התלבטות לגבי הקיץ הבא...
-
אני מצטערת שאני משגעת כאן את הפורום...עם חוסר ההחלטיות...
כבר נסגרנו כמעט על האלפים הצרפתיים ופתאום אנחנו מתלבטים שוב- אולי אוסטריה- אז אני בודקת...
לאזור טירול- לאיפה טסים? איזה חברות טסות לשם? תודה מראש...
-
התלבטות לגבי הקיץ הבא...הכי קרוב לטוס למינכן.
אפשר לטוס עם אל על לופטהזה או אייר ברלין. ( אולי יש עוד )
נסיעה יותר ארוכה אפשר מבאזל.אפשר גם דרך איטליה והדולמינטים ואז לטוס דרך מילאנו.
-
התלבטות לגבי הקיץ הבא...יעד הטיסה הקרוב הוא מינכן. אם מדובר באמת בטירול ולא בזלצבורגלנד אז המרחק מציריך לא ארוך בהרבה, אבל השכרת הרכב בציריך יקרה אש.
אבל מה מהות ההתלבטות אם מותר לשאול? הרי ההרים בצרפת גבוהים יותר. נראה לי יופי של יעד. אנחנו אמנם נוסעים אוטוטו לטירול, אבל זה מפני שרצינו לשנות קצת אווירה הפעם ולהכיר את אוסטריה אחרי שהיינו בכמה טיולים "דוברי צרפתית".
-
התלבטות לגבי הקיץ הבא...הי...ההתלבטות היא לא בגלל סיבה ממשית...סתם כי יש הרבה אופציות ואנחנו מתבלבלים...ואוסטריה נשמעת נהדרת מהסיפורים. הדבר היחיד שמטריד אותי באלפים הצרפתיים הוא שהם נשמעים לי עמוסים מידי...אולי רק בתחושה שקיבלתי מהפורום...ואולי גם אוסטריה תהיה ביולי- אוגוסט עמוסת תיירים. לא יודעת...
לצערי אנחנו יכולים לנסוע רק בשיא העונה- סוף יולי- אז אני מניחה שבכל מקום נרגיש את העומס באתרי התיירות.
-
התלבטות לגבי הקיץ הבא...ממינכן לזלצבורג לא יותר משעתיים וחצי.
-
התלבטות לגבי הקיץ הבא...מה גרם לך להבין שהאלפים הצרפתים עמוסים במיוחד? יותר מהאוסטרים?
זה אזור ענק. אני בספק אם יש טעם לנסות להשוות ביניהם מבחינת עמס.
ספציפית בשאמוני אני יכול להגיד שמתוך 10 ימי טיול לא נתקלנו בעמס בשום אתר.
הרכבל היחיד שבו חיכינו בתור כמה דקות היה בעליה לקרחון מעל ארג'נטייר.
-
התלבטות לגבי הקיץ הבא...אחרי מספר טיולים גם לאלפים הצרפתיים וגם לאוסטריה, לדעתי ולטעמי: אוסטריה יותר "בונבוניירה", ובכל זאת אישית נהננו יותר באלפים הצרפתיים. פחות מלוקקים, העדפנו את האווירה, יותר שמורות אותנטיות.
אבל-ההנאה מובטחת לאוהבי ההרים והאלפים בעיקר בשני היעדים.
מבחינת העומס-אין הרבה הבדל לדעתי. הרכבל לאגי דו מידי היה באמת עמוס וצפוף, אבל אם מגיעים מוקדם-גם לא נורא. במקומות הטיול עצמו התיירים "מתפזרים" ולא מרגישים עומס. שאמוני, אנסי וכו' היו באמת צפופות, חוץ מאשר בשעת ערב מאוחרת ובבוקר מוקדם.
-
התלבטות לגבי הקיץ הבא...אחרי התייעצות עם החברי הפורום הנכבדים, אנחנו החלטנו לטוס לבאזל, לטייל 3-4 ימים בשוויץ ואז לעבור לאוסטריה (או הפוך
)3-3.5 שעות נסיעה מבאזל לטירול לא נשמעות לי נורא.