ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אמפוואה וקנצ'נבורי

פורום תאילנד
    2
    2
    1362
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נועלה 24
      נועלה 24 נערך לאחרונה על ידי

קודם כל תודה לכל מי שעזר לי בתכנון הטיול אנחנו באיים ומאוד נהנים.

אני מנסה לתכנן טיול לשוק הצף וגחליליות ואמפוואה ולקנצ'נבורי. עשיתי בוקינג כבר ל3 לילות בקנצ'נבורי החל מה28.9 ולפני זה אני רוצה ללכת לשוק הצף באוואה. השאלה מה כדאי: לקחת טיול מאורגן של יום שלם עם דברים שלא כל כך צעניינים אותנו ורק בסוף להגיע לקצת לשוק הצף ולחזור לבנגקוק. לקחת טיול פרטי רק לשוק הצף לגחליליות ולחזור לבנגקוק ( אשמח להמלצה על נהג אם מישהו מכיר). או לנסוע איכשהו לאמפוואה ואחר כך להמשיך משם כבר לקנצ'נבורי ישר.. אם כן איך??

תודה לעוזרים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דניאלדן
        דניאלדן נערך לאחרונה על ידי

אמפוואה וקנצ'נבורי

Weather Warning
        Tropical Storm in South China Sea
        No. 19 Time Issued September 17, 2015 At 04.00 p.m. (17 September 2015), the low pressure cell covers the Central and the East while the strong southwest monsoon prevails across the Andaman Sea, the South and the Gulf of Thailand. Widespread rain, as well as isolated heavy to very heavy rain, remains over the Central, the East and the South. People should beware of the severe weather conditions. The provinces include Kanchanaburi, Ratchaburi, Suphan Buri, Nakhon Nayok, Prachin Buri, Chon Buri, Rayong, Chanthaburi, Trat, Bangkok Metropolis and Vicinity, Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Chumphon Ranong, Phangnga, Phuket, Krabi, Trang and Satun. The strong wind waves are expected 2-3 meters high in the Gulf of Thailand and the An...more

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון