ויזה לסין
-
חודש הבא אני יוצא לטיול במזרח: תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם ובסוף לסין.
לסין אצטרך ויזה, אבל הבנתי שהיא מתאימה רק ל3-4 חודשים מרגע ההנפקה וזה נשמע לי גבולי.
חשבתי אולי פשוט לעשות את הויזה בהאנוי, אבל שמעתי שיש סיכוי שיש לישראלים בעיה לעשות שם ויזה ראשונה לסין.
מישהו שמע על זה משהו? או יש המלצה כלשהי?
תודה,
עידו.
-
ויזה לסיןבדיוק כמו שתיארת. קיים סיכוי שלא יאשרו אבל זה עניין של מזל.
קראתי פה בפורום על מקרים בודדים של ויזה בתוקף לחצי שנה, והויזה עצמה גם לחצי שנה (או 4 חודשים, לא זוכר).
אולי תנסה לשאול בשגרירות -
ויזה לסיןאין מדיניות אחידה בנושא הויזה לסין והיא משתנה המון.
בגדול לפי החוק היבש מרגע הנפקת הויזה יש לך 3 חודשים הליכנס לסין ואז מתחילים לספור את הימים שניתנו בויזה עצמה.
כמו כן כאשר מוציאים ויזה בפעם הראשונה צריך להוציא במדינה שלך קרי ישראל.
היו פה דיווחים על אנשים שהצליחו לקבל בכל מני מקומות וגם כאלו שלא,ואז הם נסעו למדינות שכנות לנסות את מזלם וחלקם הצליח.
הייתי קודם כל בודק מול שגרירות בתל אביב לבקש ויזה אבל שתתחיל לא בעוד 3 חודשים אלא מספר חודשים שאתה צריך בשל היותך מטייל במדינות אחרות קודם.
אם יסרבו תנסה לפנות מראש בכתב או בטלפון לשגרירות בהאנוי ולשאול אם תהיה בעיה לאשר ויזה בפעם הראשונה משם.
בהצלחה
-
ויזה לסיןתודה רבה לשניכם. מאמין שאקפוץ לשגרירות סין בקרוב. לצערי שגרירות סין בהאנוי מציעה אימייל שלא קיים באתר שלה. אם איכשהו את מכירים מייל עדכני יותר, אשמח לדעת.
-
ויזה לסיןאם אתה כבר קופץ לשגרירות בתל אביב אולי תשאל לגבי מייל/טלפון/פקס של השגרירות בויטנאם אולי יוכלו לעזור.