לקראת ברלין
-
שלום,
על איזה ספר מטיילים לברלין אתם ממליצים?
גמר חתימה טובה
שרון
-
לקראת ברליןממליצה על הספר של שיחור
-
לקראת ברליןבתור מי שקנה את שיחור- ממליץ בדיעבד על הספר של העולם וזאת על אף שניראה מבחינה חיצונית יותר קטן..
-
לקראת ברליןהאמת שאין צורך בספר. הכל יש היום באינטרנט.קניתי ספר עזרה קטן של לונלי פלנט. ממצה ומצוין . אבל אפילו לא פתחתי אותו בברלין. קחו סיורים מאורגנים חד יומיים.
-
לקראת ברליןמאוד אוהבת את הספרים של שיחור.
ענייניים ואמינים.
-
לקראת ברליןלמרות האינטרנט אוהבת שנשאר לי מזכרת ספר טוב, אני מוצאת את המדריכים של שיחור ממצים, אמינים, עדכניים מאד פשוט להתמצא.
-
לקראת ברליןבגדול כמו שנאמר כאן ניתן למצוא את רוב המידע באינטרנט,בכל הפעמים שטסתי לאירופה לא קניתי שום מדריך אבל לברלין באביב האחרון רכשתי את מדריך קטן של העולם עם מפה קטנה ממצה של העיר.ממליצה מאוד.
-
לקראת ברליןברלין, בשונה ממקומות אחרים משתנה במהירות. לכן כל ספר שתקנו, תבדקו שהוא מהשנה האחרונה. וגם אחרי זה, רצוי שתבדקו שעות כניסה של האתרים שתרצו לבקר בהם - באינטרנט.
הספרון של עולם ממצה.
רבקה
-
לקראת ברליןתודה לכל המשיבות והמשיבים.
אם כך יש את שיחור והעולם - תודה
אני תמיד אוהב לקרוא ספרים בנוסף כמובן לאינטרנט (יש לי גם תסביך שאני חייב לעבור על כל הטיפים בלמטייל אבל זו כבר הפרעה אחרת...).
-
לקראת ברליןהיי שרון,
שיחור החדש לברלין ספר טוב. השתמשתי בו וב"העולם".
אני מאוד אוהבת את סדרת "העולם-כאן ועכשיו"
ספרון קטן קומפקטי יותר,
זול ! ויצאה מהדורה עדכנית ל2015 ! מתעדכן לעיתים קרובות.
עם טיפים טובים והצעות מסלול, מפות נוחות וידידותיות, כשהמוקדים מסומנים במפות אזוריות (לפי חלוקה: שופינג, אתרים, בילויים וכו').
תיהנו

-
לקראת ברליןערוך ע"י תמר ונדב גבלינר
(בעלי חברת ברלין טורס, טיולים מאורגנים בברלין).
"הסיורים של נדב" יש עליהם הרבה המלצות באתר.
-
לקראת ברליןתודה לכם לי וחבל