התייעצות בקשר לפראג, צכיה
-
שלום לכולם, קראתי כאן כמה פוסטים, טיפים ובלוגין נפלאים לגבי צכיה, גן העדן הצכי, סקסוניה ופולין, מה שגרם לי לבחור את היעד שלנו כמשפחה בקיץ הבא, אנחנו אמורים לנסוע לעשרה ימים, רצינו לבלות כשלושה, או ארבעה ימים בפראג ואת שאר הזמן לבלות בצכיה, שאלתי, ראיתי כאן טיולים לאיזור סקסוניה, מורביה, הגבול הפולני, ידוע לי שבשישה ימים אנחנו צריכים להתמקד ואנחנו לא יכולים להתפזר, מבקשת את עצתכם, היכן כדאי להתמקד, אנחנו משפחה עם שני ילדים, 10, 15 , תודה רבה לעונים.
-
התייעצות בקשר לפראג, צכיהסקסוניה בעיני גם משום שקרובה לפראג לעומת גן העדן הצכי וגם בגלל הנוף והרבה בזכות הדירה של דירק...
-
התייעצות בקשר לפראג, צכיההיי דנית
.גם אני ממליצה לך על סקסוניה יש באיזור הרבה אטרקציות שימלאו לך את ששת הימים. לפראג לפחות 4 ימים להקדיש.
את מוזמנת להכנס לבלוג שלי ולקרוא את הכתבה על פראג וזו על צ'כיה הכוללת את סקסוניה.
רחל לבון
-
התייעצות בקשר לפראג, צכיהתודה רבה
-
התייעצות בקשר לפראג, צכיהמצטרפת להמלצה על סקסוניה. נופים יפים שלל פעילויות ומרחק קצר מפראג.
-
התייעצות בקשר לפראג, צכיהיתרון נוסף לסקסוניה- ניתן לשלב לונה פארק גדול יחסית- BELANTIS, מה שלא קיים במקומות האחרים שציינת.
-
התייעצות בקשר לפראג, צכיהטלי הי, בקשר לבלאנטיס, ראיתי שיש שם המון רכבות הרים, יש לי 2 ילדים בני 10ו 15, האם מתאים, האם יש פעילויות נוספות מלבד רכבות הרים, תודה רבה על התשובה, בכל מקרה אהבתי מאוד את סיפורי הטיול של כולכן, תודה על העצות.
-
התייעצות בקשר לפראג, צכיהאנחנו היינו בבאלנטיס ועשיתי הכל חוץ מרכבות הרים... האמצעי עשה את הרכבות כמובן... היה נקי נעים ולא עמוס מאוד... היינו באוגוסט... אחכ נסענו לאגם הצמוד ונכנסנו למים... אגם מקסים...
-
התייעצות בקשר לפראג, צכיהתודה ענבל.
-
התייעצות בקשר לפראג, צכיהבבלאנטיס יש שלוש רכבות הרים. אחת מ-מ-ש מפחידה, ושתיים יותר סימפטיות.
אבל חוץ מזה יש עוד המון מתקנים: שתי ספינות פיראטים, מגלשת מים, משהו כמו בלק-ממבה, אומגות, מטוסים שמתהפכים באוויר...ועוד.
לדעתי, יכול מאד להתאים לגילאי 10 ו-15, המתקנים די מאתגרים. דווקא לקטנים יותר יש פחות מבחר.
את יכולה לכתוב ביוטיוב belantis ולראות סרטונים המקום, יכול להמחיש יותר את הדברים.
-
התייעצות בקשר לפראג, צכיהתודה טלי, דרך אגב ראיתי את סיפור הטיול שלך, נראה ממש כייף.
-
התייעצות בקשר לפראג, צכיההאם בלאנטיס פתוח בתחילת דצמבר? הסתכלתי באתר ולא ברור לי.
-
התייעצות בקשר לפראג, צכיהבאתר של הפארק מצוינות שעות פתיחה רק של החודשים אפריל-אוקטובר. אני מבינה מזה שסגור בדצמבר.