ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה ראשונית בטיול ליפן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    14
    3730
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Roei1234567890
      Roei1234567890 נערך לאחרונה על ידי

הי,

חשבנו לטוס למזרח הרחוק- יפן (הרכב- משפחה עם שני ילדים צעירים).

אבל לפני שניכנס לתכנון הטיול ביפן, ישנן כמה שאלות ונשמח לשמוע חוות דעת, טיפים ועצות:

האם שלושה שבועות זה זמן ריאלי לטיול ביפן?

לגבי עלויות, האם טיול ליפן יוצא יותר יקר מאשר טיול לאירופה?

בקשר לטיסות, האם 850$~ זה מחיר טוב לטיסה ליפן הלוך חזור מטוקיו בחודש יולי?

דבר אחרון לבינתיים, מהם מחירי הדלק ביפן?

תודה רבה,

רועי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

עזרה ראשונית בטיול ליפן

1. ריאלי זה מה שיש. יש כאלה שיוצאים גם לשבועיים ואפילו פחות.

2. המחירים דומים ואפשר גם בפחות. המלונות ביפן (שוב, תלוי בתקופה) מציעים חדרים מאד נקיים ומצויידים, אם כי קטנים מאד, גם ברמות מחירים נמוכות ממאה דולר ללילה. כמובן שיש גם יותר יקרים. ככל שתקדים להזמין ככה יהיה זול יותר.

3. זה נראה מחיר טוב. לא  ציינת תקופה.

4. בערך 2/3-3/4 ממחיר הדלק בארץ.

• Roei1234567890

עזרה ראשונית בטיול ליפן

הי, ראשית, תודה רבה. שנית, כשאני מחפש מלונות ביפן באתרים ידועים כגון hotels/booking אני מקבל מעט מאוד מליותר(בסביבות ה20 בתי מלון). האם משהו נתקל בבעיה זו? מדובר ביולי 2016 ל4 אנשים. בקשר לטיסות, החברה הכי זולה שמצאתי היא של צרפת, אך האם משהו מכיר חברות זולות יותר? תודה, רועי

• Roei1234567890

עזרה ראשונית בטיול ליפן

מליותר- מלונות

• sancho
              sancho נערך לאחרונה על ידי

עזרה ראשונית בטיול ליפן

מודה שלא מכיר את הטיסות ליפן, אבל אם נחשוב שמדובר על יולי , ולחשוב שטיסה לניו יורק תעלה כ 1000 דולר, וטיסה באל על ללונדון יכולה להגיע גם ל 700 דולר, אז נראה לי ש 850 דולר בחברה מערבית ולא אירופלט או אייר אוזבקיסטן שפופולריות למזרח, זה מחיר לא רע בכלל. 

• karnielr
                karnielr נערך לאחרונה על ידי

עזרה ראשונית בטיול ליפן

המחיר נראה סביר, זה המחיר שעולה במנועי החיפוש הטובים ביותר שאני מכירה. ליתר בטחון אתה יכול להתיעץ עם סוכן נסיעות טוב. לגבי מלונות- לפעמים התופעה של מיעוט מלונות מופיעה לי כשאני מחפשת מוקדם מדי.. לא כל המלונות פותחים הזמנות 10 חודשים מראש. אני גם ממליצה באופן גורף להכנס לאתרי המלונות עצמם.

• Chen0487
                  Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

עזרה ראשונית בטיול ליפן

כמו שאחרים כתבו, המחיר סביר. אמנם לא הייתי אומר שחודש יולי זו ה-תקופה ליפן, אבל אני בטוח שאפשר ליהנות שם גם בתקופה הזאת.

לגבי הטיסה עצמה, אם היא דרך אירופה, קחו בחשבון שזה לא הולך להיות קל.

אני טסתי בפעם הראשונה דרך פריז ובפעם השנייה דרך סיאול עם קוריאן, וההבדל היה אדיר.

טיסה דרך אירופה מתישה מאוד, אז אם אפשר לעשות עצירה של לילה אחד באירופה, הייתי ממליץ לעשות כן.

