ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התייעצות למומחי רומניה

פורום טיולי משפחות
    4
    11
    4727
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tommym
      tommym נערך לאחרונה על ידי

יש טיסות לעשרה ימים מלאים באוגוסט 16. יש יומיים ראשונים בבוקרשט (מישהו מכיר נהג עם רכב לשישה עשר נוסעים?) לאחר מכן אנחנו רוצים גם את טיול הכוכב באיזור בראשוב אבל ממש נשמח גם להגיע לכיוון דורוחוי שעל הגבול עם אוקראינה, בה שורשינו נטועים עמוק. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות עם ילדים רבים במגוון גילאים באיזור?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אמה
        אמה נערך לאחרונה על ידי

התייעצות למומחי רומניה

בוקר טוב,

10 ימי טיול,מהם יומיים בבוקרשט..כוכב באזור ברשוב והגעה לדורוחוי..אני מבינה תוך ימי טיול ונאה מהדרך,,,קצת לחוץ בזמן.

תלוי במיוחד בשעות נחיתה והמראה..

16 איש, מיניבוס גדול יותר....מה גם שחייבים לתת את הדעת על המזוודות והאחסון שלהן בתא המטען.

בכל מקרה הייתי מחלקת את הקבוצה.וודאי יהיה קל יותר למצוא רכב מתאים.וגם אפשר יהיה להתפצל למשל,בערבים..לעשות החלפות בזמן הנסיעה בין הילדים במיוחד..קצת שינויים בדרכים הארוכות..

תקראו בבלוגים הרבים באתר, תשבו מול מפה,,ל10 יימים צריך יהיה לאסות חושבים מה כוללים ועל מה מוותרים,כדי להגיע לדורוחוי הצפונית.אגב,הצפון יפה מאוד כך שזה לא עונשblush

• tommym

התייעצות למומחי רומניה

במיניבוס רק בבוקרשט. בטיול מחוץ לה רכבים בנהיגה עצמית.

• אמה
            אמה נערך לאחרונה על ידי

התייעצות למומחי רומניה

למה אתם צריכים מינובוס בבוקרשט?

מוניות בעיר זולות,עלות נסיעה לפי ק"מ ורשומה על דלת המונית.בוחרים אחת עם המחיר הנמוך.בין 1.29-3.45אם לא חל שינוי..תחבורה ציבורית גם טובה.

תבחרו מיקום לינה מרכזי,תגיעו לפארקים ומוזיאון הפתוח במטרו,בעיר העתיקה הטיול ברגל,וזהו..נגמר..

יש גם אוטובוס תיירותי

ועוד אחד

ועוד

• אילן Ilan
              אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

התייעצות למומחי רומניה

שלום !

- ראשית אני ממליץ להפוך את היוצרות, משדה התעופה להתחיל להצפין לבוקובינה ( כדי לבקר בדורוחוי ) , לחזור לכוכב באזור בראשוב ולסיים בבוקרשט .

- כמה זמן אתם מתכננים להקצות לשורשים בדורוחוי ?

- אפשר למצוא כמה אטרקציות באיזור :

1. לינה בחוות סוסים ( כשעה וחצי מדורוחוי ) כאן פרטים .

2. ביקור בכפר VICOVU DE SUS בה נמצאים בתי החרושת להנעלה דוגמת MARELBO שתוצרתם משווקת בבירות אירופה .

3. מוזאון החיים בבוקובינה בגורה הומורולוי .

4. פארק חבלים ESCALADA בגורה הומורולוי .

- בקיצור, אוכל לארגן קצת פעילות גם לחבר'ה הצעירים. 

- אנחנו נסענו פעמים בהרכב של 10 ולא הצלחתי להשיג נהג עם רכב גדול .

- גם השורשים מצד סבתא שלי הם מדורוחוי ואשמח להחליף רשמים בפרטי .

• tommym

התייעצות למומחי רומניה

בינה דומיניאצה אילן וכולם. המיניבוס בבוקרשט היה רעיון לגיבוש. אבל גם מטרו זה כיף לילדים ומוניות זה בסדר. להצפין ראשית- מעניין. אפשרות נוספת היא לטוס או לסוע מבראשוב רק חלקנו לשם לכמה שעות.

• noalush
                  noalush נערך לאחרונה על ידי

התייעצות למומחי רומניה

לא מומחית וגם עכשיו בבדיקות,

אבל יש חברה שנקראת ממליגה שמארגנת טיולים פרטיים ברומניה, כולל מיניבוס, מדריך וכו. 

לנו כלכלית זה לא רלוונטי אבל ממליצה לכם לבדוק....

• אילן Ilan
                    אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

התייעצות למומחי רומניה

שבוע טוב !

- אני פירשתי את " יש טיסות לעשרה ימים... " שכבר רכשתם כרטיסים. אם עדיין לא רכשתם , טארום הרומנית טסה פעמים בשבוע ישירות ליאשי. אפשר לטוס ליאשי ולחזור מבוקרשט.

- אני דווקא מצאתי בשנת 2013 נהג רומני עם רכב 15 מקומות. שוחחתי טלפונית עם אשתו והבטיחה לשלוח לי הצעת מחיר. מה הופתעתי לקבל אחרי כמה זמן טלפון מחברת מאמאליגה המוזכרת מעלה שהציעה לי לארגן את הטיול לרומניה. כש עניתי שאני מכיר היטב את רומניה והיינו שם הרבה פעמים, ענה לי הסוכן : זה כבר לא נשמע לי טוב ! 

מבחינתו הוא צדק, אך אני הייתי מופתע מהפניה שלהם, כיוון שאת הנהג מצאתי באתר רומני . שיטת הקומבינה חייה ובועטת ברומניה !!! 

• tommym

התייעצות למומחי רומניה

הטיסה הוזמנה כבר....

• אמה
                        אמה נערך לאחרונה על ידי

התייעצות למומחי רומניה

בוקר טוב,

הנסיעה מאזור ברשוב לדורוחוי מעל 6 שעות,ללא טיולים והפסקות(לפי גוגל)

גם אם רק חלק מכם יצא, ברכבים שלכם או עם נהג מקומי זה יקח יומיים.

אני אוהבת להתחיל טיול  מתגלגל מנקודה הכי רחוקה,אבל חייבים לכך משך טיול מתאים. חשבתי לשלב בטיול ברומניה, ביקור שורשים מעבר לגבול,באוקראינה בעיר צ'רנובצי..שעה וחצי ברכב מסוצ'בה,לבסוף ויתרנו.

אולי כדאי במסגרת הזמן שלכם,כרטיסים שכבר נקנו,והקבוצה...לטייל באזור שיתאים לכולם,ללא ריצות,ליהנות מהנופים,מקומות.ו את צפון רומניה לטייל בטיול נוסף,עם טיסה ליאסי או קלוג'.

פארקי רומניה

פארקי בוקרשט אם לא מגיעים לעיירות מרמורש הצפוניות,כדאי לטייל בכפר מוזיאון הפתוח הצמוד לפארק הרסטראו.

• tommym

התייעצות למומחי רומניה

אנחנו כנראה נוותר על דורוחוי. לגבי המוזיאונים הפתוחים, הם חדשים ונעימים או מימי צ'אוצ'סקו? הילדים רק צופים בתערוכה או גם פעילים בעצמם? ובכלל, יש ברומניה מוזיאונים חדשים ומודרנים לילדים?

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון