ורשה פולין כמה שאלות
-
מישהו יודע בערך כמה זלוטי צריך לבזבוזים ליום שם? (כולל ארוחות מלאות בחוץ ובזבוזים אחרים)
ושאלה נוספת מה האטרקציות העיקריות בעיר מלבד מוזאונים?
-
ורשה פולין כמה שאלותהי יובל
בורשה הכל זול , 3 ארוחות ביום 150-200 זלוטי ( ליום / לזוג).
חוץ ממוזיאונים יש את העיר העתיקה , רחובות מרכזיים בורשה - בתי קפה , מסעדות .....
והעיקר מרכזי קניות זולים ביותר .....
-
ורשה פולין כמה שאלותשלום, תודה על העזרה
הכוונה היא 150-200 זלוטי לאוכל לארוחות בלבד?
-
ורשה פולין כמה שאלותוורשה די זולה - קשה לדמיין עד כמה - זאת ההתרשמות שלי (שנה שעברה).
-על תחליפו את כל הסכום בבת אחת.
-
ורשה פולין כמה שאלותתוכל להתרשם בבלוג שלי,היינו שבוע..
כמה יקר המחייה?
לטעמי האישי,ממש אין צורך במלונות 5* או יוקרה.
יש הרבה מאוד אפשרויות לינה.גם אם היא פחות מוכרת למטייל הישאלי.
אם עוד לא הזמנת לינה,תבדוק שתהיה מרכזית קרובה לתחבורה,יחסית.
תחבורה ציבורית בעיר טובה מאוד.
פתחתי לך דף של התפריט ומחירים שך רשת מאוד ידועה בפולים וטובה.יש סניפים רבים בעיר.Zapiecek
עוד רשת מקומית
כל אחד בוחר איפה מתאים לו לאכול.
יש מסעדות גורמה,יש מקומיות,איטלקיות,סושי,שוארמות ומה לא??
יש גם סופרים עם אוכל מוכן ,בקניונים יש את כל המזון המהיר שמוכר לנו ויותר..למשל רשת מאכלי דגים נורד פיש,זולה מאוד וטובה...שתי מנות דג סולומון(גדול) ירקות חיים,מבושלים,פחממה ושתיה-קצת מעל 50 זלוטי( כפול 1.2 שקל)
וורשה,עיר פרחים וקניות!
-
ורשה פולין כמה שאלותנזכרתי,יש ארוחות בבית הקהילה,ברח' CHMIELNA
כתבתי עליו בבלוג
-
ורשה פולין כמה שאלות150 זלוטי לארוחה זה רק אם תתאמצי ממש. אכלתי ארוחות משביעות מאוד ב-20 זלוטי, דהיינו 20 שקלים. את לא מאמינה עד כמה ורשה זולה ויפה! הייתי שם שלוש פעמים, ובחודש הבא תהיה הפעם הרביעית.
אם תצטרכי המלצות, אשמח מאוד לעזור בפרטי משום שאני לא כל-כך פעיל כאן וכנראה שאפספס שאלות שיצוצו בהמשך אם יפורסמו כאן.
-
ורשה פולין כמה שאלותהאוכל באמת זול ואפילו טעים מאד.ממליצה לאכול ברשתBar mleczny מפוזרים סניפים ברחובות במרכז אוכל ביתי וטעים וזול כ-25 זלוטי לאדם.
-
ורשה פולין כמה שאלותחיובי