מידע לגבי טיסה עם Aeroflot
-
שלום,
אני שוקל להזמין כרטיסים לברלין בחברה הזו, ולא מצאתי מידע רב בקשר אליה בפורום. בסה"כ מבחינת מטען נראה סביר - מותר מזוודה ותיק יד אבל לא מצאתי את מימדי התיק המותר רק משקל.
האם יש סיבה להימנע/להיזהר? או לחילופין אותיות קטנות שצריך לבחון לפני ההזמנה?
תודה מראש,
יניב
-
מידע לגבי טיסה עם Aeroflotאירופלוט היא נושאת הדגל של רוסיה. סה״כ חברה טובה עם צי מטוסים מודרני.
ההגבלה העיקרית של החברה לעניין הכבודה היא המשקל, כפי שמצאת. באשר לגודל, לתיק העולה למטוס מותר להיות עד 115 ס״מ בסכום הפאות אורך, רוחב וגובה.
-
מידע לגבי טיסה עם Aeroflotטסתי עם אירופלוט למוסקבה. הטיסות הלוך ושוב היו מצויינות! מטוס רחב גוף - מעט חברות מוציאות מטוסים כאלה בטיסה מישראל לאירופה לדעתי (אם כי מזמן לא טסתי בחברות "נורמליות" אז אני לא בהכרח מעודכנת). היה מרווח, מסכים אישיים עם מבחר עשיר של סרטים ומשחקים ואפילו האוכל היה לא רע בכלל (ביחס לטיסה כמובן). ממש הופתעתי לטובה.
השיקול היחיד שהייתי עושה במקרה שלך זה האם זה שווה לעשות קונקשיין כשמדובר בטיסה קצרה יחסית.. האם החסכון עד כדי כך משמעותי? זה מאריך לך מאד את הדרך נראה לי.
-
מידע לגבי טיסה עם Aeroflotחברה ממש טובה עם מטוסים חדישים ומצויידים היטב. אתה יכול להזמין את השכנים לשחק מולך במשחקים.
-
מידע לגבי טיסה עם Aeroflotמזל שהבן שלי לא ידע את זה ויכולתי לצפות בסרט בלי הפרעות

-
מידע לגבי טיסה עם Aeroflotתודה על התשובה
לגבי הקונקשן - ההבדלים בין טיסה ישירה לקונקשן הם מעל 300$, סכום לא זניח כלל...
-
מידע לגבי טיסה עם Aeroflotענתנת, עכשיו טסתי עם אל על לפרנקפורט, חברה "נורמלית" כהגדרתך, אז המטוס היה צר גוף והמסכים המועטים התקפלו מתקרת המטוס, בידור לא היה בכלל והדבר היחיד שקיבלנו היה לוח שנה של אל על, שבהתחשב בכמות המתנות שהחברה הזו מחלקת אני רואה את עצמי בר מזל שקיבלתי אחד.
-
מידע לגבי טיסה עם Aeroflotענתנת, לשאלתך,
את צודקת שאין כמעט חברות שמפעילות מטוסים רחבי-גוף בטיסות לישראל מאירופה. מלבד אירופלוט אפשר למנות את סוויס, איבריה, בריטיש, טורקיש ולפעמים לוט.
שכחתי איזו חברה?
-
מידע לגבי טיסה עם Aeroflotלפני חודש חזרנו מארה"ב עם connection במוסקוה עם aeroflot
גם שירות גם אוכל וגם טיסות מעולים.
היה איתנו ילד בן 10 - בכל טיסה קיבל מתנה (4 מתנות)
וכמות הסרטים שראינו... ממש היה טוב
אגב, טיסה מפה למוסקוה וומוסקוה לניו יורק הית באותו סוג של מטוס
-
מידע לגבי טיסה עם Aeroflotאה שכחתי את המתנות. עדיין תקועות לי בבית והבן שלי מסרב לזרוק. עם קונקשיין היינו מקבלים 4 תיק מתנות, אוי ואבוי

-
מידע לגבי טיסה עם Aeroflotבשביל זה יש חברים

WOW הוא לא שכח עלינו והביא לנו מתנות
חילקנו את כולם