החזרת רכב בסן פרנסיסקו
-
מישהו יודע מה המרחק בין מקום החזרת רכב שכור לשדה? מרחק הליכה? כמה זמן?. אם זה מרחק נסיעה האם יש שם מוניות?
-
החזרת רכב בסן פרנסיסקואם התכוונת להחזרת הרכב בשדה התעופה של סן פרנסיסקו- כל חברות ההשכרה מרוכזות באזור אחד, גם דלפקי ההשכרה וגם החניון. משם נוסעים כמה דקות במונורייל שעוצר בטרמינלים השונים.
-
החזרת רכב בסן פרנסיסקותודה על התשובה. מה זה מונורייל ובאיזה תכיפות הוא מגיע?
-
החזרת רכב בסן פרנסיסקוקצת מאמצים עצמיים בעזרת גוגל לא יזיקו בכלל.
הכנס לאתר של שדה התעופה וקרא שם את כל המידע בנוגע להשכרת רכב - קבלה והחזרה, והתניידות בין המקומות השונים.
הכל שם, במרחק מספר הקלקות.
-
החזרת רכב בסן פרנסיסקונו...טוב. תמיד יש את החוכמולוגים האלה שיודעים הכל והכל קטן עליהם. אני לא יודעת אנגלית. נכון שהייתי יכולה לבדוק את זה לפני חודש וחצי בארץ אבל.....תאר לך איזה חוצפה מצידי ....לא חשבתי על זה בזמן. אגב הוואי פי שהמלונות מספקים הוא נורא ואיום מגמגם כל הדרך. ואני לא בביקור קורבים. לא מכירה פה אף אחד.
אז (כמו שאומרים בארץ) תרגיע עם הביקורת והליגלוג. לכולם מגיע להיות באמריקה לא רק לחכמים.
-
החזרת רכב בסן פרנסיסקושלום לך נובמבר,
לא חוכמולוגים, לא יודעים הכל (ממש לא!) ולא הכל קטן עליהם.
אבל, מתכוננים מראש כמו שצריך ולא סומכים על מישהו אחר שיפתור להם את הבעיות.
אגב, אם אינך יודעת אנגלית, מדוע בקשת כאן קישור לאתר (באנגלית) ואף הודית למי שנתן לך את הקישור. מי אמור לקרוא את המידע בקישור הזה אם את לא יודעת אנגלית?
אז הנה עשיתי חיפוש בשבילך ויש לך כאן קישור לדף הרלוונטי. אינני יכול לעזור לך עם האנגלית... אולי שותפך לנסיעה יוכל...
לא לכולם יש קרובים בארה"ב ובדרך כלל בארץ זרה לא מכירים אף אחד. לכן חשוב מאד להתכונן מראש. אבל מי שלא טורח לעשות זאת יש לו בעיה.
אין לגלוג, אבל בהחלט יש ביקורת, עליך ועל אחרים שגולשים כאן לעיתים רחוקות, בדרך כלל כשלא בא להם להתאמץ ו/או מכיון שלא התכוננו מראש.
בפורום הזה עוזרים (מאד) למי שמוכן לעזור לעצמו.
אני מסכים, שלכולם מגיע לבקר באמריקה, לא רק לחכמים...
-
החזרת רכב בסן פרנסיסקואתה צודק. ולא אכנס יותר לפורום הזה. כי זה לא הוגן לסמוך על אחרים. אגב צרפת לינק של רירי. לא שלי. לא ביקשתי שום לינק ולכן גם לא הודיתי על שום לינק...ונכון הייתי צריכה לחשוב על זה מראש ולהתכונן ולא עשיתי את זה..
-
החזרת רכב בסן פרנסיסקונכון. אתה צודק. ואני טועה. (שוב). ביקשתי לינק. בבית יש לי ילדים ונכדים שקוראים אנגלית בלי בעיות. והם מסבירים לי כל מיני דברים. ואתה תטפל באובססיה שלך לפרטים הקטנים והלא רלבנטים של החיים.