חודש באירופה
-
היי, מעוניינת לטוס עם עוד חברה בנות 25 לטיול של חודש באירופה.
המטרה היא 3 מדינות לפחות. שאחת מהן היא אמסטרדם.
השאלה היא איזה מדינות עוד מומלצות אשמח לדעת מבחינת קרבה המטרה היא מעבר ברכבות.
מטרת הטיול היא בעיקר נופים ומקומות יפים,בילויים וקצת שופינג.
אשמח גם לדעת בערך מה התקציב של טיול כזה האם 15 אלף מספיקים.
וכמובן תאריכים מבחינת מזג אוויר שמשי.
תודה:)
-
חודש באירופהאת מודעת לזה שאמסטרדם היא עיר ולא מדינה?
-
חודש באירופה- אמסטרדם זאת עיר, לא מדינה.
- בטיול שאמור לכלול בעיקר ״נופים״, לא ריאלי להגיע ל-3-4 מדינות בחודש. אולי תספיקו לטייל באזור מסוים של מדינה במשך שבוע וקצת ואז תעברו לטייל באזור אחר של מדינה אחרת במשך עוד שבוע, וכן הלאה. לחילופין. נצלו את החודש כדי לעשות טיול מקיף במדינה אחת, גג שתיים. תוכלו לטייל בכמה ערים במשך חודש.
- אתן בדיוק יוצאות מעונה, ככל הנוגע לטבע באירופה. תוכלו לטייל גם בחודש הקרוב בחלק מהמקומות. הזמן הטוב הבא יתחיל באזור מאי. בערים גדולות זה הרבה פחות משנה.
- באופן אישי אני הייתי בוחרת מדינה שמעניינת אותי ומטיילת בה במשך חודש. אין יתרון אמיתי בלטייל שבוע באמסטרדם, ומשם ברצף שבוע בברלין ומשם ברצף שבוע בפראג. אולי אפילו ההפך, כי כבר קצת תתעייפו מביקורים באתרים של עיר. הרצף לא משמעותי, בכל מקרה תצטרכו טיסה / רכבת ארוכה ממקום למקום. שבוע חופש כדי לטייל באמסטרדם - תמיד אפשר לקחת. חודש חופש כדי לטייל בכל הולנד - לא בטוח מתי תהיה עוד הזדמנות.
-
חודש באירופהאיזה יופי שעודכנתי עד עכשיו חייתי עם תחושה שזו מדינה.
וזו לא הייתה שאלתי..סל הכל שאלתי מבחינת קירבה איזה מדינות קרובות במרחק נסיעה סביר המלצה על מקומות ותקציב.
נכון אפשר תמיד לקחת חופש שבוע באמסטרדם ואכן עשיתי זאת 3 פעמים ושוב בא לי לשלב אותה עם עוד מקומות.
-
חודש באירופהאיזה מזל שאת כאן:)
-
חודש באירופהגרמניה ובלגיה הן אופציה למעבר עם רכבות של זמן נסיעה סביר,
מניחה שגם שאר הערים באירופה. אבל מנסיון טיסה באיזיגט בין ערים כאלו יכולה לעלות יותר זול מרכבת אז שווהה שתשקלו גם את האופציה הזאת
-
חודש באירופהמכיוון שהתייחסת לאמסטרדם כמדינה, ואז אמרת שאת רוצה לבקר בעוד מדינות, ומכיוון שאנחנו לא קוראים מחשבות (אני בכל אופן לא קוראת מחשבות) אז אי אפשר באמת לדעת למה אם את מתכוונת לערים או למדינות.
בחודש את יכולה לעבור ב-3-4 מדינות. את יכולה לטייל בחבלי ארץ מסוימים של המדינות האלה. את לא באמת יכולה לטייל גם בהולנד, גם בצרפת וגם בגרמניה בחודש. אלא אם את בוחרת אזור קטן של כל אחת (או עיר גדולה).
אם את חושבת שמסע דילוגים באירופה הוא רעיון מוצלח וניצול טוב של הזמן שלך - תעשי את זה. אני לא הייתי עושה את זה, אבל בכנות, לא כזה מפריע לי מה *את* תעשי.
בחורף יש שתי אופציות עיקריות לטיול באירופה - עיר או סקי. תחליטי מה שתחליטי אבל תהיי עם ציפיות מתאימות.
-
חודש באירופהתודה רבה