סלובקיה- גשם בטטרה- עזרה
-
שלום,
הולך להיות ככל הנראה גשם בחלק משמעותי מהזמן שאני יהיה בטטרה (בעיקר בגבוהה אולי גם קצת בנמוכה).
לרעיונות מה לעשות ביום גשם באזור הטטרה אני ישמח!
מה שאני מכיר זה
- Demänovská Cave of Liberty
- המרחצאות בפופרד
תודה!
-
סלובקיה- גשם בטטרה- עזרההרעיונות מעולים!
אלא שכנראה תכינו עצמכם גם לטיול בגשם - שכמיות, נעליים מתאימות וכו'.
רבקה
-
סלובקיה- גשם בטטרה- עזרהבקשר מה לעשות בגשם אין לי. אבל יש לי תובנות על תחזיות מזג אויר.
לפני 3 שבועות תכננתי טיול של 4 ימים בטטרה הגבוהה, מיום שני עד חמישי. אבל כשהצצתי בתחזית ראיתי שליום רביעי וחמישי צופים גשם. שניתי את הזמנת המלון מראשון עד רביעי. את יום רביעי תכננתי כך שלא אהיה תלוי בגשם. כל הזמן עקבתי אחרי התחזית בשני אתרים, וליום רביעי חזו גשם. ביום רביעי בבוקר אני יוצא למרפסת ולא רואה אפילו ענן אחד קטן לרפואה. נכנס עוד פעם לשני האתרים והם חוזים גשם לאותו יום . אז נכנסתי לאתר שלישי והם היו מעודכנים למזג אויר בהיר. עשיתי שנוי וניצלתי את היום לטיולים בטבע.
מסכנה: צריך להיות גמישים אבל לא לקחת את התחזיות יותר מדי ברצינות.
-
סלובקיה- גשם בטטרה- עזרההיי, בטטרה נמוכים יש גם מרחצאות besenova, לא ממש לילדים אבל פתרון ליום גשום. מערת החופש דמנובה כמובןמתאימה אבל תקחו בחשבון כי עולים אליה במשך 20 דקות בחוץ. וגם בחזרה לאוטו כמובן. גם לי יש כמה תובנות מטיול בסלובקיה. אנחנו דווקא כן מצאנו אתר תחזית לפי שעות כאמין ודיי עקבי. וכן למדנו מהטיול הזה שאפשר לטייל בגשם, לא הגשם שוטף, אבל בגשם סביר כן ניתן. הכי חשוב זה ביגוד: נעליים waterproof ומעיל מתאים. כזה שדוחה מיים ורוח. דווקא בסלובקיה יש לקנות במחירים סבירים. יצא לנו לטייל בגשם במבצר ספיש ובמרכז יערנותצ'רני באלוג. כולל ילד בן 3. באמת שהיה בסדר. תפס אותנו גשם בטטרלנדיה גם. ועוד מקומות. מסתדרים.
-
סלובקיה- גשם בטטרה- עזרההיי יש פארק מים מדהים ליד ליפטובסקי מיקולס (או איך שרושמים את זה). מבחינת הילדים- השיא של הטיול. לא מפסיקים לדבר עליו גם שלוש שנים לאחר חזרתנו...שמו tatralandia.