ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון איטליה - עזרה

פורום אירופה
    6
    6
    2533
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • abudat
      abudat נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, אני מתכננת טיול לצפון איטליה יחד עם בן זוגי והתינוק שלנו - בן 8 חודשים. קראתי המון ברשת על מסלולים ומידע רב...ומסתבר שהלכתי לאיבוד..ולא מצליחה לגבש מסלול.. אני צריכה את עזרת המנוסים בכם, לעשות לי סדר בבלגן..המלצת מסלול שיהיה גם נוח עם תינוק וגם מהנה.. אנחנו נוסעים ל 7 ימים מלאים.בעוד מספר ימים (ספטמבר).ההמראה והנחיתה בוורונה. הטיסה הלוך מוקדם בבוקר והחזרה בלילה - כך שגם היומיים האלה אפשר לנצל. אני מתכננת לשכור רכב ולהסתובב. המסלול שחשבתי עליו - נחיתה בוורונה,ביקור במקומות החשובים בה,המשך לכיוון ונציה, עצירה במסטרה למלון, מנוחה והמשך לונציה, חזרה למלון ללילה. למחרת נסיעה לכיוון אגם גארדה, לינה כ 2 לילות..במהלכם ביקור בעיירות מסביב..והנאה מהמקום..אחרכך נסיעה לאגם מאגורה ולינה לילה..בסוף חזרה לוורונה..ואם יהיה זמן ומקום ללון שם אז נלון.. זה אחד הרעיונות שעלו לי מבין הרבה רעיונות...אבל אני עדיין לא סגורה כי אני גם מפספסת מקומות אחרים יפים וגם לא בטוחה אם הנסיעות ארוכות... בקיצור..סתם טיוטה שיצרתי..שכנראה לא אפקטיבית... 1. האם למישהו יש רעיון למסלול מעניין..דומה ומהנה? שגם יתאים לנסיעה עם תינוק וגל יכלול אטרקציות..טבע..נוף... 2. באיזה עיר ללון על שפת גארדה? המחירים לא זולים..

תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Galit3282215
        Galit3282215 נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה - עזרה

אני מציעה לך לעשות טיול כוכב, במיוחד בגלל שאתם עם תינוק לא נראה לי הגיוני לעבור כמעט כל לילה מקום. אם הנחיתה בוורונה הייתי לינה 3 לילות בגארדה ומטיילת בסביבה ואחר כך בסטרסה ומטיילת מסביב לאגם מאג'ורה. אני היתי על שפת אגם מאג'ורה בסוף יוני עם תינוק 6 לילות . אם תרצי פרוט.

• zvi.k
          zvi.k נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה - עזרה

שלום , לדעתי המסלול שחשבת עליו עמוס הרבה יותר מידי. הייתי מתמקד באגם גרדה, בוחר באחת מהעירוח המקסימות שלחופו כמו לצזה מטייל מסביב למקומות שונים סביב האגם ואפשר לעשות גם גיחות של יום ונציה (נדמה לי שכ שעתיים נסיעה מלצזה) ולשלב גם את ורונה לפני הטיסה חזרה. גם לא לפספס את מונטה באלדו רק לבדוק שלא קר שן מידי עבור התינוקת. גילוי נאות, באגם מאגורה לא היתי, אבל נראה לי שזה כבר מתאים לטיול נפרד

• nany8
            nany8 נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה - עזרה

חזרנו כעת משבועיים בצפון איטליה. בתוכם ארבעה ימים באיזור אגם מג'ורה ושלושה באיזור גארדה. אהבתי מאד את הבחירה שעשיתי בלינות, אגב, מתוך המלצות ובלוגים כאן בפורום. ובכן : במג'ורה ישנו בורבניה verbania , קרוב למדי לסטרזה, אבל הרבה פחות תיירותי ורועש. ומיקום נפלא לכל הנסיעות שעשינו משם. גם ההפלגה לאיים, הלכנו כמה דקות ברגל לרציף , ולא היתה כל הבעייה של החנייה בסטרזה.  ובאגם מג'ורה התמקמנו בטורי דל בנאקו torri del benaco בגדה המזרחית , מקום חמוד ויפה, שוב מיקום "עשר" לכל הנסיעות שעשינו, גם צפונה, גם דרומה.  תהנו, הכל מדהים ויפה כל כך.

• sharoncc
              sharoncc נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה - עזרה

ממליץ לאור הרכב המשתתפים להתמקד באיזור גארדה עם גיחה של יום לוונציה. טיול עם תינוק הוא על פי רוב טיול יותר נינוח מאשר עם מתבגרים אטרקציה אחת או שניים וחוזרים למקום הלינה. אני מניח שגארדה לנד לא בתוכנית אז תוכלו לעשות קפיצה צפונה לטעום מהדולמיטים המערביים מאגם טאנו המקסים ואולי אף להרחיק למפלי נרדיס. את הסיבוב באגם מאגורה הייתי מתכנן לטיול אחר אם כי תוכנית הטיול שהצעת היא אפשרית וריאלית רק קצת מתישה כי יש הרבה מעברי לינה. במקרה ותחשבו בכל זאת על גיחה לאגם מאגורה אחת מהעבירות ליד סטרסה יכולה להיות מיקום טוב. מסביב לאגם גארדה בייחוד בחלקה הדרומי יש מספר מקומות אירוח מומלצים אנחנו סגרנו במלון בעיירה סירמיונה והיינו מאוד מרוצים.

• דלית קצנלנבוגן
                דלית קצנלנבוגן נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה - עזרה

מצטרפת לדעת קודמיי בעניין טיול הכוכב, מה עוד שהטיסות הן הלוך ושוב לורונה.

הייתי נשארת את כל הלילות באיזור גארדה - יש שם המון דברים לעשות ובנחת, כולל ונציה ואם ממש רוצים להרחיק ולגוון מבחינת הנוף אז לדולומיטים. טיול אחר תעשו באגמים המערביים (לדעתי). גם עניין מזג האוויר ישפיע בודאי על בחירותיכם -  אבל דעו שגם זו סיבה להשאר במקום אחד ולהחליט בכל יום לפי התחזית המעודכנת לאותו יום לאן כדאי לנסוע. שימו לב מבחינת ביגוד שכבר קריר ויש להצטייד גם בבגדים חמים לכם ובעיקר לתינוק.

בכל מקרה אני מצרפת לך פוסט שכתבתי באתר שלי על שלושה פארקי מעיינות חמים שמתאימים לתקופת הסתיו / חורף.

וגם:

כתבה על נסיעה לחו"ל עם תינוק

כתבה על גארדה עם משפחות

בהצלחה!

דלית

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון