לא יכול יותר עם הג'אנק פה!!
-
היי לכולם
אני כבר תקופה ארוכה בארהב וצפוייה עוד תקופה ארוכה עד לחזרה ממנה.. התייאשתי מלחפש אלטרנטיבות נורמליות לארוחות של היום. בחלק מהמקומות היה לי מקרר ומיקרו אז עוד הסתדרתי עם סנדוויצים וקורנפלקס. אבל רוב הטיול אני במוטלים ללא מקרר וללא מיקרו ככה שאין לי מושג מה כבר אפשר להכין. האם יש למישהו חלופות נורמליות לפאסטפוד? או דברים להכין לבד (קניות בוולמארט) שלא מצריכים קירור או חימום, או מקומות בסגנון just salad כמו שיש בניו יורק (הבעיה שהרשת הזאת היא רק שם ואני צריך משהו לפלורידה/קליפורניה).
תודה

-
לא יכול יותר עם הג'אנק פה!!sweet tomato
רשת מסעדות זולה בסגנון בופה בה אפשר למצוא בופה ענקי של ירקות וקטניות מסוגים שונים + מרקים + לחמים ועוד
במחירים זולים מאוד
-
לא יכול יותר עם הג'אנק פה!!האלטרנטיבה להכנה עצמית של אוכל, איננה בהכרח ג'אנק פוד, אם כי הכל ענין של איזה תקציב אתה מוכן/יכול להקציב לאוכל.
בין האלטרנטיבות הסבירות והלא יקרות, יש את רשת Subway, שבה ירכיבו לך סנדויץ' בלחם דמוי באגט כשאת תכולתו אתה בוחר מתוך ויטרינת המקרר שלהם. בחלק מהסניפים יש להם גם פיצות לא רעות.
כמובן שיישנן סטקיות ומסעדות - תלוי כאמור בתקציב שלך.
-
לא יכול יותר עם הג'אנק פה!!אנחנו גם לא יכלנו לראות אחרי כמה ימים המבורגרים ופיצות נוטפי שומן, אז עברנו לאכול בסאבווי ששם אפשר לעשות סנדוויץ עם הרבה ירקות ולקנות בסופר אינגליש מאפין או בייגלים ולהכין סנדוויצ'ים עם גבינה מלוחה, נקניק וירקות
-
לא יכול יותר עם הג'אנק פה!!ואולי אוכל מקסיקני,ברשתות " טאקו בל ",ו " צ'פוטלה ",גם כאן תוכל לבחור,את המעטפת הביצקית מבחוץ,ואת המילוי הפנימי כבקשתך.
ואם בווגאס חשקה נפשך,בתפריט מזרחי לבנוני," זייתון ", הוא המקום עבורך.
וזה כפי שהמליצו קודמיי - " רשת סוויט טומטאוס ".
http://www.lametayel.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%A2%D7%93%D7%AA+sw eet+tomatoes+vegas
בהצלחה ובתיאבון חיים.
-
מעבר לכל מה שצויין- אני מציעה גם לקנות בוולמארט,טארגט או סייפוויי- ירקות או פירות- תותים, בננות, תפוחים, גזרים חתוכים, ולאכול כך או להכין סלט פירות (אם אתה יכול). כמו כן, בוולמארט ניתן לקנות סלסלות יחסית זולות שמכילות פירות/ירקות חתוכים או מסודרים בצורה נוחה עם חומוס, לדוגמא, או מטבלים שונים (תוודא רק שהכל נראה טרי ואין סימני עובש, כמובן. גם זה קורה). יש להם גם יוגורטים טעימים עם גרנולה ופירות. אפשר לקנות לחמניות חומות, פרודוקטים לסנדוויץ, כלי פלסטיק, ולהרכיב ארוחות סנדוויץ' טעימות וזולות בכל מקום.
-
יש מסעדות סיניות, מקסיקניות, צמחוני, דיינרים, -
קונה בלה בוניטה בוגאסאנחנו בוגאס חודש...כן כן בטח מרימים פה גבה....ישנה רשת מקסיקנית שנקראת לה בוניטה..הכל מכל..זול...גם אוכל מוכן..גם יוגורטים שהם מכינים.סופר ענק עם מבחר גדול.של פירות וירקות.והכי הכי זול
-
לא יכול יותר עם הג'אנק פה!!Sweet tomatoes בופה מעולה . תיכנס פעם אחת ולא תצא משם שלושה חודשים
-
לא יכול יותר עם הג'אנק פה!!ממש מסכימה איתך... הילדים שלי ממש התגעגעו לחומוס וסלט קצוץ. תנסה למצוא את רשת סיזלר, שיש בה בופט של סלטים.
-
לא יכול יותר עם הג'אנק פה!!אני שותפה גם לאותה הרגשה שלך... יש רשת סופרמרקטים SAFEWAY שמציעה אוכל מוכן, כולל מרקים, סלטים ופרות חתוכים. אתה גם יכול לקנות צידנית ולקחת מהמלון קרח ולשים בשקית ניילון בתוך הצידנית, וכך לשמור על קירור המוצרים. במידה ותחליט לרכוש ברשת זאת, יש להם כרטיס מועדון שהם נותנים חינם. הוא נותן מחיר מוזל למוצרים וצובר נקודות. ברגע שצברת רכישות מעל 100, אתה יכול לתדלק בתחנת דלק שלהם, שנמצאת באותו מתחם, בהנחה. בנוסף, אנחנו אכלנו מס' פעמים ברשת המסעדות OUTBACK STEAKHOUSE. התאהבנו בצלעות...http://www.outback.com/
-
לא יכול יותר עם הג'אנק פה!!גם אנחנו התמודדנו עם אותה בעיה .
הצטיידנו ברכב עם צידנית קלקל שרכשנו או בשקית קרור שיש בכל סופר בכמה דולרים , נכנסנו לסופר קנינו ירקות , פסטרמה, טונה , עוף בגריל , מעדנים קוטג' ולחם קל נישנשנו שקיות גזר גמדי או שעועית ירוקה באריזות בחדר תמיד הזמנתי מקומות לינה עם מקרר ומיקרו דבר המקובל ברוב בתי המלון המצויידים עם מכונת קרח .
אכלנו מידי פעם בסאב וואי כך שניתן לבחור ולראות מה מגישים ישנם מבחר של סוגי ירקות , לחמים , חזה עוף ואף קציצה צמחונית כמו "טיבעול" טעימה המנות מפורטות במס' הקלוריות לכל מנה . אכלנו בצ'יסקייק פקטרי מהתפריט סקיני ששם מוגשות מנות לפי קלוריות הזמנתי דג סלומון לא שמן וטעים , כך שאין בעיה ואפשר להסתדר.
-
לא יכול יותר עם הג'אנק פה!!יש גם את cheesecake factory אבל זה קצת יקר (בהשוואה לג'אנק פוד)
-
לא יכול יותר עם הג'אנק פה!!הצ'יזקייק פאקטורי הוכתרה לפני כמה שנים כרשת המסעדות המשמינה ביותר בארה"ב והיא מתאפיינת במנות ענקיות וסופר משמינות.
-
לא יכול יותר עם הג'אנק פה!!לצ'ייס פקטורי יש תפריט סקיני ושם ישנם מנות דלות שומן עם מס' קלוריות לכל מנה .
ניתן לבחור מנות טעימות ולא משמינות .
העוגת גבינה שלהם מנה שווה 800 קלוריות וזה המון !!