שריפת השדות בצאנג מאי
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד לכל משתתפי הפורום אשר תורמים מזמנם ומהידע שלהם על מנת לעזור למטיילים. אני בתקופה האחרונה עוקבת אחרי הפרום והתשובות בשקיקה ואוספת מידע רב.אז באמת תודה לכולכם. רציתי לדעת באיזה חודש מתחילים לשרוף את השדות בצפון ומתי בעצם הצפון לא כל כך ירוק... כנראה שהטיול שלנו יהיה בסוף פבואר תחילת מרץ. תודה מראש לעונים.
-
שריפת השדות בצאנג מאיתאילנד זה לא ישראל. תמיד ירוק. יש תקופות ששדות האורז יבשים וצהובים אבל הנוף בכללותו ירוק. השריפות מתחילות בסביבות מרס ויש צדיקים המקדימים במלאכה.
-
שריפת השדות בצאנג מאילא נעים לי לבאס, אבל אתם מגיעים בדיוק בזמן בו מתחילים לשרוף... הירוק כבר לא ממש ירוק, וחם ... אבל - בתאילנד תמיד כייף, ואפשר למצוא פתרון לכל מזג אוויר !!! בטוחה שתהנו מאד
-
שריפת השדות בצאנג מאיז"א שעדיף לוותר על הצפון בחודשים אלו?מבחינת זיהום אויר וכו'(מגיעים עם 2 ילדים)
-
שריפת השדות בצאנג מאיממש לא , השנה הייתי בצפון בתחילת מרץ היה אמנם חם אבל הכל היה ירוק ויפה וממש נהנתי חבל לפספס את הצפון.
-
שריפת השדות בצאנג מאיגם אנחנו טיילנו בצפון בתחילת מרץ, לא שרפת שדות ולא נעליים, הכל היה ירוק ומזג האוויר היה נוח.
-
שריפת השדות בצאנג מאיתודה לכולכם על התשובות.
-
שריפת השדות בצאנג מאיבתקופה שאתם מגיעים עדיין בסדר, אתם יכולים להגיע לצפון.
-
שריפת השדות בצאנג מאיתודה אורית, חיכיתי לתשובה שלך...