אורלנדו 4 ימים באוקטובר
-
שלום
אישתי מתכננת להיות באורלנדו ל 4 ימים, וללון במלון(Hilton Orlando) שהוא רחוק בערך 15 דקות מכל הפארקים (דיסני, יוניברסיאל, פרק המים ועוד).
יש לי מספר שאלות :
1. לגבי תחבורה : האם מקובל שם להסתדר עם מוניות? האם מוניות זמינות בכל האזורים האלו? בערך מה המחיר של מונית למרחק כזה?
2. איפה מומלץ לבקר לבלות בשעות הערב? (18:00~) שמעתי על orlando eye שפתוח עד מאוחר, האם יש עוד מקומות מעניינים?
3. כיוון שהזמן קצר שם, איזה מסלול היתם ממליצים לעשות ל 4 ימים מלאים?
חשבנו על : יומיים דיסני, יום קניות Premium Outlet, יום יוניברסיאל.
נשמח להצעות.
תודה
-
אורלנדו 4 ימים באוקטוברלא מכיר את ההתנהלות שם עם מוניות אבל השכרת רכב באורלנדו היא יחסית זולה ובגלל המרחקים ובטח הנוחות לא רואה תחליף לרכב.
אם יש לכם ערב פנוי ממליץ על מופע עם ארוחה מאוד אהבנו.
יום שלם לאאוטלט נראה לי ביזבוז , אפשר לעשות בבוקר שייט ברחפת ביצות - חוויה ייחודית.
עופר
-
אורלנדו 4 ימים באוקטוברהמופע מיועד למבוגרים או ילדים?
-
אורלנדו 4 ימים באוקטובר -
אורלנדו 4 ימים באוקטוברלדעתי גם וגם. עופר
-
אורלנדו 4 ימים באוקטובראין מה לעשות יום שלם באאוטלט.מספיק 3,4 שעות
-
אורלנדו 4 ימים באוקטוברהכל יחסי
לנו לא הספיקו כמה שעות, אבל יום שלם זה גם מוגזם.
-
אורלנדו 4 ימים באוקטובראם אתם בענין, אפשר ללכת לחדר בריחה The Escape Game Orlando/ לא הייתי אבל יש על זה ביקורות טובות.
-
אורלנדו 4 ימים באוקטוברמשום מה למופע של סירק דה סוליי לא ניתן לרכוש כרטיסים און ליין
-
אורלנדו 4 ימים באוקטובראיזה כיף לכם!!!
לדעתי ומנסיונינו 4 ימים באורלנדו זה לא הרבה בכלל ולא תספיקו להשתעמם
.יום בפארק הוא יום ארוך ומעייף.
לשעות אחהצ-ערב אפשר לתכנן יום אחד בדאון טאון דיסני-הנהינו שם מאוד ואם היה מקום לאכול כשרצינו (היה מלא והיינו רעבים מאוד...),אז כנראה שהיינו נשארים שם עוד כמה שעות.
אם אתם מתכננים להיות באאוטלט אז זה נחשב ליום המנוחה-מה שלא מדויק כי כל היום הזה מסתובבים על הרגליים וזה גם מעייף מאוד.זה בעיקר מנוחה מהפארקים-תורים,גודש אטרקציות וכו.
מציעה לכם לשקול הוספת ימים באורלנדו-היינו שבוע שלם,וההרגשה היתה שאפשר היה להישאר שם עוד
.לגבי פארקים מומלצים לא כתבת אם אתם עם ילדים ומה הגילאים?
תעשו חיים

סיגל
-
אורלנדו 4 ימים באוקטוברהלינק שבור