• karnielr
                    karnielr נערך לאחרונה על ידי

עזרה ראשונית בטיול ליפן

אנחנו טסנו דרך סיאול והטיסה בהחלט מומלצת, אבל הכרטיסים עולים בסביבות 1300$, הבדל משמעותי למדי.

• Roei1234567890

עזרה ראשונית בטיול ליפן

הי, למה חודש יולי הוא לא תקופה טובה ליפן? האם זה מבחינת מזג אויר? ובנוגע לטיסות, שרדנו טיסות מעייפות וארוכות יותר .. (; בנוגע לטוקיו, מהו הזמן הנדרש בממוצע לעיר? בהתחשב בזה שניהיה יומיים בדיסני. תודה, רועי

• Chen0487

עזרה ראשונית בטיול ליפן

אכן, מז"א https://en.wikipedia.org/wiki/East_Asian_rainy_season#Japan

שוב, זה לא כ"כ נורא.

למשל, כשביקרתי בטוקיו בתחילת החודש, סופה טרופית פגעה במזרח יפן והיו בערך 3 ימים רצופים של גשם. אבל גם היה חמים. לי, אישית, היה מאוד נעים להסתובב ככה בחוץ (פחות למי שחי באזורים הכפריים צפונית לטוקיו).

לעומת זאת, כשביקרתי ביפן בסתיו האחרון, הגשם בטוקיו אולי היה פחות אינטנסיבי, אבל לווה בטמפ' נמוכות ורוחות חזקות, מה שיצר קור מקפיא וממש בלתי נסבל.

אחרי הכל, לדעתי הסתיו, בעיקר בגלל השלכת (וכנראה גם האביב בגלל הסאקורה), הופך את יפן ליותר אטרקטיבית (והיא אטרקטיבית בכל מקרה).

בקשר לכמה ימים להקצות לטוקיו, הייתי אומר שבטיול של שלושה שבועות, לפחות 4 ימים מלאים (לא כולל הדיסני). זה גם תלוי מה אתם מחפשים. יש אנשים שאפילו בחודש לא ירגישו תחושת מיצוי.

• רוני סופר

עזרה ראשונית בטיול ליפן

לטיסה היקרה של קוריאן יש שני יתרונות. האחד הם נוחתים וממריאים ממספר ערים ביפן. למי שרוצה לתכנן מסלול אורכי ביפן זה יתרון. השני זו האפשרות לעצור בסיאול עד שבוע ללא תוספת מחיר. אני, בטיול של חודש וחצי, ניצלתי את שני היתרונות. אני לא בטוח שלכם זה תקף. קחו את בדיל הזול.

• Chen0487

עזרה ראשונית בטיול ליפן

כשטסתי עם אייר פראנס, נחתתי באוסקה וחזרתי מטוקיו, ככה שכרטיס open-jaw הוא לא בלעדי לקוריאן. 

בקשר לעצירה בקוריאה, ממני קוריאן דווקא ביקשו תוספת מחיר לעצירה של יותר מלילה אחד בסיאול. 

• רוני סופר

עזרה ראשונית בטיול ליפן

הנסיון שלי הוא רחב יותר.

טסתי לסאפורו וחזרתי מאוסקה, אבל היתה לי גם תכנית לחזור מפוקואוקה. לזה התכוונתי.

עצרתי שבוע בסיאול תמורת 50$.

• Roei1234567890

עזרה ראשונית בטיול ליפן

תודה לכל המגיבים.

האם יש ביפן איים אקזוטיים מפורסמים ביפן שאפשר להגיע אליהם במעבורת/ בגשר, ולא בקרוז?

והאם ״אפשרי״ להיות עם אוטו שכור למשך שבועיים ביפן? איך הכניסה לערים הגדולות כמו טוקיו/ אוסקה, ואיך בכבישים הפתוחים?

בקשר למסעדות, שמעתי שיש מסעדות מאוד זולות ברחבי יפן שממינים שם דרך מכונה, האם משהו יודע את שם הרשת? וכמה עולה מנה ממוצעת במסעדה כזאת?

תודה רבה

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון