליה
-
מלון בלאס וגאסקודם כל זה לא לשחד שוטר או איש ציבור. זה בסך הכל "קידום מכירות"
לעניין האקסקליבר, אנחנו שהינו בו בהרכב משפחתי. היינו באגף החדש והיה באמת 8+ והיינו מאד מרוצים. לדעתי המיקום קצת פחות משנה כי ממילא אם רוצים לחוות הרבה מהסטריפ צריך להתנייד ממקום למקום עם רכב/מונית וכד'.
בפעם השנייה היינו במיראז' שכמובן היה הרבה יותר מפואר אבל גם יש פער במחירים, כך שצריך לקחת הכל בפרופורציות. השורה התחתונה היא שבאמת באים פחות או יותר לישון ולהמר. מי שיכול לתקצב עלות יותר גבוהה יעשה זאת בהתאם.
אבל לדעתי הכי חשוב זה לקרוא תגובות בטריפ אדוויזור. למשל אנחנו מאד רצינו לישון לפני כמה שנים בבלאג'יו. אמרנו שעדיף פחות לילות אבל להגשים חלום. כשקראנו את הטיפים, אנשים אמרו שכייף בבלאג'יו כי אין ילדים שמסתובבים בין הרגליים בבריכה, ואנחנו היינו עם ילדים. כך שממש לא התאים לנו. בקיצר, להתאים ציפיות, להיות מודעים למרחקים העצומים ולקחת בחשבון שבלא מעט מלונות יש אגפים משופצים וחדשים ואחרים ישנים שטרם עברו שיפוץ.
-
מלון בלאס וגאסחג שמח,
לתת כסף לפקיד קבלה נראה לי לפחות על גבול השוחד ,אם יש הגדרה כזו.
ואל תשאלו אותי למה טיפ במסעדה כן וכסף לפקיד קבלה לא .אין לי תשובה על זה...
היום הכול מצולם במרחב הציבורי ובטח במלון ולא ברור לי איך ההנהלה של המלון רואה את הנושא הזה ,אם זה בכלל מעניין אותם ולמי בכלל הכסף הזה הולך בסוף.
מעניין......
-
מלון בלאס וגאסמסכימה איתך בהחלט!
זה כנראה נהוג , אבל עדיין זה לטעמי שוחד!
-
מלון בלאס וגאסצריך לזכור שבוגאס הסטנדרד של החדרים גבוה יותר מרוב המקומות בארה"ב. גם אם לא תשחדו אף אחד ב20$ ותקבלו "סתם" חדר רגיל - עדיין זה יהיה חדר גדול יותר ומפואר יותר מכל מלון אחר שתהיו בו בארה"ב. רק בשביל פרופורציות.
מלון אקסקליבור תמיד מלא במשפחות עם ילדים - לא מומלץ אם אתם זוג בירח דבש... אבל למשפחה, אתם תרגישו בבית (לא התארחתי במלון הזה אבל עברתי שם לא מעט).
-
מלון בלאס וגאסלעניין הכסף בקבלה,
זה לא שוחד, זה מקובל לחלוטין בלאס-וגאס (ובעוד כמה מקומות) וזה אפילו גלוי לכל צוות המלון. פקיד הקבלה לא צריך לדאוג למנהל שלו שיציץ במצלמות האבטחה.
משזה נאמר, נהוג להעביר את הכסף בצורה דיסקרטית כדי שלא יהיה מצג שמדובר בהחלפה פורמלית של כסף תמורת מוצר או שירות. הדרך הטובה ביותר היא לקפל שטר מתחת לכרטיס האשראי ולהוסיף את המשפט ״אשמח לדעת אם יש לך במקרה חדר טוב לתת לי״ או משהו בסגנון. אם אתם יודעים בדיוק איזו קטגוריית חדר אתם מעוניינים לקבל אפשר לרמוז עליה או לציין מה רצוי לכם (נוף/קומה גבוהה/שקט וכו׳). ע״פ הנוהג אם אין שדרוג זמין פקיד הקבלה יחזיר את הכסף חזרה, אבל זה לשיקולו.
במלונות ברמה גבוהה, או כדי לנסות להשיג שדרוג טוב במיוחד, רצוי לנסות את הטריק עם שטרות של 50 או 100 דולר.
-
מלון בלאס וגאסעדיין לא הבנתי למה צריך להסתיר את "התשלום" אם זה כל כך בסדר ומקובל.
לדעתי המבחן הוא בין השאר אם התשלום נרשם או לא ..
והבעיה היא בין השאר שאם מי ש"שימן" את הפקיד מקבל חדר יותר טוב אז יש להניח שמי של "שימן " יקבל את החדר היותר גרוע.
נוצר מצב שפקידי קבלה ישמרו את החדרים הטובים ל"משמנים" למיניהם ויקפחו מרצון או שלא מרצון את מי שמשלם את מה שצריך לשלם ולא תהיה חלוקה צודקת.
-
מלון בלאס וגאסצריך ׳להסתיר׳ את התשלום כי התמורה לא מובטחת עדיין. אתה לא קונה שדרוג, רק מציע לפקיד הקבלה לבדוק אם ומה הוא יכול להציע לך - ואם יכול, ישמור את הטיפ. ייתכן שהפקיד יגיד שיש לו רק שדרוג X, אולי לא בדיוק מה שקיווית, וישאל אותך אם השדרוג מוצא חן בעיניך - ואם לא, ייתכן שיחזיר לך את הכסף.
באופן עקרוני לפקיד הקבלה, בכל מלון ולא רק בלאס וגאס, יש גמישות גבוהה בבחירת החדר שהוא מקצה לאורח. פקיד קבלה ממוצע, אם מתחשק לו ומצאת חן בעיניו, יכול להכניס אותך לסוויטה הכי טובה במלון סתם ככה. זה כמעט ולא קורה ׳סתם ככה׳ כי בכל זאת יש פיקוח מסוים (מנהל לא יאהב פקיד שמשדרג אורחים בלי חשבון), ואין לפקיד תמריץ מיוחד, ויש למלון מדיניות כללית בעניין כדי להבטיח את יוקרת החדרים המועדפים והסוויטות, וכו׳ וכו׳ - אבל היכולת קיימת.
האורח הממוצע אמור לקבל את מה שהוא שילם עליו, ולא יותר. החדרים הטובים של המלון אמורים להימסר לאורחים המועדפים שלו וליקירי העובדים. ובלאס וגאס, כן, גם לאלו שנותנים את הטיפ הגבוה ביותר כדי להפוך ליקירי העובדים.
אני בספק רב אם הטיפים האלו נרשמים.
-
מלון בלאס וגאסמלון אקסליבור במיקום טוב, מול MGM וניו יורק ניו יורק. ה-20 דולר זה לא נחשב לשוחד בוגאס, נהפוך הוא, זה נחשב לטיפ והטיפים הם מאין חובה בוגאס. הייתי 50 פעם בוגאס, אני אומר זאת באחריות מלאה.
-
מלון בלאס וגאסאם התשלום לפקיד הקבלה מוכרז מעכשיו כטיפ ,אז העניין יותר ברור.
עדיין לא ברור עד הסוף למה צריך להסתיר או להצניע את "הטיפ".
כולם נותנים טיפים במסעדה או לוואלה או לחדרנית וזה אף פעם לא מוסתר.
-
לא חייבים שוחד בשביל להשתדרגהשבוע היינו במיראז׳ (מצויין ומלא חיים 24 שעות ברצף, כמצופה
), בנועם הליכות ושיחה אדיבה שודרגנו אוטומטית וללא שוחד לסוויטה היסטרית בקומה הכי גבוהה (שולחן ביליארד בכניסה מרווחת מאד, 3 חדרי שירותים, סלון ענק עם מערכת קולנוע, חדר אמבטיה בגודל הבית שלנו ועוד), לציין כי הוזמן חדר רגיל בעלות של 95$... הכל עניין של מזל ונכונות הפקיד.
אבל גם כמו שכתבו פה לפניי כן, גם החדרים ״הרגילים״ הם מצויינים וחוץ מזה, זה חופש! הצליח-הצליח ואם לא, בקטנה. במילא באים לחדר רק כדיי לישון

-
מלון בלאס וגאסראיתי עכשיו את המלון שהזמנתי "באליס", לתאריך 24/9 זול בכ 550 ש"ח
הייתם מבטלים ומזמינים שוב בשביל סכום כזה? זה שווה? כי הם כבר גבו לי על חשבון
-
מלון בלאס וגאסהייתי מנסה לפנות למי שהזמנת ממנו כדי שיעדכן את המחיר. כך תחסוך את הטרחה בביטול והזמנה חדשה.