ויאטנם לזוג בתחילת מרץ
-
אנחנו זוג נוסעים ל10 ימים לצפון ויאטנם בסוף פברואר תחילת מרץ. צריכה עצות לגבי מה ללבוש מבחינת מזג אויר. באופן כללי נוחתים ביום ראשון בבוקר בהאנוי יום למחרת כנראה ניסע לסאפא באוטובוס המהיר החדש. 3 לילות בסאפא אולי הום סטיי. אח"כ חזרה להאנוי ללילה ויציאה למחרת להלונג ביי ל2/3 לילות בזילות לינה על סירה ועל אי ועוד לילה או שניים אחרונים בהאנוי. בקיצור זורמים.. כל טיפ לגבי הטיול יתקבל בברכה. תודה
-
ויאטנם לזוג בתחילת מרץהיינו שם פעמיים במרץ.
אני זוכר שהיה צורך בביגוד מגוון, עם נטייה יותר לטובת הביגוד הקל.
נסיעה טובה!
-
ויאטנם לזוג בתחילת מרץתודה. נעלי ספורט מספיק ? חוץ מזה יש עוד טיפים לטיול?
-
ויאטנם לזוג בתחילת מרץזה יותר שאלה של מה אתם מתכננים ורוצים לעשות
אנחנו לא יצאנו לטרקים אדרי הליכה- הכמה שעות של יומיים טיול בסאפא (ההום סטיי) בהחלט היה מספיק נעלי התעמלות. אני יודע שהרבה אנשים שמגיעים בעונות האלו- אם יש גשם ובוץ היסטרי הם מוותרים על הטיוליפ הרגליים, לנו היה מזג אויר יחסית בסדר, מקסימום סגרירי וגשם ירד רק בלילה ולא היה יותר מדי בוץ בבוקר.
לגבי סאפא- אתם קצת מוגבלים בימים, אבל אנחנו מאוד נהננו בשוק בכפר באק הא - והאמת שישנו שם בלילה לפני במקום להגיע ישר לסאפא.
לגבי ההום סטיי- כל הסוכנויות מציעות פחות או יותר את אותו טיול סטנדרטי לכיוון הכפר Tavan. בו למשל יש לינות הום סטיי- שהיא יותר tourist friendly, אם אתם רוצים ללון ממש בבית של כפר- תנסו ללכת עם מישהי מהכפריות שיצמדו אליכם ברחוב.
-
ויאטנם לזוג בתחילת מרץתודה עזרת לי מאוד