רכבת מכוניות מהעירה MALLNITZ באוסטריה
-
מתכננים לבקר בדרך נוף גרוסגלוקנר ולאחר מכן במרחצאות בבאד הופגגסטין.
שוקל לקחת את רכבת המכוניות שיוצאת מ MALLNITZ
מישהו יכול לתת עלויות לרכבת זו או להפנות אותי לקישור כלשהו ?
איפה בדיוק ממוקמת ?האם שווה את הנסיעה הארוכה לשם או ששוה לעשות אחורה פנה ולחזור באותה הדרך שבאנו ולהגיע בדרך הרגילה ליעד ?
טיפים והמלצות יתקבלו בברכה - תודה מראש למתנדבים לעזור !

-
רכבת מכוניות מהעירה MALLNITZ באוסטריהאם תיסע בכביש תראה שלטים לרכבת מכוניות
אנחנו עשינו את זה. נחמד. יש שם את כל הפרטים.
יותר פשוט ממה שזה נשמע.
-
רכבת מכוניות מהעירה MALLNITZ באוסטריההיי
לדעתי לא שווה את הזמן והנסיעה הרבה. עדיף לרדת בדרך שעולים לגרוסגלוקנר. ולנסוע לבאדהופגשטיין. לפעמים גם צריך לחכות זמן אריך לרכבת אם באים ביום ראשון...
בשוויץ למשל אתה יכול להשאר ברכב שהרכבת נוסעת.. אם יש ילדים זה יותר חוויתי.
במילינץ יורדים כולם מהרכב ונכנסים לקרון,כך שזו נסיעה רכילה ברכבת.
תהנו
-
רכבת מכוניות מהעירה MALLNITZ באוסטריהאנחנו עשינו את המסלול בעבר הרחוק כזוג ונעשה אותו עוד שבוע וחצי כמשפחה.
אני תמיד מעדיף לא לחזור מהכביש שהגעתי (במידת האפשר) ואם ניתן לשלב חוויה קטנה לילדים אז הרווח כפול.
אם הנסיעה בימים הקרובים ,תשימו לב שהאזור המשפחתי בפארק המים בשיפוצים
-
רכבת מכוניות מהעירה MALLNITZ באוסטריהלא זכור לי שהדרך היתה ארוכה יותר מדי ועוד באנו מכיוון זלצבורג אבל זה כמובן שונה מאדם לאדם.
לפני הרכבת יש עיר מרחצאות וכשהיינו בה היתה מלאה בשייחים ערבים. כנראה שזה מקום יוקרתי.
הרכבת עצמה היתה עניין פשוט מאוד. הגענו והיה תור קטן של כמה מכוניות. מורידים את הנוסעים למעט הנהג, סדרן מעלה אותך לרכבת ואומר לך להצטרף לאחרים בקרון. ותוך זמן קצר הרכבת מגיעה לצד השני. הירידה מהרכבת גם עניין פשוט מאוד. נפתח מחסום בצד השני שלה וכולם יורדים.
אנחנו היינו ביולי לפני מספר שנים.
-
רכבת מכוניות מהעירה MALLNITZ באוסטריהמטיילים2013 שלום,
בדיוק אתמול כתבתי טיפ על רכבת המכוניות, אבל מאחר והטיפ עדיין לא פורסם איני יכולה לצרף קישור, ואענה לך ישירות.
אנחנו היינו באוסטריה בחודש יוני האחרון, ואחרי הביקור בגרוסגלוקנר בחרנו לנסוע לכיוון באד גאסטיין עם רכבת המכוניות.
בשורה התחתונה, אני ממליצה על הנסיעה הזו. לדעתי מדובר בחוויה מעניינת (ולמיטב הבנתי גם החלופה האחרת, של נסיעה חזרה לכיוון Fusch ומשם לבאד הופגאסטיין, לא ממש תיקח פחות זמן. זה בעיקר תלוי בזמן ההמתנה לרכבת).כדי להגיע לרכבת המכוניות צריך לצאת מהגרוסגלוקנר ביציאה לכיוון הייליגנבלוט (heiligenblut) ולנסוע משם עד מלניץ (Mallnitz). הנסיעה הזו לקחה לנו כשעה (כשמתקרבים למלניץ מתחילים לראות את השלטים של רכבת המכוניות).
מה שחשוב לדעת הוא שהרכבת נוסעת פעם בשעה. בכיוון ממלניץ הרכבת הראשונה יוצאת בשעה 5:50 והאחרונה בשעה 22:50. הרכבת אמורה להגיע לתחנה כ-15 דקות לפני שעת היציאה (במקרה שלנו היא אחרה קצת). כשהרכבת מגיעה, מעלים עליה את הרכב וכל הנוסעים חייבים לעבור לקרון הנוסעים (אי אפשר להישאר ברכב).
(אנחנו הגענו 10 דקות אחרי שהרכבת יצאה, ונאלצנו לחכות 50 דקות לרכבת הבאה).הרכבת מגיעה עד בקשטיין (Bockstein), שממנה נוסעים לבאד גאסטיין הקרובה ולבאד הופגסטיין שבהמשך).
זמן הנסיעה ברכבת הוא 11 דקות. מחיר הנסיעה לרכב פרטי הוא 17 יורו (נכון לקיץ האחרון).
פרטים נוספים אפשר למצוא בקישור הזה.
נסיעה טובה,
מיכל.
-
רכבת מכוניות מהעירה MALLNITZ באוסטריהתודה רבה לך על ההסבר המפורט !!
וכמובן ולכל האחרים שענו .
נותר לנו להגיע בשבוע הבא ליעד ולהחליט מה עושים
-
רכבת מכוניות מהעירה MALLNITZ באוסטריהכדאי להשאיר את המרחצאות ליום אחר, יום קצר יחסית. היום של הגרוסגלוקנר מלא באטרקציות. אנחנו הספקנו לשלב איתו רק את גן החיות הקטן שבכניסה, וגם זה בלחץ. אני נהניתי לחזור את כל הדרך ולראות שוב את הנופים, למרות שמדובר בנהיגה לא קלה.
המרחצאות מאוד מוצלחים ומהנים וכדאי להגיע אליהם מוקדם יחסית ולמצות את הבילוי. אפשר לשלב אותם עם אחד הרכבלים שבעמק גסטיין.