ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ביקור במיסטיק

פורום צפון אמריקה
    3
    6
    2552
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shosh33
      shosh33 נערך לאחרונה על ידי

היי אשמח לחוות דעתכם

אני נוסעת ל10 ימים לארה"ב (פעם ראשונה) מלון כבר הוזמן בניו יורק. לצערי אני חוזה שלא אחזור בשנים הקרובות לארה"ב או ליבשת אמריקה בכלל

מנסה לצאת קצת מחוץ לעיר ולגוון.

קראתי רבות על השלכת בניו אינגלנד ואני מתלבטת האם כדאי להשקיע במסע יומי מייגע ויקר (108 $ Amtrakרכבת הלוך חזור,שעות נסיעה )מניו יורק למיסטיק .

אני כבר יוצאת מניו יורק לקולד ספרינג לנסיעה של יום ,

וכן לבוסטון לנסיעה של יום (אם כי זו נסיעה שתתרחש בעיקר בשעות החשכה והיום בבוסטון ישועבד ברובו לשייט צפיה בלוויתנים כך שהרבה נוף יבשתי לא אראה )

האם שווה ההשקעה בנסיעה למיסטיק /למישהו יש רעיון חלופי ?

*כרגע תוכנית הטיול שלי היא אני מתכננת בין 4 - 5.5 ימים שיוקדשו לניו יורק - בעיקר מנהטן /ברוקלין , הכרות, מוזיאונים קניות (הכי פחות מעניין ) מופעים שווקים וכד' ראיתי שיש רכבות נוחות במחיר סביר לקולד ספרינג בעמק ההדסון - שנראת עיירה נחמדה בוסטון וושינגטון לא הצליחו לעורר בי חשק מיוחד (היסטוריה אמריקנית משעממת אותי אפילו יותר מקניות ) אבל השלכת בניו אינגלנד היא משהו שתמיד רציתי לראות ,,אשמח לחוות דעת /המלצות נוספות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shemer_t
        shemer_t נערך לאחרונה על ידי

ביקור במיסטיק

לא ממש הבנתי על סמך מה קבעת שוושינגטון ובמיוחד בוסטון משעממות ו/או מיועדות רק לאוהבי ההיסטוריה האמריקאית.

שתיהן מלאות מבנים ואתרים מרשימים ומיוחדים, אני אהבתי מאוד את בוסטון, למרות שרק טעמתי.

בהנחה שמאמצים את הקו שהתווית, ונמנעים מכניסה לערים - מה איבדת דווקא במיסטיק? 

נכון, עיירה נחמדה ומזמינה, המוזיאון חביב, הפיצה המפורסמת לא רעה (אם כי לא נופלים מהרגליים), אבל בכ"ז - עבור ביקור ראשון, עוד כ"כ קצר - לשרוף עליה יום שלם?

גם קולד ספרינגס, מה כבר יש שם?

אם יש לרשותך רק 5-6 ימים, ביקור ראשון, די מתבקש להגיע לכיוון הניאגרה ולחזור דרך איזור שלכת (לא ציינת תאריך, קשה לכוון אותך).

זה טיול קלאסי למדי, מלא נופים בדרך ודי חוויתי, למרות היותו ממוסחר למדי (הניאגרה).

• shosh33

ביקור במיסטיק

היי

תודה על התגובה  ..

אני בארהב 1/10 - 10/10 (טסה ביום רביעי  הקרוב לעשרה ימים..)

אתה מן הסתם  צודק לגבי בוסטון  וושינגטון אני דווקא כן אוהבת ערים  אבל לפני שאני מכירה מקום מה שיש לי ביד זו רשימת האטרקציות ולפי מה שראיתי בהן - בעיקר עניני ממשל והיסטוריה , אם יש מקומות שאהבת אשמח לשמוע (תחת המגבלה שכבר הוזמן המלון בניו יורק לכל הימים אז זה מחייב אותי לחזור לניו יורק כל לילה)

אנסה לראות אם יש לי אפשרות להגיע לכיוון מפלי הניאגרה (אני בלי רכב ) אם יש לך רעיון למסלול בכיוון /מקומות לצפיה בשלכת/אטרקציות אחרות או מקומות מענינים שלא עלו בדעתי  אשמח לשמוע

• shemer_t
            shemer_t נערך לאחרונה על ידי

ביקור במיסטיק

1-10/10, די גבולי מבחינת השלכת (מעט מוקדם מדי).

בהנחה שאת הימים הראשונים תעבירי בניו יורק, אז הייתי הולך נסיעה לכיוון הניאגרה, בתקווה לתפוס מעט שלכת (אל תפתחי יותר מדי ציפיות, אם יהיה משהו, זה בעיקר באיזור הקרוב לקנדה וכמה שיותר מערבי).

זה שאין ברשותך אוטו, מסבך מעט את העניינים, הייתי הולך על אופציה של טיול מאורגן, יש לא מעט חברות שמציעות את הטיול עם מדריך דובר עברית, כמו זה.

מסייג את הלינק הנ"ל ומציין שאין לי נסיון עם החברה הנ"ל ו/או עם אף חברה אחרת מקבילה (בין אם בעברית או באנגלית) כך שההתייחסות היחידה שאני יכול לתת היא בעניין המסלול עצמו (3-5 ימים בצפ' מז') אשר יכול להתאים לך ולא לגבי רמת השירות שהחברה הזו (או דומות לה) מציעות.

וושינגטון עצמה שווה לדעתי 3 ימי טיול כדי למצות אותה, אבל אם המונומנטים והמוזיאונים שלה (יש גם חלל/אומנות/טבע, לא רק הסטוריה אמריקאית) לא מעניינים אותך, אז בהחלט הייתי שוקל עלייה צפונה דרך פנסילבניה שמלאה נופים יפים.

גם אגמי האצבעות (לטעמי מסלול ההליכה בווטקינס גלן הכי יפה ומעניין) שווים ביקור, ויש עוד כהנה וכהנה. 

היעדר הרכב מגביל מאוד, חבל לבזבז זמן על תחבורה ציבורית בטיול כזה קצר.

אני עדיין מנסה להבין מה משך אותך דווקא לחשוב על מיסטיק כדי לנסות לתת כיוון.

• danielgolan21
              danielgolan21 נערך לאחרונה על ידי

ביקור במיסטיק

מיסטיק-15 מייל לקזינו של מוהגן אם מענין אותך. .כמו כן יש אוטובוס לניו-האבן(אוניברסיטת ייל המהממת  ) וגם שלושת הרחובות הצמודים לאוניברסיטה מאד נחמדים לשוטטות..כמו כן ממיסטיק לגרוטון כ10 דקות נסיעה _צוללת ענקית שניתן לבקר בתוכה..יש גם תחבורה ל5 מייל    ממיסטיק לכפר דייגים נחמד מאד עם חנויות קטנות נקרא-pawtucket .כאמור ברכב זה נסיעות של 5 דקות   באוטובוס זה סיפור אחר.   במיסטיק יש מפעל קטן למיץ תפוחים עם דונטס-b.f.clydes cider mill.    מיסטיק נהדרת  וכיפית  על הנמל יש חנויות קטנות מיוחדות   עבודות יד ובגדים למכירה.

• shosh33

ביקור במיסטיק - שינוי כיוון -

~~שלום, בנתיים אני מנסה לשנות כיוון ממיסטיק ,

ומצאתי טיול שאמור להיות טיול שלכת מבוסטון (ראיתי רק עכשיו את ההערות ע"כ שעדיין מוקדם מבחינת העונה )

בהנחה שאעשה אותו ב9/10 האם כדאי ?

אני סקרנית גם ככה לראות עיירות בניו אינגלנד וניו המפשיר זה יאפשר לי לילה בבוסטון + כמה שעות לטיול בעיר

למעשה( מלבד חוות דעתכם שאשמח לשמוע ולקחת בחשבון וסליחה שאני מתעלמת ממפלי הניאגרה) הסיבה שחזרתי לפורום היא שהדבר יחייב אותי לשהות בתחנה בבוסטון ב BOSTON, MA (South Station) ב 10:30 בלילה

ולהגיע לטרמינל של חברת האוטובוסים peter pan בניו יורק 2:20 לפנות בוקר !! האם זה בטוח ? האם אוכל לתפוס מונית למלון ?

העתקתי כמה מקומות מתוך תוכנית הטיול המובטחת וצרפתי תמונת מפה של אזור הטרמינל בניו יורק (כתובת ~~(הכתובת Port Authority Bus Terminal 625 8th Ave, New York, NY 10018 - המיקום קרוב למוזיאון מדאם טוסו)

ממש , ממש תודה על העזרה !

מקומות מתוכנית הטיול שלכת :

Stop.. Groton .. Willard Brook State Forest, a Massachusetts state park located in Ashby and Townsend about 50 miles (80 km) from Boston. Continue to Ashby Common, a small park and church located in a quiet neighborhood' the heart of the mountains in New Hampshire. Continue to the small New Hampshire town of Peterborough ..finishing your afternoon with a visit to an apple orchard מצ"ב תמונת מפה של האזור של טרמינל האוטובוסים (הכתובת Port Authority Bus Terminal 625 8th Ave, New York, NY 10018

הטרמינל של pterpan בניו יורק.png
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון